24 Σεπ 2009

Μπράβο Βίβιαν!

Η λατρεμένη μας Βίβιαν (aka "Αθήναιος") επιλέγει μια επιτυχημένη συνταγή των Financial Times και την μετουσιώνει σε ένα χορταστικότατο δείπνο, για την Lifo. Στο πρώτο της ξεμύτισμα, παίρνει μαζί τον Άγγελο Δεληβοριά.

18 σχόλια:

kukuzelis είπε...

Δεν ξέρω και πολλά από καλούς τρόπους, μπορεί λοιπόν να σφάλω: Δεν μου έκανε καλή εντύπωση η δημοσιοποίηση του ποσού που πλήρωσε ένας κύριος, ο οποίος μάλιστα δηλώνει "παλαιάς σχολής", για να κάνει το τραπέζι σε μια κυρία. Υπερβολή; Πιθανόν. Κατά τα άλλα, λόγω μεγάλου ενδιαφέροντος θα ήθελα τη συνέντευξη μεγαλύτερη...

kukuzelis είπε...

Και μπράβο φυσικά. Η ιδέα και η υλοποίησή της ήταν πολύ καλές.

Nikos Fotakis είπε...

Ζω για την ώρα που θα βγάλει για φαγητό τον Homo Ludens

Homo Ludens είπε...

Να την πάω στα σουβλάκια του Σαλαμαλέκου και να πούμε για τον Μπέργκμαν, ή στη Σπονδή και να πούμε για τον Πίτερ Νορθ και την Κρίστι Κάνιον;

Stratos Bacalis είπε...

Το κάνουν και στο Μονόκλ με ένα twist: λέγεται The Last Supper και υποτίθεται ότι ο εκάστοτε καλεσμένος διαλέγει που θα έτρωγε το τελευταίο του γεύμα στη γη και τι θα ήταν αυτό.

Homo Ludens είπε...

@ Stratos Bacalis: E, του Monocle είναι άλλο πράγμα τελείως. Στους FT μιλάμε για συνέντευξη και για τις εντυπώσεις της τύπισσας από τους καλεσμένους της -μάλλον, αυτή είναι η καλεσμένη, τυπικά: Πού την πάνε, πώς τρώνε, τι λένε, τα πάντα. Πολύ συχνά κράζει. Και κράζει χοντρά. Να δούμε αν θα το κάνει και η Βίβιαν αυτό. Που τό 'χει το κράξιμο μέσα της :)

Αθήναιος είπε...

Ευχαριστώ πολύ. Όσον αφορά σε αυτό που λέει ο κ.Κουκουζέλης, το τραπέζι το κάνει το έντυπο. Αυτό που συνέβη ήταν η εξαίρεση. Έπειτα, το θέμα είναι ΚΑΙ το εστιατόριο.

Το θέμα του... πεσίματος με απασχόλησε πολύ. Κατά τη συζήτησή μας ο κ.Δεληβοριάς μου είπε πάρα πολλά που έβγαζαν φοβερή είδηση. Αλλά αυτό είναι το ζητούμενο; Τα κουτσομπολιά; Για μένα μεγαλύτερο "πέσιμο" είναι το να του την πω για το παπαρηγοπούλειο στήσιμο του Μουσείου παρά να γράψω τί μου είπε για τον Δάκη Ιωάννου...

Επίσης, όταν υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά κλάσης, δεν νομίζω ότι παίρνει τον οποιονδήποτε να την "πέσει" στον Άγγελο Δεληβοριά.

Υ.Γ.Δεν μπορώ να κάνω login αλλά είμαι εγώ. :-)

Αθήναιος είπε...

O Arkadin μου έκανε μερικές εύστοχες παρατηρήσεις upon request για το πώς θα το έκανε αυτός. Να προσθέτω πιο πολλές εικόνες από το εστιατόριο, αυτό μου το είπε και ο Τσαγκαρουσιάνος αλλά είχα τόσο υλικό στα χέρια μου που δεν ήθελα να ρίξω λέξεις εκεί.

O καλεσμένος επιλέγει μόνον το εστιατόριο, το τί θα ειπωθεί, το επιλέγω εγώ οπότε θα μιλούσαμε για το αγαπημενο μου θέμα: Άντρες!

Homo Ludens είπε...

