28 Σεπ 2009

Θέλω να ευχαριστήσω δημοσίως τον Σταύρο Θεοδωράκη...

...που μού σύστησε, στην χθεσινοβραδινή του εκπομπή για τις εκλογές, την Δάφνη Σφέτσα, υποψήφια βουλευτή στο ψηφοδέλτιο Β' Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ. Βέβαια, ο Θεοδωράκης δεν την λυπήθηκε καθόλου. Αφ' ενός μεν την έριξε στον λάκκο με τα Cougar (ισχύει αυτό; ή μήπως η Έλενα Κουντουρά, η Άννα Νταλάρα, η Λίλα Καφαντάρη και η άλλη η κυριούλα του ΛΑΟΣ ανήκουν απλώς στην κατηγορία mIlf;) - που ήταν έτοιμα να ξεσκίσουν ένα κορίτσι τόσο εμφανώς ζωντανό, δροσερό (δεν βρίσκω καλύτερη λέξη) και ΝΕΟ (είναι δέκα χρόνια μικρότερή μου - ξαφνικά νιώθω πολύ γέρος). Και από την άλλη, η πρώτη ερώτηση που της έκανε ήταν "πού είναι ο Αλέκος Αλαβάνος" - ούτε στον Λαφαζάνη δεν κάνεις πια αυτήν την ερώτηση, πόσω μάλλον στο κοριτσάκι... Κατά τ' άλλα, δεν ξέρω πώς κύλησε η κουβέντα, γιατί με πήρε ο ύπνος (δεν φταίει η εκπομπή γι' αυτό, ήμουν πτώμα και γέρος), αλλά ο κόσμος στο twitter γράφει ότι ήταν η μόνη που κρατήθηκε στο ύψος της (εντάξει, με τέτοιο πάνελ δεν είναι και κατόρθωμα αυτό). Δεν ξέρω αν θα την ψηφίσω - παραμένω αναποφάσιστος - αλλά ίσως ξαναμπώ στο facebook για χάρη της. Κάτι που θεωρώ σαφέστατα πολιτική πράξη.

11 σχόλια:

King Mob είπε...

Δεν καταλαβαίνω τί σε εντυπωσίασε; απλά το ότι είναι νέα; Γιατί δροσερό και ζωντανό δεν νομίζω ότι μπορεί να είναι ένα κορίτσι που από μικρό έχει χωθεί στα κομματικά...

Ανώνυμος είπε...

king mob...opoios ki an eisai me ekpliseis...
sosti topothetisi...pio sosti de ginetai...

Nikos Fotakis είπε...

ας πούμε απλώς ότι είμαι σε μια ευάλωτη φάση της ζωής μου

Nikos Fotakis είπε...

Μετά από αυτό και μια σειρά tweets στο twitter, νιώθω ότι την εξέθεσα. Φοβάμαι ότι θα χρειαστεί να την ψηφίσω, για να επανορθώσω.

Avlakiotis είπε...

eisai toso loustros oso kai to koma to opoio presvevi ikopelitsa
Opos o arhigos tis etsi ki afti to mono thetiko pou ehei einai poli apla oti einai nea. Ante kai emfanisimi. Oute afti oute to koma tis ehoun thesi se aftin tin aniparkti politiki skini. Poso the oi xeftiles pseftobaroque pseftoaristeroi san kai sena pou theloun na tin psifisoun

Nikos Fotakis είπε...

Αν μέχρι τώρα ταλαντευόμουν, η αντίδραση του Avlakiotis (του αγαπημένου αγράμματου κάφρου φανατικού αναγνώστη μας, για όσους δεν είναι συνηθισμένοι στις εκδηλώσεις αγάπης του) με έπεισε: σ' αυτές τις εκλογές, θα ρίξω Σφέτσα δαγκωτό.

Homo Ludens είπε...

@ Mr. Arkadin: Μαλακίζεσαι τώρα. Νόμιζα ότι είχαμε συμφωνήσει να ψηφίσω εγώ Δάφνη κι εσύ Φάνη Πάλλη.

Avlakiotis είπε...

Sfetsa daggoto apo enan gio karavanadon megalomeno me gelia protipa hiliades complex kai pseftoaristeres taseis pou ehoun os skopo tin diaforopoi'i'si (exou kai i emmoni me ton Django kai kathe logis ipokoultoura). Pantos mprosta ston megalo goodyallenologo-paparologo opos apokaleis ton eafto sou eimai ontos agramatos

Nikos Fotakis είπε...

Avlakioti, έλα να κλεφτούμε, να μεγαλώσουμε μια ηθική οικογένεια χρυσαυγιτών στα Άσπρα Σπίτια, καλλιεργώντας τα δικά μας ζαρζαβατικά και πίνοντας αγνό πρόβειο γάλα! Ξέρω ότι το θέλεις. Μην σκέφτεσαι τι θα πει ο κόσμος. Για χάρη σου θα απαρνηθώ και τον Τζάνγκο και τους καραβανάδες (!) γονείς μου.

Nikos Fotakis είπε...

ΓΙΑΤΡΕΨΕ ΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΜΠΛΕΞ ΜΟΥ, AVLAKIOTIS! Δίδαξέ με! Μάθε μου πώς να επιτίθεμαι ανώνυμα σε ανθρώπους που δεν ξέρω! Θα γίνω εύπλαστος σαν πλαστελίνη στα χέρια σου!

Iloveavlakiotis είπε...

Μόνο και μόνο επειδή άκουσα την λέξη καραβανά ξανά μετά από καμιά δεκαετία-και ξεχνώντας την περιφρόνηση του προς τον Django wtf?- του στέλνω φιλί!!