6 Ιουν 2007

Σύντομα Ανέκδοτα: 7. Οι αποκαλύψεις της Παυλίνας Νάσιουτζικ

Όπου βρεθεί κι όπου σταθεί το διαλαλεί: "Έχω δεχτεί πόλεμο"..."Με απειλούν"..."Δεν μπορώ να σας πω αν μου έχουν κάνει μηνύσεις"..."Ενοχλήθηκαν πολλοί". Κι όλα αυτά γιατί; Για τις σοκαριστικές της αποκαλύψεις. Μετά τις "Μαμάδες Βορείων Προαστείων", ξαναχτυπά με το "Μύκονος Μπλουζ" και η μπουρζουαζία αυτής της χώρας τρέχει να κρυφτεί.
  • "Πήγα στου Καίσαρη να αλλάξω μπαταρία στο ρολόι μου και πετυχαίνω τη Νατάσα -καλέ, αυτής ο άνδρας δεν καταστράφηκε στο Χρηματιστήριο;- να κατεβάζει το μισό μαγαζί".
  • "Δύο πρώην βιζιτούδες γίνονται πρώτες κυρίες. Τη μία την έστειλαν δώρο σε έναν παντρεμένο με τρία παιδιά, δώρο γενεθλίων από φίλους του στη Μύκονο κι αυτός την κράτησε".
  • "Σνίφαρε κόκα και μετά ο Μπρετ την πηδούσε μπροστά μου. Κανείς εδώ δεν κρυβόταν πια".
Υποθέτω ότι η πραγματική Νατάσα-βιζιτού-γκόμενα του Μπρετ ακόμη κι αν υπάρχει, ποσώς έχει ασχοληθεί με τις "αποκαλύψεις" της Παυλίνας. Και υποθέτω επίσης ότι κάπου στα Δυτικά Προάστεια ή στο Ξυλόκαστρο (πολύ μακριά από τα Βόρεια και από τη Μύκονο, δηλαδή), η Ρούλα Γλυκοφρύδη, η Κική Πιτσιλούδη και η Μαριγώ Μπαχτσομπουρδάνου προσπαθούν, πάνω από ένα φλιτζάνι Παπαγάλο Λουμίδη, να ξεδιαλύνουν το μυστήριο. Κι επειδή, ειδικά το ποιος είναι ο Μπρετ δεν μπορούν να το καταλάβουν με τίποτε, παίρνουν μια στο τόσο τηλέφωνο την Παυλίνα και με μπάσα, τάχα μου αντρική φωνή, της λένε απειλητικά: "Ποιος είναι ο Μπρετ μωρή, ξέρνα το. Αλλιώς θα σου κάψω το Χιουντάι Σάντα Φε". Γιατί ρε κορίτσια; Αφού τους "φωτογραφίζει" όλους...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

φίλε homo μαθιέ, ειλικρινά ρίγη συγκίνησης διαπερνούν το αποκαμωμένο μου κορμί ύστερα από αυτό τον πραγματικό κολοφώνα της δημοσιογραφικής, συγγραφικής, blog-ικής και εν γένει ύπαρξής σας. οι κυρίες από το ξυλόκαστρο πιθανότατα ποτέ δε θα πληροφορηθούν την αποθεωτική αναφορά σας στο πρόσωπο και το φλιτζάνι τους. ωστόσο να είστε σίγουρος πως κάποια μέρα οι σκαπανείς της ιστορίας θα σφύζουν από χαρά που εσείς τους δώσατε τόσες από πρώτο χέρι πληροφορίες για το ανθρώπινο είδος της καρακαλτάκας. ένα λαϊκό υβρίδιο του γένους των πλουσιοξιπασμένων (βλέπε Παυλίνα) που επειδή δεν κατάφερε ποτέ να αντικαταστήσει το Π του ονόματός της με Κ αποφάσισε να βγάλει το μπουγαδοκόφινο με τα άπλυτα φίλων και γνωστών της σε κοινή θέα και να το ονομάσει βιβλίο. ώρες ώρες χαίρομαι που μεγάλωσα με τις ροδαλές ιστορίες των ΒΙΠΕΡ Νόρα. τέλος, έχω να προσθέσω μία ακόμη σημαντική πληροφορία στο θεάρεστο έργο σας, αναφέροντας απλώς πως την παρουσίαση του εν λόγω πονήματος στο δημοσιογραφικό κόσμο έκανε συνάδελφός σας (βλέπε διπλανό γραφείο) που κατά τα άλλα διαθέτει πλειάδα ποιοτικών άλλοθι.