22 Μαΐ 2008

Αν όλοι πάτε στην Κάιλι, ποιος θα μείνει να δει Eurovision; (μη με κοιτάτε)


Ο κόσμος γύρω μου περιμένει με ανυπομονησία τη συναυλία που φέρνει την Αθήνα ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στον επιθυμητό στόχο: την έλευση της Μαντόνα. Εγώ, φυσικά, δεν ψήνομαι - όσο συμπαθής κι αν μου είναι η Κάιλι, η ανάδειξή της σε μεγάλο αστέρι της ποπ δεν είναι κατά τη γνώμη μου απόδειξη της δικής της αξίας, όσο της σταθερής πτωτικής πορείας της ποπ. Στους τυφλούς, κουφούς, άφωνους, ηλίθιους ασέξουαλ κάγκουρους (εσένα εννοώ, Τζάστιν!) εύκολα βασιλεύει ένα μικροκαμωμένο sex-symbol-από-σπόντα. Παρ' όλα αυτά, εύχομαι καλή διασκέδαση στο κοινό που στο δίλημμα "β' ημιτελικός eurovision ή Kylie" απάντησε "Κάιλι" και τώρα ετοιμάζεται για το ραντεβού για πεντικιούρ πριν τη συναυλία. Τους αφιερώνω τη διασκευή της σε ένα παλιό αγαπημένο κομμάτι των Roxy Music.

7 σχόλια:

River Phoenix είπε...

Ώρα να κατεβάσουμε τη σκηνή από το πατάρι και να πάμε να αράξουμε παραλία το Σ/Κ...με τέτοιες φοβερές επιλογές πραγματικά θα μου ραγίσει η καρδιά αν φύγω αλλά...

Homo Ludens είπε...

Ρε συ Αρκάντιν, πόνταρες και στα σημερινά και θα μείνεις μέσα να δεις Eurovision; Τι αλογομούρης που έχεις γίνει ξαφνικά!

Nikos Fotakis είπε...

Όσο κι αν με ιντριγκάρει η ιδέα να αποδεχτώ τον τίτλο του αλογομούρη, τα προσωπικά μου σχέδια για το βράδυ περιλαμβάνουν την έναρξη του μαραθωνίου Ιντιάνα Τζόουνς, που θα μου επιτρέψουν να πάω την Κυριακή να δω την καινούρια ταινία με φρέσκια την ανάμνηση του παιδικού μου ήρωα.

enteka είπε...

στην αρχή σκέφτηκα πως έπρεπε να είχες βάλει το tag Δεν είμαι γκέι, αλλά, οκ, το ποστ μιλούσε μόνο του

Homo Ludens είπε...

@ mr. Arkadin: Με συγκινεί το γεγονός ότι διαβάζεις GK. Εκτός κι αν απλά έχουμε τόσα κοινά και δεν το γνωρίζουμε. Ετοιμάζω κι εγώ ιντιανοουνσικό μαραθώνιο και έσπευσα να το αναρτήσω στο "Exitorial" του τεύχους που κυκλοφορεί (στα περίπτερα! Ναι, είμαστε περιοδικό περιπτέρου πια...)

Unknown είπε...

ωραιότατη ήταν η συναυλία ειδικά στο δεύτερο σιντί που τα έσπασε κανονικότατα με τo oldies but goldies medley. Επίσης την αφήσαμε λίγο λακαμά, το κοινό χειροκροτούσε για κανά δίλεπτο σε κάποια φάση και δεν την άφηνε να ξεκινήσει το επόμενο κομμάτι.
Και ναι θα συμφωνήσω με τον Έντεκα :-P

Unknown είπε...

δεύτερο σιντί λέγοντας, εννοώ δεύτερο μέρος :-P