5 Ιουν 2007

Ποπ είδωλα σε τιμή ευκαιρίας (Μήνας 2ος: Μάιος '07)

Ούτε ένα από τα ποπ είδωλα του Απριλίου δεν κατάφερε να επιβιώσει στο λυσσαλέο ξεκατίνιασμα των αστέρων κατά το μήνα Μάιο, όπως το κατέγραψε το Google Analytics (συγγνώμη για την καθυστερημένη παρουσίαση των αποτελεσμάτων, αλλά έλειπα σε ταξίδι για δουλειές...). 5.000 καινούργιες φυλλομετρήσεις, κι όμως και τα 5 πρόσωπα του μαγιάτικου top 5 είναι ολόφρεσκα -κάποια είναι και δροσερά, άλλα όχι. Aπό τους 5 σταρ του περασμένου μήνα μόνο η "έκπληξη" συνεχίζει να κάνει την έκπληξη και να φιγουράρει στην 6η θέση. Τους υπόλοιπους τους έφαγε η μαρμάγκα (εν προκειμένω, η Εντίθ Πιάφ...). Πάμε πιο αναλυτικά:

10. Κώστας Κεντέρης
09. Νίκος Καρβέλας
08. Μαρία Αντουανέτα
07. Εντίθ Πιάφ
06. Ο άγνωστος "επαγγελματίας"
05. Σάκης Ρουβάς
Πόσες ακόμη ρουβίτσες πρέπει να θυσιαστούν μέχρι ν' αποκτήσει επιτέλους ο Σάκης το καινούργιο του προφίλ; Αφού περάσαμε αλώβητοι από το στάδιο του φρατζομαλλιά ροκά, περιμένουμε εναγωνίως το νέο ρόλο: Θα παίξει τον Ευαγγελάτο σε ηθικό δίλημμα ("να αποδείξω ή να μην αποδείξω;), τον Μαντούβαλο σε δικαστικό δράμα ή τον Κεντέρη σε επικό comeback το 2012 στο Λονδίνο;
04. Σταμάτης Κραουνάκης
Το νέο του άλμπουμ ακόμη δεν το έχω ακούσει. Χόρτασα που διάβασα τη συνέντευξή του στη Lifo.
03. Κακά
Μα μόνο μια ασίστ; Αυτή ήταν η συνεισφορά σας στον τελικό; Γιατί με διαψεύσατε (και απογοητεύσατε) έτσι καλέ μου Κακά;
02. Bjork
Εσύ είπες το μακρύ σου και το κοντό σου σχετικά με την εξωγήινη που μας το παίζει Ισλανδή, ή ακόμη;
01. Όλγα Φαρμάκη
Όταν το 57% των keywords που στέλνουν κόσμο στο blog μου είναι παραλλαγές του ονόματός της (με τόνους ή χωρίς), τότε το μόνο που μου μένει να κάνω είναι να της ανάψω μια λαμπάδα ίση με το βυζί της (και να επαναλάβω σ' ετούτο το post το όνομά της, μπας και με ανεβάσει πιο ψηλά στις αναζητήσεις του Google).

Δεν υπάρχουν σχόλια: