29 Απρ 2009

Τι θα ψηφίσεις στις 7 Ιουνίου;



Οι ειδήσεις λένε:

Δριμεία επίθεση κατά του πρωθυπουργού της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι εξαπέλυσε μέσω του Τύπου η σύζυγός του Βερόνικα Λάριο, κατηγορώντας τον για την υποστήριξή του στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου προς ορισμένες υποψήφιες, των οποίων το μοναδικό προσόν φαίνεται να είναι η ομορφιά τους.

"Η παρουσία όμορφων γυναικών στην πολιτική δεν είναι ούτε ελάττωμα, ούτε προσόν. Αλλά αυτό που κυριαρχεί σήμερα (...) είναι η έλλειψη αιδούς και αυτοσυγκράτησης της εξουσίας, η οποία πλήττει την αξιοπιστία όλων των γυναικών και ιδιαίτερα εκείνων που βρίσκονταν πάντα στην πρώτη γραμμή για να υπερασπιστούν τα δικαιώματά τους", γράφει η κ. Λάριο σε ηλεκτρονικό μήνυμα που απέστειλε στο πρακτορείο Ansa και δημοσιεύει την Τετάρτη το σύνολο του ιταλικού Τύπου. "Θέλω να καταστήσω σαφές ότι εγώ και τα παιδιά μου είμαστε τα θύματα και όχι οι συνένοχοι της κατάστασης αυτής. Πρέπει να την υπομείνουμε και αυτό μάς κάνει να υποφέρουμε", προσθέτει η Βερόνικα Λάριο, η οποία έχει αποκτήσει τρία παιδιά με τον πρωθυπουργό της Ιταλίας.

Η Βερόνικα Λάριο, η οποία δεν εμφανίζεται σχεδόν ποτέ στο πλευρό του συζύγου της, τού είχε ήδη επιτεθεί με ανοικτή επιστολή της στον Τύπο, πριν από δύο περίπου χρόνια, για τις φιλοφρονήσεις που είχε απευθύνει δημοσίως σε μία όμορφη γυναίκα. Η Λάριο καταδίκασε επίσης την παρουσία του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στα γενέθλια μίας 18χρονης κοπέλας, την Κυριακή το βράδυ στη Νάπολη, γράφει η εφημερίδα La Repubblica. "Ξαφνιάστηκα όταν το έμαθα, γιατί, αν και καλεσμένος, δεν ήταν παρών στα 18α γενέθλια κανενός από τα παιδιά του", ξέσπασε η σύζυγος του ιταλού πρωθυπουργού.



Μαλακίες. Από τις τέσσερις του ευρωψηφοδελτίου Μπερλουσκόνι, μόνο αυτή η Μπάρμπαρα Ματέρα κάτι λέει (1η φωτό). Οι υπόλοιπες (Ελεονόρα Γκατισιόλι -2η φωτό, Άντζελα Σόζιο -3η, Καμίλλα Φεράντι -4η) είναι μπαζάκια. Μάλλον τις έβαλε υποψήφιες γιατί έχουν ψαχτεί με τα ευρωπαϊκά θέματα. Κι ο Γιωργάκης, ο δικός μας, κάτι τέτοια κάνει...

2 σχόλια:

Michael_Sc είπε...

Την καμίλλα την ίππευα ευχαρίστως (με τρελαίνει το μικρό στήθος - έως καθόλου)

me είπε...

Ματέρα δαγκωτό.