3 Οκτ 2008

Xρονομετρώντας μέχρι το 007...


Μόλις έλαβα ένα διαφημιστικό φάκελο από τη Swatch με τα νέα μοντέλα που ετοίμασε εν όψει του "Quantum Solace": ένα ρολόι εμπνευσμένο από τον πιο εμβληματικό κακό της κάθε ταινίας. 22 στο σύνολο (έχουν ετοιμάσει και για τη φετινή...) Θα έχετε ήδη δει κάποια στις καταχωρίσεις της εταιρείας στα διάφορα περιοδικά. Είναι τόσο ψυχαναγκαστικά πανέμορφη η πρωτοβουλία των Ελβετών, που απλά δεν μπορώ να αντισταθώ. Στα επόμενα posts μου για τις ταινίες του Πράκτορος 007 θα προσθέτω και το ρολόι του κάθε κακού. Αναδρομικά, ανεβάζω εδώ αυτά του Δρος Νο και της Ρόζας Κλεμπ.

5 σχόλια:

Nikos Fotakis είπε...

Χα! Σε πρόλαβα. Έχω ήδη κάνει δώρο σε ένα φίλο το κόκκινο ρολόι του ρώσου στρατηγού από το Living Daylights. Αν και προσωπικά, θεωρώ κορυφαία ιδέα (ως κακό) τη γάτα του Blofeld.
Ελπίζω πάντως να διαβάζει η Swatch και να δούμε σοβαρά έσοδα από διαφήμιση σ' αυτό το blog.

Ανώνυμος είπε...

οριστε και τα τζάμπα. πάντως σε αυτή την ηλικία δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον να φορά πλαστικό ρολόι, όπως αυτά τις σγουώτς.

Homo Ludens είπε...

Σε ποια ηλικία;;;;;;;

Nikos Fotakis είπε...

Εντάξει: όταν κάποια από τις σοβαρές ωρολογοποιίες - αυτές που καλούν κάθε τόσο στη Γενεύη τον Homo Ludens βγάλει ένα ρολόι αφιερωμένο στον Κόρτο Μαλτέζε, όπως αυτό που φέρω υπερήφανα στον αριστερό καρπό μου εδώ και ένα χρόνο, θα το συζητήσουμε.

Αθήναιος είπε...

Σ'αυτή την ηλικία;

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