1 Νοε 2010

Ψήφος. Διπλή. Ίσως και τριπλή.

Σήμερα ο gone4sure προκήρυξε την τέταρτη συνεχόμενη Blogovision. Δηλαδή, το μουσικό γεγονός της χρονιάς! Το ΠΠC θα τιμήσει με την ψήφο του τους μουσικούς που ξεχώρισε ως τους κορυφαίους του 2010. Η ψήφος μας θα είναι διπλή, αφού και φέτος, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, ο Φώτης Βαλλάτος θα δημοσιεύει τις επιλογές του μέσω ημών. Ναι, είναι ο ίδιος Φώτης Βαλλάτος που θα σταυρώσεις, αν ψηφίζεις στο Δήμο Αθηναίων κι έχεις σκοπό να ρίξεις Καμίνη στην κάλπη. (Αν πάλι δεν έχεις ακόμη αποφασίσει τι να ρίξεις στην κάλπη, ελπίζουμε να σε βοηθήσει η ως άνω φωτογραφία να κάνεις το σωστό).

Ψήφο στη Blogovision λοιπόν, ψήφο και στο Βαλλάτο. Κι αν ο Mr. Arkadin αξιωθεί να πραγματοποιήσει την απειλή του, τότε το "Πο Πο Culture!" θα κατέλθει με τριπλή ψήφο στην προσπάθεια ανακήρυξης του Top 20 για το 2010. Α, ρε Φου Βου, να 'χαμε και τέτοια τριπλή δύναμη στις δημοτικές!

32 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ και ο Βαλλάτος λοιπόν. Μην το κρύβουμε.
Ε όχι, ευχαριστώ, δεν θα γίνει ανανέωση με ΠΑΣΟΚ. Δεν θα πάρω. Κρίμα και το έπαιζε προοδευτικός.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ. Έλεος νέοι άνθρωποι να ενισχύουν ακόμη Πασοκ-Νδ.

Ανώνυμος είπε...

πετρ-έλεος

Ανώνυμος είπε...

Πασοκοβαλλάτος

Nikos Fotakis είπε...

αν δεν υπογράφατε ως "ανώνυμος", ίσως η άποψή σας να είχε την παραμικρή αξία...

Ανώνυμος είπε...

Σας παρακαλώ αφήστε τα παιδικά επιχειρήματα που έχουν καταργηθεί από τις πρώτες μέρες των Blogs.
Για εσάς μπορεί να μην έχει αξία η γνώμη κάποιων, ευτυχώς όμως έχει ακόμη αξία η ψήφος μας...

Ανώνυμος είπε...

Ο τελευταιος ανωνυμος δεν μπορουσε να το εκφρασει καλυτερα.Και τι απροκαλυπτη πολτικη προπαγανδα σε ενα μπλογκ που ειναι προορισμενο για αλλα πραγματα...Παλι καλα δεν βαλατε αντι-κακλαμανικο μπανερακι..

Homo Ludens είπε...

@ Ανώνυμος (ο ακριβώς από πάνω): Ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα της ανωνυμίας σας είναι ότι έχοντας την ευκολία να μπαίνετε και να σπέρνετε την κακεντρέχειά σας παντού, σπανίως ερευνάτε πού ακριβώς έχετε μπει. Και βεβαίως, σπανίως καταλαβαίνετε τι είναι αυτό που κράζετε, αφού το μόνο που σας νοιάζει είναι μια αφορμή για να εξαπολύσετε το κόμπλεξ σας.

Πείτε μας εσείς, αν θέλετε, για ποια "άλλα πράγματα" είναι προορισμένο ετούτο το μπλογκ. Επίσης, θυμίστε μας σε ποιες άλλες περιπτώσεις στηρίξαμε ή κατηγορήσαμε κάποιον υποψήφιο (δημοτικό σύμβουλο, δήμαρχο, νομάρχη, περιφερειάρχη, πρωθυπουργό, Πάπα, έφορο αθλημάτων του Α.Ο.Φαρσάλων, ο,τιδήποτε) με τρόπο διαφημιστικό και όχι με τρόπο που να ταιριάζει με το στυλ του μπλογκ.

