10 Ιουν 2007

Δώστε την εξουσία στον ΛΑΟΣ!

Ξαφνικά, το υπ' αριθμόν 1 ζήτημα είναι αν θα καταφέρει ο Καρατζαφέρης να μπει στη Βουλή. Οι μεν επιδίδονται σε μπαράζ λαϊκισμού, προσεταιρισμού στο Χριστόδουλο και αβελτηρίας απέναντι σε θέματα που πιθανόν θα έστελναν κι άλλους ψηφοφόρους στον ΛΑ.Ο.Σ, οι δε δίνουν εντολή στα "δικά τους" μέσα να προβάλλεται ο Καρατζαφέρης όσο το δυνατόν περισσότερο. Μόνο η Αλέκα τον πολεμά (κι ακόμη και γι' αυτήν βγαίνουν και λένε ότι φοβάται μη χάσει εκλογική δύναμη από τον ΛΑ.Ο.Σ.).
Απορία: Αντί να προσπαθούν όλοι να κερδίσουν τους ψηφοφόρους που το σκέφτονται σοβαρά να πάνε στον Καρατζαφέρη, δεν θα ήταν προτιμότερο να γυρίσουν τελείως την πλάτη τους στο αλλοπρόσαλο αυτό κοινό, να κάτσουν να κάνουν κανα σοβαρό πολιτικό σχεδιασμό και να αφήσουν τον ΛΑ.Ο.Σ να μπει κανονικά στη Βουλή και να απολαύσει μετά την πορεία που είχαν η ΠΟΛ.ΑΝ παλιότερα σε μας εδώ ή ο Λεπέν στη Γαλλία, που από β' γύρο στις προηγούμενες εκλογές, βρέθηκε σ' αυτές με μόνο το 70% της δύναμής του;
Επίσης, την ίδια ώρα που όλοι πάνε χέρι-χέρι, η Βουλή κινδυνεύει να φιλοξενήσει ένα ακόμη και απείρως πιο επικίνδυνο κόμμα -και κανείς δεν ασχολείται με αυτό... Ναι, τον Συνασπισμό, εννοείται!

2 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Παλι με χρονια με καιρους...παλι της Χουντας θα ειναι...

Homo Ludens είπε...

@ ΠΡΕΖΑ TV: Ποια θα είναι της Χούντας, καλέ; Κάτι ξενοδοχείο πάνω στην άμμο της έχουν απομείνει μόνο...