25 Αυγ 2009

And the winner is Nutella!

Η πρώτη «Ψηφοφορία της εβδομάδας» (στην πορτοκαλί κολονίτσα, στα δεξιά, για όποιον δεν το πήρε είδηση) έκλεισε. Το θέμα της προήλθε από το debate που ξέσπασε στα σχόλια αυτού εδώ του post περί λουκουμάδων και ο τελικός νικητής είναι η Nutella. Πήρε 18 ψήφους, έναντι 14 της Merenda και 9 της σπιτικής πραλίνας που ετοίμαζε η μαμά του Mr. Arkadin στο γιό της όταν ήταν ένας μικρός μπούλης που ζητούσε κολατσιό. Σε ποσοστά, έλαβον: Merenda 34,15%, Nutella 43,90%, Σπιτική Πραλίνα 21,95%. Τώρα καλούνται όλοι αυτοί που ψήφισαν να σχολιάσουν εδώ από κάτω γιατί επέλεξαν αυτό που επέλεξαν, ώστε μετά να βγάλουν οι εκλογολόγοι τα συμπεράσματά τους.

3 σχόλια:

Nikos Fotakis είπε...

Είμαι περίεργος να μάθω ποιοι ψήφισαν την πραλίνα της μητέρας μου. Ούτε εγώ δεν την έτρωγα.
(Για την ακρίβεια, εγώ ψήφισα Μερέντα - όχι ότι τη θεωρώ ανώτερη από την Νουτέλα, γευστικά. Απλούστατα, η Μερέντα είχε τον Μερεντόνα, ενώ η Νουτέλα δεν είχε Νουτελόνα).

enteka είπε...

ψήφισα τη σπιτική πραλίνα που ετοίμαζε η μαμά του Mr. Arkadin στο γιό της όταν ήταν ένας μικρός μπούλης που ζητούσε κολατσιό.

δεν την έχω δοκιμάσει, όμως και μόνο η σκέψη με κέρδισε.

[τολμώ να πω ότι δε μ' αρέσει το template, είναι πολύ χωρισμένο στα τρία χωρίς λόγο και είναι λίγο scattered. Μ' αρέσει όμως που σας έδωσε αφορμή για να βάζετε δημοψηφίσματα για μερέντα, και εκείνη η τέλεια στήλη πάνω δεξιά, το Φτιάξε μου τη Μέρα, που είμαι σίγουρος ότι θα είναι σούπερ εθιστική.]

Homo Ludens είπε...

Αυτό το "scattered" του enteka μου δίνει τη δύναμη που χρειαζόμουν για να επιμείνω στο νέο layout του blog παρά την τεράστια κριτική που δέχεται. Γιατί για ένα "Πο Πο Culture!" που έχει για νέα μούσα την Polly Scattergood αυτή η λέξη αποτελεί τιμή!