12 Ιουν 2007

Σκάνδαλο με το (μη) κράνος του Ψωμιάδη

Όλη αυτή η ιστορία με τη μη χρήση κράνους από τον Παναγιώτη Ψωμιάδη με βάζει σε σκέψεις. Ο Μιχάλης Λιάπης ζήτησε, χωρίς να υπολογίζει τις συνέπειες για τον ίδιο και για το κόμμα του, να επιβληθεί στον λαοπρόβλητο νομάρχη Θεσσαλονίκης το πρόστιμο που προβλέπει ο νέος Κ.Ο.Κ. Ήτοι 350 ευρώ και 5 μοναδούλες από το point system.
Αφορμή, όχι άλλη μία τσάρκα του Πανίκα με το σκουτεράκι του, αλλά Η ΤΣΑΡΚΑ του με τη φετινή νικήτρια της Eurovision, Μαρίγια Σερίφοβιτς. Η οποία, ως γνωστόν, δηλώνει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί ότι λατρεύει την Θεσσαλονίκη. Και για την οποία γράφουν όλα τα κουτσομπολίστικα έντυπα ότι ψάχνει κι ένα διαμέρισμα για να νοικιάσει στην συμπρωτεύουσα και να στεγάσει τον έρωτά της με έναν τσαχπίνη Θεσσαλονικιό. Που λέγεται Παναγιώτης. Όπως ο Ψωμιάδης, δηλαδή!
Και αν το σκουτεράκι δεν είναι το κλασσικό μέσο με το οποίο ένα παράνομο ζευγαράκι προσπαθεί να την κοπανήσει από τη φωλίτσα του τη στιγμή που γίνεται αντιληπτό, τότε ποιο είναι; Όμως, όπως βλέπετε στην φωτογραφία, ο Ψωμιάδης ΔΕΝ ΦΟΡΑ κράνος, που θα τον προστάτευε ακόμη περισσότερο από τα αδιάκριτα βλέμματα. Επίσης, οι φήμες -και οι οφθαλμοφανείς ενδείξεις- ότι η Μαρίγια προτιμά τα κορίτσια περιπλέκουν ακόμη περισσότερο το μυστήριο.
Μην ανησυχείτε, γιατί το "Πο Πο Culture!" ρώτησε και έμαθε. Και η μη χρήση κράνους από τον Πανίκα και τα περί ομοφυλοφιλίας της Μαρίγια είναι στάχτη στα μάτια των δημοσιογράφων, ενώ στο κόλπο έχει εμπλακεί και ο Μιχάλης Λιάπης που με το πρόστιμο στρέφει αλλού την προσοχή του κοινού, ώστε ο παράνομος έρωτας να συνεχίσει να ανθεί δίπλα στον Θερμαϊκό, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα όλων μας. Ας σεβαστούμε την επιθυμία τους, λοιπόν, και ας τους αφήσουμε στην ησυχία τους...


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ένας πραγματικός απόγονος του Μεγάλου Αλεξάνδρου δε φορούσε ποτέ κράνος, ανόητε. μόνο περικεφαλαία! ποταπό σκουλήκι. που θα πιάσεις στο στόμα σου τον Πανίκα. όσο για την καραλεσβιάρα, τι σκατά θες κι ασχολείσαι, κούκλα μου; ζηλεύεις που αυτή έχει σε μία βραδιά περισσότερο σουξέ στα κορίτσια απ' ό,τι εσύ σε όλη σου τη ζωή; άντε, στη σπηλιά σου, διότι και ανθέλληνας είσαι και φασιστάκι και λουγκροκτόνος. ζήτω οι αδελφές!!! ζήτω και οι λεσβίες!!!

Homo Ludens είπε...

@ Σίσσυ Πασπαρτού: Πολύ επιθετική σας βρίσκω ξαφνικά. Και γνωρίζοντας ότι η κλιμακτήριος έχει παρέλθει προ πολλού στην περίπτωσή σας, προσπαθώ να εξιχνιάσω τους λόγους της οργής σας. Και όταν το κάνω, θα τους αποκαλύψω από αυτές εδώ τις σελίδες. Και δεν θα σας αρέσει καθόλου...

bidibis είπε...

Έλα μωρέ, που μόλις είδαν τα λαμόγια της Αθηναϊκής κουλταριστεράς ένα γνήσιο μακεδόνα να πολεμάει το κατεστημένο της Αθήνας, πέσανε να τον φάνε για μην τους ξεβρακώσει και δει όλος ο πεινασμένος κοσμάκης τη έχουν από μέσα όλες οι Αθηναϊκές οι Λούγκρες.

Και αυτά που λέτε για την τραγουδίστρια είναι αισχρές Αθηναϊκές αναίδειες. Είναι δυνατόν στη φιλική και ομόδοξον Σερβία να υπάρχουν δυτικού τύπου παρεκκλίσεις από την αρμόζουσα σε ένα Βαλκάνιο άνθρωπο γενετήσια συμπεριφορά; Τι είναι οι Σέρβοι, Αθηναίοι ή μήπως Μυκονιάτες;

Homo Ludens είπε...

@ bidibs: Μα πείτε τα αγαπητέ, που έφθασαν να με κατηγορήσουν ως λουγκροκτόνο! Σε λίγο θα μου πουν ότι έχω και εμπάθεια με την Ελευθεροτυπία και όσους ψηφίζουν Συνασπισμό!!!