5 Νοε 2013

Ο Alex Turner έχει πάθει λαρυγγίτιδα


Ο βασικότερος λόγος που γράφω αυτό το κείμενο είναι όχι για να μεταδώσω την είδηση, αλλά για να κάνω τις δικές μου προβλέψεις για την Blogovision του 2013: oι Arctic Monkeys θα κατακτήσουν με ευκολία την πρώτη θέση. Το “AM” δεν είναι το δικό μου αγαπημένο άλμπουμ της χρονιάς, αλλά είμαι καλός στο να παίζω στοίχημα και πάντα βγάζω λεφτά από τα πιο δύσκολα σπορ, όπως το τένις, η ποδηλασία, το χόκεϊ επί πάγου, οι εκλογές, αν το επόμενο παιδί της τάδε βασιλικής οικογένειας θα είναι αγόρι ή κορίτσι και, φυσικά τα μουσικά βραβεία. Οπότε άκου με.

Πίσω στην είδηση τώρα: o Alex Turner έχει πάθει λαρυγγίτιδα και αυτό είναι σημαντικό αφ’ ενός γιατί οι Arctic Monkeys θα νικήσουν στη φετινή #blogovision αφ’ εταίρου γιατί ξέρουμε ότι στη μεγάλη πλειονότητά σας οι αναγνώστες (αναγνώστριες) μας είστε fans τους. Έχει και το χρηστικό ρόλο ότι αν είχατε κλείσει εισιτήρια για κάποια από τις συναυλίες τους σε Γλασκώβη, Μπέρμιγχαμ, Σέφιλντ και Όφενμπαχ, σας ενημερώνουμε ότι έχετε το δικαίωμα να λάβετε τα λεφτά σας πίσω (και να μείνετε με τη γλύκα), ή να αλλάξετε τα αεροπορικά σας εισιτήρια και να τους δείτε πιο μετά.

Απ’ ότι φαίνεται, και οι 4 συναυλίες θα πάνε για αργότερα μέσα στο Νοέμβριο (ήδη ανακοινώθηκε η 18η του μηνός για το Μπέρμιγχαμ και η 20η για τη Γλασκώβη), αλλά και αυτό με επιφύλαξη, αφού με την υγεία δεν παίζουμε και μπορεί ο γιατρός να μη δώσει το ΟΚ μέχρι τότε. Οπότε, αν την πατήσατε ήδη μια φορά, κλείνοντας non-refundable εισιτήρια στο αεροπλάνο, μην την ξαναπατήσετε δεύτερη.

(Γράφτηκε για το Jumping Fish)

Δεν υπάρχουν σχόλια: