14 Σεπ 2009

Διαβάζω στο Twitter ότι ο Mr. Arkadin θα ξενυκτήσει σήμερα στο γραφείο...


Richard Hawley - For Your Lover, Give Me Some Time

...και έψαξα να βρω έναν τρόπο να του απαλύνω το μαρτύριο. Νομίζω ότι τον νέο single του Ρίτσαρντ Χόλεϊ είναι ο ιδανικότερος.

(Αν και, τώρα που το ξανασκέφτομαι, μάλλον θα του κάψω εντελώς το κεφάλι, γιατί θα προσπαθήσει να ταυτοποιήσει όλους αυτούς στις φωτογραφίες που κρέμονται στον τοίχο...)

5 σχόλια:

Michael_Sc είπε...

Να υποθέσω ότι δεν πήγατε στο Κηποθέατρο Παπάγου, χτες;

Καλημέρα

HooLooVoo είπε...

Να συνδράμω καθ'ότι πρόκειται για ευγενή σκοπό.
http://www.youtube.com/watch?v=cUfIKX5ReKQ

Του "Μr. Arkadin" προηγήθηκε ο "..the Gagan"

Nikos Fotakis είπε...

@HooLooVoo:
Ξέρεις πολλά και πρέπει να πεθάνεις
(αν μου αποκαλύψεις ποιος είσαι, δηλαδή...)

Nikos Fotakis είπε...

Όσο για την "ταυτοποίηση των προσώπων στις φωτογραφίες στον τοίχο του Χόλεϊ": Φατς Ντόμινο, Τσακ Μπέρι, Ρίτσι Βάλενς, ο τέταρτος δεν διακρίνεται καθαρά. Επίσης, σε μια σκηνή φαίνεται το όνομα του Κολτρέιν, αλλά το γράφει, δεν ήταν φωτογραφία να την ταυτοποιήσω.
Κατά τ' άλλα, το κομμάτι παραείναι μελό ακόμα και για μένα. Ελπίζω το υπόλοιπο άλμπουμ να είνα καλύτερο. Να είναι δηλαδή στο επίπεδο του προηγούμενου.

HooLooVoo είπε...

Ποιά είναι άραγε η πραγματική ταυτότητα του Χουλουβού? Πιο μυστηριώδης απ΄τον Φαντομά, πιο δεξιοτέχνης απ τον Κεϊτο, με σαφώς νοσηρότερη φαντασία απ'τον Καθ. Μοριάρτυ. Προκαλώντας τον εν δυνάμει ντετεκτιβικό συλλογισμό του Mr Arkadin, παραθέτω τα εξής τρία σημαντικά στοιχεία: α) έτης κοινής ενεργείας - όταν το Σπαϊντερ-μάν εκδιδόταν ακόμα σε κοκκινόασπρες σελίδες β) μέση απόσταση με γοργοπηδηματάκια: 3 λεπτά γ) κάποτε σε κοινή θέση με το νέο που λιμπιζόταν ο Σωκράτης.