7 Σεπ 2010

Όχι και τόσο χίψτερ τελικά

Η ψηφοφορία (μάλλον δημοσκόπηση) στα δεξιά έκλεισε. Το 22% των αναγνωστών του ΠΠC ξέμεινε φέτος το καλοκαίρι στην Αθήνα, το 16% πήγε στην Χαλκιδική (υποθέτω, λοιπόν, ότι κάπου ένας στους πέντε απ' όσους μας διαβάζουν είναι από τη Θεσσαλονίκη), το 14% έφυγε στο εξωτερικό, γιατί του φάνηκε πιο φθηνό. Μύκονο και Σαντορίνη πήγε συνολικά μόλις το 6% από εσάς, αλλά και τα χιψτερονήσια δεν μάζεψαν κάποιο σημαντικό ποσοστό: 4% η Ανάφη (στη φωτογραφία επάνω, από τη Lifo), 9% η Αντίπαρος κι άλλο τόσο η Αμοργός. Τελικά το κοινό του ΠΠC είναι mainstream (και ίσως πρέπει να συμμορφωθούμε); Το 35% έφυγε για κάποιο νησί απ' αυτά που δεν συγκαταλέγονται στους πιο δημοφιλείς προορισμούς κι ένα 13% δεν πήγε καν σε νησί, αλλά κάπου στα ηπειρωτικά. Είναι η κρίση τελικά, που μας / σας έστειλε στο χωριό και στο εξοχικό του φίλου, ή τα "ψαγμένα" μέρη απλώς είναι για τους λίγους που ασχολούνται με αυτά -και οι υπόλοιποι απλά δεν μπορούν να καταλάβουν τι στο διάολο μας / τους αρέσει τόσο; Discuss.

5 σχόλια:

Noilly Prat είπε...

είναι αυτονόητο ότι το "ψαγμένο" μέρος δεν έχει ακόμα χαρακτηριστεί ψαγμένο και αντιθέτως mainstream μέρη είναι αυτά που είχες συγκεκριμένα επονομάσει στο poll. οπότε ίσως το 35% που απάντησαν ότι πήγαν σε άλλο νησί να είναι πράγματι μέρος μιας νεο-χυψστερικής αφρόκρεμας!

Bitch Girl είπε...

άραγε αν μένεις μόνιμα σε κάποιον από τους προορισμούς η ψήφος μετράει διπλή; χε :Ρ

Ανώνυμος είπε...

εγώ είχα κανονίσει τουρ στα χιψτερονήσια αλλά ακυρώθηκε τελευταία στιγμή και κατέληξα χαλκιδική και ναι είμαι από θεσσαλονίκη

Ανώνυμος είπε...

εγώ είχα κανονίσει τουρ στα χιψτερονήσια αλλά ακυρώθηκε τελευταία στιγμή και κατέληξα χαλκιδική και ναι είμαι από θεσσαλονίκη

FivosV είπε...

Ελλειπής η έρευνα. Γιατί μπορεί κάποιος να απάντησε "άλλο νησί", αλλά αυτό το νησί να ήταν η αντιΝίσυρος ή οι ΑντιΠαξοί που είναι ιεροί ναοί της διεθνής χιψτερόσφαιρας.