11 Σεπ 2008

Διαμαρτυρόμενοι στην Altectelecoms...


...θα έπρεπε να είναι κανονικά οι εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστες του "ΠΠC", αφού η διένεξή της με τον ΟΤΕ δεν επιτρέπει στον υπογράφοντα να ανεβάσει δισκοκριτική του νέου άλμπουμ των Metallica και να αφοσιωθεί αργά τη νύκτα (ως γνωστόν, ο έτερος "ΠΠC" mr. Arkadin λειτουργεί καλλίτερα* τότε) στην σύνταξη του μεγάλου -αποκαλυπτικού- post σχετικά το τι ακριβώς έκαναν οι πενήντα Έλληνες bloggers στις Βρυξέλλες (ούτε upload τις σοκαριστικές φωτογραφίες δεν μπορώ να κάνω!)

Περιμένω τις υπογραφές σας -σε μορφή σχολίου εδώ από κάτω- ώστε να καταλάβει η Altectelecoms ότι είμαστε πολλοί και δεν αστειευόμαστε!

(* μετά το "καλλίτερα" και το "κυττάζω", των οποίων τη χρήση έχω δικαιολογήσει επαρκώς παλαιότερα -και δεν βρίσκω το link- ο mr. Arkadin με έκραξε και για ένα σχόλιό μου στον "Αθήναιο", όπου υποστηρίζω τη χρήση του "κτήριο", αντί "κτίριο". Για να τελειώνουμε και με αυτό: Από το "κτίζω" υπάρχει το "κτίσμα". Από το "Κτώμαι" υπάρχει το "Κτήριο"...)

2 σχόλια:

pascal είπε...

Οι Metallica στο καινούριο τους album σε κόβουν πάνω στο καλύτερο. Όπως και η Altec.

Homo Ludens είπε...

@ pascal: Μετά από αυτό το συγκλονιστικά εύστοχο σχόλιο, δεν θα ανεβάσω καμμία δισκοκριτική. Τα είπες όλα σε 11 λέξεις. Απίστευτο!