6 Ιουν 2007

Το "Άλτερ Έγκο" πάει ταμείο

To πείραμα απέτυχε. Και τώρα αναζητούνται οι υπεύθυνοι. Ο Σάκης, λέει, ήταν μια χαρά. Τι μια χαρά; Σούπερ για το ρόλο. Σούπερ και η Ντορέτα. Αλλά η ταινία, τέσσερις εβδομάδες τώρα, ούτε 150.000 εισιτήρια δεν έχει κόψει. Τι σκατά; Ποιος εξυπνάκιας σκέφτηκε να τη βγάλει μέσα Μαΐου, με 40 βαθμούς έξω και με τις πανελλήνιες προ των πυλών; Τόση καύλα είχανε με το τελικό αποτέλεσμα που δεν μπορούσαν να περιμένουν μέχρι τον Οκτώβριο; Ή φοβόντουσαν ότι κάποιος θα τους έκλεβε μια κόπια και θα γέμιζε η αγορά από αραπάδες που θα κρατάνε και από ένα Ρουβά σε δισκάκι; Και να πεις ότι το εργάκι ήταν του πεταματού; Από κάτι αρπαχτές με μέλισσες και κάτι χαζομαρίτσες που νομίζουν ακόμη πως η ομοφυλοφιλία είναι θέμα για να χασκογελάς, ήταν πέντε κλάσεις πάνω. Δεν ήταν "Πολίτικη Κουζίνα ΙΙ" γιατί δεν είχε Πολίτες και λοιπούς αλύτρωτους να το στηρίξουν. Είχε, θα μου πεις, ρουβίτσες. Μπα... Οι ρουβίτσες μεγάλωσαν πια. Βρήκαν γκόμενο. Και τώρα το παίζουν ιντελεκτουέλ. Μου γυρνάνε στα "ευρωπαϊκά". Ξέρεις πόσα εισιτήρια έχουνε κόψει "Οι Ζωές των Άλλων;" 200.000! Στοίχημα ότι το "Alter Ego" θα κατεβεί πριν προλάβει να τα φτάσει;

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι,οι ρουβίτσες μεγάλωσαν, έριξε κι ο Ρουβάς μπρος τη μούρη alternative φράτζα και δεν της βγήκε, της Village, η άρπα κόλλα.Αν κάνεις όμως τον άνωθεν συνδυασμό,δεν προκύπτει ότι τελικά το πρόβλημα της ταινίας που έγινε με όχημα το όνομα του Σάκη, ήταν τελικά ο ίδιος ο Σάκης?

Homo Ludens είπε...

@ loan me a dimeΠοιος Σάκης; Ο Ρουβάς; Ούτε γι' αστείο! Αυτός μπήκε στην πεντάδα των ποπ ειδώλων μου για τον περασμένο μήνα! Ούτε για πλάκα, σας λέω. Το πρόβλημα δεν ήταν ο Σάκης. Ήταν ότι αντί να προμοτάρουν μια καλή νεανική ταινία, με σούπερ παραγωγή, φωτογραφία, σκηνογραφία, με καλές ερμηνείες και σκηνοθεσία και -έστω- με ένα μέτριο σενάριο, προμόταραν την 1η ταινία του Σάκη Ρουβά. Κάνουν και τα μεγάλα στούντιο λάθη, έτσι είναι αυτά. Σκέψου ότι και η επιτυχία της "Πολίτικης Κουζίνας" κατά τύχη τους είχε προκύψει. Κανονικά με 150.000 εισιτήρια ικανοποιημένοι θα ήταν και τότε.

Ανώνυμος είπε...

Περίπου το ίδιο εννοούμε.Αν και δεν έχω δει την ταινία,δεν αναφέρομαι στον Ρουβά ως ερμηνεία, αλλά στον επικοινωνιακό τρόπο που χείριστηκε η εταιρία το όνομά του,όπως αναφέρεις "η 1η ταινία του Ρουβά".Ένα όνομα όμως που δεν έχει την ισχύ που είχε(αν ήταν ο Χατζηγιάννης στη θέση του, τι κοινό θα έπιανε άραγε?).Όντως η village στάθηκε τυχερή με την "Κουζίνα", κάτι που,μαζί με την αναμενόμενη επιτυχία των 300, της έδωσε μια μεγαλύτερη σιγουριά για το Alter Ego και την έξοδό του στις αίθουσες.

Homo Ludens είπε...

@ loan me a dime: Χα, χα, χα. Με κάνατε να γελάσω! Ο Χατζηγιάννης;;; Μπούχαχαχαχα!!! Ε όχι και ο Χατζηγιάννης! Και μου είχατε δώσει από το εξαιρετικό σας blog την εντύπωση ανθρώπου καλλιεργημένου, που τέτοια ονόματα ούτε να διανοηθεί ότι θα τα κτυπήσει στο πληκτρολόγιό του δεν καταδέχεται...

Ανώνυμος είπε...

Πρωτίστως, ευχαριστώ-εκ μέρους και των υπολοίπων-για τα καλά σας λόγια για το blog(ανταποδίδω!)Ασύμβατο το όνομα του Χατζηγιάννη με το blog και τα γούστα μου,το πείραμα ελαφρότητας και κατανόησης των νεανικών ειδώλων made in greece απέτυχε.Τουλάχιστον,γελάσατε!

Ανώνυμος είπε...

θεός σχωρέσ'τη και την κινηματογραφική καριέρα του Sakis. για κόλυβο, κονιάκ και παξιμάδι περάστε στης σίσσυς το τσαρδί.

Ανώνυμος είπε...

Πήγα και εγώ πριν κανένα μήνα να δω το spiderman 3 και με έστειλαν σε λάθος αίθουσα και είδα με τον rouv-sak με την φράντζα του να σολάρει επί κινηματογραφικής οθόνης... δύστυχος όταν είχε αρχίσει η ταινία ήταν αργά για να αλλάξω αίθουσα και έτσι είπα να λουστώ και αυτό το "φρούτο". Το πρόβλημα για μένα δεν ήταν ο Σάκης αλλά το σενάριο το οποίο δεν έκανε ούτε για σκετσάκι νηπιαγωγείου... υπήρχαν στιγμές που ήθελα να φωνάξω "όχι άλλο κάρβουνο" ή "Στάσου!! Μύγδαλα!"... χάλια ροή και τίγκα στην κλισαδούρα η ταινία. Άμα είχε πιο "ήπιο" τρόπο πλασαρίσματος και όχι ντουντούκες, ή άμα δεν ήταν κραγμένη διαφήμιση της vodafone ίσως να είχε και άλλη αποδοχή από το κοινό...

Homo Ludens είπε...

@ m3nt0s: Χα, χα, επιτέλους και κάποιος που πήγε και την είδε την ταινία!

AVRA είπε...

δεν εχω παει ακομη να τη δω (αν προλαβω πριν κατεβει) εχω ακουσει ομως τα καλυτερα...Ειδομεν..