4 Φεβ 2011

Twin Peaks, 1990...

Τις ήθελα και τις τρείς. Από την πρώτη στιγμή. Την Ντόνα Χέιγουορντ για γκόμενα. Την Όντρεϊ Χορν για φαντασίωση. Και την Σέλι Τζόνσον για ερωμένη. Η Σέριλιν Φεν, η Όντρεϊ του Twin Peaks (αριστερά), η πιο μεγάλη από όλες -κι ας έπαιζε την πιο μικρή τότε-, 46 ετών σήμερα, έγινε μετά η Έλενα του "Boxing Helena" και ξαναγύρισε στην τηλεόραση που τόσο αγαπούσε τα φοβερά της μάτια, αλλά σε σειρές που ούτε καν τις πήραμε είδηση.










Η Μέντχεν Άμικ, η Σέλι (δεξιά), δεν έφυγε ποτέ πιο πέρα από το γυαλί. Σε β' σειρές κι αυτή, αλλά ξαναγύρισε στον 2ο κύκλο του Gossip Girl και του Californication, πριν 2 χρόνια, γνήσια cougar σε ανάλογους ρόλους, στα 39 της. Η πιο όμορφη απ' όλες, η Λάρα Φλιν Μπόιλ, η Ντόνα της σειράς (κάτω) είχε και την πιο μικρή καριέρα. Αλλά παραμένει το ίδιο ποθητή με τότε... (UPDATE: ή και όχι. Χάρη στο Hellboy -δες στα σχόλια- ανακάλυψα ακόμη νεώτερες φωτογραφίες της από gossip περιοδικά. Οι πλαστικές τής έχουν πια καταστρέψει το πρόσωπο κι ας διατηρεί ακόμη την ίδια, κομψά λεπτή σιλουέτα).

8 σχόλια:

Hellboy είπε...

Μέντχεν Άμικ είναι. Και όσον αφορά την Φλυν Μπόυλ δεν μπορείς να πεις πως είχε μικρότερη καριέρα. Κατάφερε μάλιστα να κάνει και κινηματογραφική καριέρα πριν αρχίσει να βλέπει τα φώτα της δημοσιότητας μόνο επειδή ήταν γκόμενα του Τζακ Νίκολσον ή επειδή δεν βλέπεται πια από τις πλαστικές.

Homo Ludens είπε...

@ Hellboy: Δεν βλέπεται; Μια χαρά την βρήκα σε κάτι πρόσφατες εικόνες. Διορθώνω το όνομα της Άμικ πάραυτα!

Homo Ludens είπε...

@ Hellboy: Αααααα, ίου, μπλιάξ, άκυρο! Δεν ήταν και ΤΟΣΟ πρόσφατες αυτές που είδα. Τώρα έπεσα πάνω σε αυτήν: http://www.fadedyouthblog.com/27726/thats-lara-flynn-boyle

Nikos Fotakis είπε...

Ψηφίζω Σέριλιν Φεν. Είναι η μόνη από τις τρεις για την οποία έχει γράψει ύμνο ο Screamin' Jay Hawkins. Δυστυχώς το έχω σε βινίλιο μόνο, μόλις το βρω σε mp3 θα το ανεβάσω.

Ανώνυμος είπε...

Μπόμπι και ξερό ψωμί. Και αγαπώ όσους ξενύχτησαν κάποτε για να δουν το Twin Peaks εκείνες τις μαύρες προ torrents εποχές.

Homo Ludens είπε...

@ cinnamongirlsworld: Πρέπει να βρω φωτογραφίες μου από το Λύκειο. ΕΙΜΑΙ Ο ΜΠΟΜΠΙ. Μιλάμε σωσίας.

gilles είπε...

Κιεγώ Μέντχεν Άμικ ψηφίζω. Την θυμάμαι απο μια σειρά που λεγοταν Central park west και την έδειχνε ο Ant1 μετά από μιά άλλη σειρά που λεγόταν Models inc. που έπαιζε μετά από το Melrose place! όταν ήμουν μικρός τα μεσημέρια στην τηλεόραση ήταν απόλαυση. Darren Star/Aaron Spelling μεγάλωσαν γενιές...

Hellboy είπε...

@cinnamongirlsworld

Εμένα να με αγαπήσεις πιο πολύ τότε γιατί το είχα δει την πρώτη φορά που παίχτηκε στην ελληνική τιβί, το '91. Και ναι, ήμουν εξαιρετικά ανήλικος.

Γενικά μιλώντας, στο Twin Peaks είδα για πρώτη φορά την Heather Graham η οποία έκανε την καλύτερη καριέρα απ'όλες τις ηθοποιούς της σειράς. Τέλος ρίξτε μια ματιά στην κωμική σειρά Psych και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 5Χ12:Dual Spires που αποτίει φόρο τιμής στο Twin Peaks.