29 Μαΐ 2008

Λίγη ακόμη Eurovision (για να μην ξεχνιόμαστε!)


Η Μαντώ τραγουδά σαν τη Σελίν Ντιόν και ντύνεται σαν την Στέλλα Μπεζεντάκου. Το αλησμόνητο 2003...

UPDATE:
Στο μεταξύ ή Μαντώ άφησε και την Σελίν και την Στέλλα κι έπιασε τους Evanescence (κι ένα φίδι που θα το θυσιάσει στην Βαλχάλα)!


9 σχόλια:

Nikos Fotakis είπε...

Η Μαντώ popstar! Η Μαντώ souldiva! Η Μαντώ dominatrix! Και τώρα, η αγαπημένη ηρωίδα του ελληνικού ποπ θεάτρου σκιών επιστρέφει με τη νέα της περιπέτεια με τίτλο "Η Μαντώ goth!"

Homo Ludens είπε...

Λίγα για τη θεά. Δηλώνω μέγας φαν των φωνητικών και των υπολοίπων προσόντων της (από την εποχή της Μάντισον ακόμη)...

Nikos Fotakis είπε...

Ποια Μάντισον - από την εποχή που έκανε backing vocals στον Πανούση, τραγουδώντας If My Grandmother Had Weels, She Would Be a Motorcycle

Homo Ludens είπε...

Πόσων ετών είναι άραγε;

steve62742 είπε...

παντως οταν την στηλαμε ενω εδειχνε ελπιδοφορα η αποστολη αποτιχαμε παταγωδος στην παρουσιαση...(If My Grandmother Had Weels, She Would Be a Motorcycle <- απλα top!!!στιχος ημνος)

Ανώνυμος είπε...

lol...το ποστ σας μου θυμισε το ντουετο που ακουσα προχθες, με Αλκαιο+Ευρυδικη του `98..Μετα απο αυτο η Ευρυδικη γνωρισε τον Κοργιαλα..Μεγαλος χαμαιλεοντισμος..

Stratos Bacalis είπε...

Κάτσε καλά μιλάμε!!!! Έμαθα από έγκυρες πηγές ότι την ζήτησαν οι Iron Maiden να ανοίξει τη συναυλία τους στην Αθήνα!!!! ;-P

Ανώνυμος είπε...

Sinehise etsi mavre kai otan fas tin minisoula sou kai apo tin thriliki Manto tote tha kaneis tin papia opos me ton Pliatsika.Ki istera apo to keli 33 tha sou ferno tous diskous Django tou patera mou na parigoriese.

Gogo είπε...

Τρομερό! Και εκεί που νόμιζα οτι κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ (ξανθά μπουκλέ μαλλιά). Πρέπει να πέρασε μελαγχολία τον πρώτο καιρό που τα έβαψε :Ρ αλλά νομίζω καλή επαγγελματική κίνηση για να ξεφύγει λίγο από το πασέ που τη στοιχειώνει!