3 Ιαν 2012

Φέρτε μου ένα περγαμόντο!



Δεν ξέρω τι μού φαίνεται πιο εμετικό. Η συμπεριφορά των αφεντικών του Alter κατ' αρχάς απέναντι στους εργαζομένους τους και κατά δεύτερον απέναντι σ' ολόκληρη την αγορά ή η αισθητική των απλήρωτων ανθρώπων που ψάχνουν να βρουν το δίκιο τους προσπαθώντας να τραβήξουν λίγο ενδιαφέρον πάνω τους με ιδέες σαν το παραπάνω βίντεο;

Ξέρω, κάποιοι θα σπεύσουν να μού εξηγήσουν ότι η εξαθλίωση σε αναγκάζει να μετέλθεις όποιο μέσο μπορείς για να επιβιώσεις. Αλλά σοβαρά τώρα: Αυτοί που έφτιαξαν αυτό το βίντεο δούλευαν στην τηλεόραση; Πόσο καλοί, δηλαδή, μπορεί να ήταν στην δουλειά τους;

(Εκτός κι αν όλο αυτό είναι μια τρολοφάρσα, οπότε τούς βγάζω το καπέλο για την προχωρημενιά τους).

9 σχόλια:

Kostas είπε...

Η αισθητική των απλήρωτων ανθρώπων που προσπαθούν να βρουν το δίκιο τους έχει φανεί για περισσότερες από 30 ημέρες στον τηλεοπτικό αέρα, οπότε δεν μπορεί να κριθεί από μία "στιγμή", διάρκειας μισής ημέρας.
Αν θέλετε μπορούμε να μιλήσουμε για συμβολισμούς και σημειολογίες και για ανθρώπους που πέρα από τους 9-10 μήνες που είναι απλήρωτοι, διαπίστωσαν επίσημα εκείνη την ημέρα ότι δεν θα πάρουν ούτε καν το δώρο Χριστουγέννων.
Δεν είστε ακραίος στους χαρακτηρισμούς σας, για αυτό δεν θα είμαι ούτε εγώ.
Πιστέψτε με όμως, είναι θέμα και δικής σας αισθητικής να ομοιάζετε σε επίπεδα "εμετού" έστω για μια στιγμή τους 650 "κακόγουστους" ή ο,τι είναι τελοσπάντων με τους γνωστούς τοις πάσι κ.κ. Κουρή και Γιαννίκο.

Homo Ludens είπε...

@ Kostas: Τουλάχιστον συμφωνούμε ότι αυτό το πράγμα απειλεί με αιμάτωμα τους οφθαλμούς και τα ώτα μας :)

fiskilis είπε...

αν εισασταν και εσεις απληρωτος 10 μηνες να λεγατε τα ιδια! Δεν εισαστε στην θεση τους και δεν εχετε το ηθικο δικαιωμα να τους κρινετε! Δεν σας αρεσει δεν το βλεπετε. κανεις δεν σας αναγκασε να το δειτε στο κατω κατω! Αμαν πια με την καθε κουλτουριαρα κοτα!

ασωτος γιος είπε...

δυστυχώς θα συμφωνήσω, otaν κανεις πεινάει δεν τίθεται πια θέμα αισθητικής, όταν κανεις εμπαίζεται τόσο πολύ
και μένα δε μου αρεσαν τα κακόγουστα βίντεο των υπαλληλων του αλτερ είναι σίγουρα πιο κακόγουστο είναι αυτό που ζουν

Ανώνυμος είπε...

Το σχόλιό σου,ακόμα κι αν έχεις δίκιο για την αισθητική,είναι επιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.Είναι σαν να περπατάς στον δρόμο και να βλέπεις έναν ρακένδυτο που πεινάει και έχει την περηφάνεια να ζητήσει απλά και μόνο την προσοχή σου και όχι την βοήθειά σου κι εσύ τον κοιτάς ατάραχος και το μόνο που κάνεις είναι να σχολιάσεις την κακόγουστη αισθητική των κουρελιών που φοράει.Μπορεί να έχεις δίκιο λοιπόν για την αισθητική αν είναι αυτό που σε ενδιαφέρει...

fiskilis είπε...

Καλα θα κανεις λοιπον κυριε βολεμενε να ζητησεις συγνωμη απο τους απληρωτους του Alter και να αποσυρεις το αρθρο σαν λιβελο στην ταλαιπωρια που περνουν οι ανθρωποι αυτοι! και ας ελπισουμε να μην βρεθεις ποτε στην θεση τους γιατι κανεις δεν θα γυρνα να σε κοιταξει εστω για να σε λοιδορισει που εχεις φτασει εκει που θα εισαι!

Homo Ludens είπε...

Προφανώς, κατά τα γραφόμενά σας, μόνο οι "βολεμένοι" έχουν αισθητική. Ή οι κουλτουριάρες κότες. Ελπίζω αυτό το βίντεο να μην εκφράζει το σύνολο των απλήρωτων υπαλλήλων του Alter. Μυρίζομαι (και από τις ελάχιστες φωνές που ακούγονται) ότι είναι έργο λίγων, που -δυστυχώς- το χρεώνονται, μέσα στην ανωνυμία του, όλοι. Από 'και και πέρα, όπως εγώ κακώς το είδα αφού κανείς δεν με ανάγκασε να το δω, κακώς κι εσείς σχολιάζετε την άποψή μου περί αισθητικής. Αυτή είναι -ρίξτε μια ματιά στο blog αυτό και στις υπόλοιπες δουλειές μου και θα καταλάβετε. Ίσως δεν σάς ταιριάζει. Αν, παρ' όλ' αυτά έχετε χώρο για διάλογο, εγώ θα έλεγα το εξής: Κουρήδες και Γιαννίκους δεν τους πολεμάς με τα όπλα τους -με λεξιλόγιο Αυριανής και αισθητική Kontra. Τους πολεμάς με αξιοπρέπεια, επιχειρήματα και ηρεμία στο δικαστήριο.

ΥΓ. Και η υπάλληλοι της Ελευθεροτυπίας βρίσκονται σε μιαν αντίστοιχη κατάσταση (για να πιάσουμε μόνο τα media), αλλά δεν έφθασαν σε τόσο γραφικές διαμαρτυρίες. Υποθέτω ότι είναι θέμα γούστου, παιδείας, εμπειρίας. Και τα γράφω αυτά εγώ που την ψιλοσιχαίνομαι την "Ε".

Μορένα Μία είπε...

Αντιλαμβάνομαι ότι η αντίδραση είναι της λογικής:"Εδώ ο κόσμος χάνεται,η αισθητική σε πείραξε εσένα;"
Ναι,η αισθητική με πείραξε.Όπως φυσικά με πείραξε και η αναλγησία και η αηδία που μου προκαλούν Κουρής-Γιαννίκος και όλοι οι όμοιοί τους, που δυστυχώς είναι πολλοί.
Μπορούν να σε πειράζουν δύο πράγματα ταυτόχρονα,δεν είναι αδύνατο.
Όσον αφορά το σχόλιο για αξιοπρέπεια και ηρεμία, με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως διαβάζοντας τα σχόλια απορώ πως με τόσους πρόθυμους να δηλώσουν αλληλεγγύη στους αγώνες τρίτων, η κοινωνία εκεί έξω είναι τόσο μπρδελο.