@ Αθήναιος: Με ποιον θα μίλαγες για άντρες; Με μένα; Μπουχαχαχααχχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Αθήναιος είπε...

Βέβαια, να πεις στις αναγνώστριες μυστικά! Τί σαν και μένα που όταν σε ρωτάω το μόνο που ξέρεις να μου πεις είναι : "Τί να σου πω βρε παιδί μου, πολύ μυστήρια συμπεριφορά, κάτι έχει παίξει". Χαίρω πολύ δλδ.

Homo Ludens είπε...

@ Aθήναιος: Έχει και αναγνώστριες η Lifo; Εγώ νόμιζα μόνο άντρες. Γκέι.

Αθήναιος είπε...

A,δεν τους έχει μαζέψει όλους το GK;

Homo Ludens είπε...

@ Αθήναιος: Υπάρχει και η διπλανάγνωση!

σεξ ντραγκς εντ σοσατζ ρολς είπε...

καλα τα τελευταία σχόλια-αλληλοσυχαρίκια σας και για την διαφήμιση που κάνετε στα έντυπα που εργαζεστε, μόνο για αυτό είστε τραγικοί. το θέμα δεν είναι αν πραγματικά θα δώσετε ευχαρίστηση στους αναγνώστες σας, αλλά το πώς θα κάνετε φίρμα, το πω΄ς θα επαινέσει ο άλλος. είστε απίστευτοι...αθήναιε και λούντενς

Homo Ludens είπε...

Χε χε χε, πλέον το να αποκαλεί ο ένας το περιοδικό του άλλου "αδελφάτο" θεωρείται διαφήμιση!

Αθήναιος είπε...

Καλά, τί κακεντρεχές σχόλιο ήταν αυτό τώρα; Τα ιστολόγιά μας είναι προσωπικά. Δλδ σ¨αυτα καταγράφουμε αυτά που συμβαινουν σε μας και τους φίλους μας. Ξεκίνησα να κανω αυτό, δεν μπορείτε να ξέρετε αν και πόσο τσουρέκια τα έχω κάνει (σορρυ κιολας) στον Λούντενς ή τον Αρκαντιν για να με βοηθήσουν να το διεκπεραιώσω ώστε να χαίρονται τώρα που το βλέπουν τυπωμένο. Έλεος, λίγη καλή πίστη δεν βλαπτει. Και κατά δεύτερον εχω χαρεί πολύ γιατί να παραστήσω την υπεράνω ή την ψευτομετριόφρων. Αφηστε που η μετριοφροσύνη είναι για τους μετρίους.

σεξ ντραγκς εντ σοσατζ ρολς είπε...

ναι είναι αυτοδιαφήμιση.

αγαπητέ αθήναιε, το κείμενο ήταν πολύ ωραίο και μπράβο. και βέβαια να χαρείς για την επιτυχία σου, την οποία δεν προσπαθώ να μειώσω ούτε να χαλάσω. εγώ δεν μιλάω για αυτό. αφού είστε φίλοι και αλληλουποστηρίζεστε (πράγμα φοβερό για δημοσιογράφους) γιατί δεν παίρνετε ο ένας τον άλλον τηλέφωνο να τα πείτε, να κάνετε τα ωραία σας αστεία κτλ παρά τα λέτε απο το μπλόγκ. δεν είναι αυτοδιαφήμιση, αυτό δηλαδή, to pώς ποστάρετε τα πριβέ σας αστεία; κρατήστε λίγο τα μπόσικα πραγματικά. στον τύχαιο ρίντερ που περνά απο εδώ χωρίς να σας ξέρει, αυτήν την εντύπωση δίνετε. και οκ μπορεί η μετριοφροσύνη να είναι κάτι κακό για εσάς, για εμάς η ειλικρίνεια όμως δεν είναι απαραίτητα κακεντρέχεια.

Leinti nti είπε...

ξέχασα. άσε που τη σφάζεις λίγο με το βαμβάκι λέγοντας ¨¨επιλέγει μια επιτυχημένη συνταγή των Financial Times¨¨¨, εμμέσως πλήν σαφώς ότι ναι την εκτέλεσε σωστά, αλλά την πήρε απο αλλού την ιδέα (τα σύκα σύκα και η σκάφη σκάφη). τεσπά το κείμενο ήταν πολύ ωραίο. κρίμα που ήταν στην λάιφο και όχι στο βήμα ή στην καθημερινή.