Ο Φώτης Βαλλάτος είναι πολύ καλός μου φίλος και είναι και guest blogger στο "Πο Πο Culture!" κάθε Δεκέμβριο, όταν ψηφίζουμε για τα άλμπουμ της χρονιάς. Το post στο οποίο αφήσατε τα ανόητα σχόλιά σας εσείς και οι από πάνω σας Ανώνυμοι (πάντα ανώνυμοι) συνδύασε με χιούμορ την υποψηφιότητά του ως δημοτικού συμβούλου στον Δήμο Αθηναίων με την έναρξη της φετινής blogovision. Δεν ψηφίζω στην Αθήνα, και μάλλον δεν θα ψήφιζα Καμίνη αν ψήφιζα εκεί, αλλά από την άλλη, πολύ θα ήθελα τον Φώτη Βαλλάτο στο δημοτικό συμβούλιο, γιατί είναι ένας άνθρωπος της γενιάς μας, που ασχολείται περισσότερο από τους περισσότερους με τα ενδιαφέροντα της γενιάς μας και που -στο κάτω κάτω της γραφής- έχει πολύ υψηλότερο IQ από τους συνήθεις ηλιθίους που ασχολούνται με τα κοινά. Το να προτιμήσω κάποιον υποψήφιο ενός "προοδευτικότερου" (αλήθεια, ποιος το ορίζει αυτό;) συνδυασμού, από τον Βαλλάτο, μόνο και μόνο επειδή ο Φου Βου κατεβαίνει με έναν υποψήφιο που στηρίζει ένα από τα δύο μεγάλα κόμματα είναι κοντοφθαλμία και ένδειξη φασιστικής προδιάθεσης. Αυτή είναι απλά η άποψή μου. Και την υπογράφω:
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Η δική σας άποψη συνεχίζει να έχει ακριβώς την ίδια μηδενική αξία με το προηγούμενου Ανώνυμου που πιστεύει ότι η συζήτηση αυτή έχει λήξει από τις πρώτες ημέρες των blogs. Άλλη μία αυθαίρετη και αυταρχική διαπίστωση δηλαδή. Όχι, η συζήτηση δεν έληξε ποτέ, ποιος όρισε ότι έληξε; Γενικά, αυτό που ορίζετε μόνοι σας τους κανόνες του παιχνιδιού σας, ξέρετε ακριβώς πού σας οδηγεί. Στο να παίζετε και μόνοι σας. Σ' ένα μικροσύμπαν φαρμακιού και κομπλεξισμού, σε μια πνευματική απομόνωση για την οποία δηλώνετε και περήφανοι. Μπορείτε να συνεχίσετε να παίζετε και ετούτο το blog θα σας δίνει πάντα χώρο -δεν πρόκειται ποτέ να κάνουμε moderation των σχολίων- γιατί πολύ απλά οι φασίστες σε αυτή την κόντρα δεν είμαστε εμείς.

Laternative είπε...

...το μονο που θα ηθελα να θυμισω ειναι οτι στις τελευταιες αρχιαιρεσιες του αο φαρσαλων το επιμονο lobbying του ποποκαλτσουρ ανεδειξε γενικο αρχηγο και ταμια...τα συμπερασματα δικα σας για το ποσο αγαθες ειναι οι προθεσεις τους (ειδικα του ludens)...
κατα τα αλλα και το λατερνατιβ στηριζει φωτακο...

τερεζος

Ανώνυμος είπε...

Το ξέρω πως και το δικό μου ανώνυμο σχόλιο, δεν θα έχει την παραμικρή αξία για σας, αλλά πραγματικά λυπάμαι που όπως λέτε κι εσείς, άνθρωποι με υψηλό IQ (αυτό πάλι εσείς το γνωρίζετε), συμμετέχουν στα κοινά μέσα από το ΠΑΣΟΚ ή από τη ΝΔ, χωρίς να υποστηρίζω πως είναι καλύτερα να ψηφίσουμε ένα και καλά προοδευτικό κόμμα. Δεν είμαι αναρχικός, ούτε όμως και πιστεύω στην κατ' επίφαση δημοκρατία που βιώνουμε. Και πραγματικά τις μέρες που ζούμε είναι τουλάχιστον αφελές να πιστεύουμε πως θα χτυπήσουμε το κακό από μέσα, με όπλο το υψηλό IQ μας. Χωρίς να γνωρίζω τις προθέσεις του ΦΒ, το μόνο που θα έλεγα για κάθε νεό άνθρωπο που συμμετέχει σε αυτές τις διαδικασίες,είναι πως το κάνει για καθαρά προσωπικό συμφέρον. Αυτό με δίδαξαν τα σχολικά μου χρόνια (βλέπε τα 15μελή), αλλά και τα φοιτητικά μου χρόνια, που τα διάφορα κομματόσκυλα, ετοίμαζαν το έδαφος για τη μελλοντική τους κομματική καριέρα (ελπίζω πως όλοι εμείς που διαβάζουμε αυτό το blog, έχουμε κάποιο IQ και δε συγχέουμε τον όρο με την πολιτική). Κατανοώ τη θέση σας, ότι αυτός είναι φίλος μας, για αυτό και το στηρίζουμε, αλλά δεν κατανοώ την αντίδρασή σας στα ανώνυμα σχόλια. Πάντως φίλοι μου συνάδελφοι, που συμμετείχαν στις εκλογές του σωματείου μέσα από τα γνωστά-μεγάλα κόμματα, ποτέ δεν πήραν την ψήφο μου για τους παραπάνω λόγους. Κι ας ήταν φίλοι μου. Πιστέψτε με δεν έχω όρεξη να ρίξω κανένα φαρμάκι, ούτε να προσβάλλω κανέναν και μάλιστα ανθρώπους που δε γνωρίζω, ίσως μερικούς ελάχιστα. Αν θέλετε τη δική μου ταπεινή γνώμη, απλά ψηφίστε ένα μικρό κι άγνωστο κόμμα, όσους φίλους κι αν έχετε από εδώ κι από εκεί. Παιδικό κι αγαθό συμπέρασμα, αλλά απλά να το κάνετε, χωρίς να εξυπνακίζετε ή να λογομαχείτε.
φιλικά και με σεβασμό
ανώνυμος ανωνυμίου(είπα να πω κι εγώ μια εξυπνάδα...)

Nikos Fotakis είπε...

Ενα τελευταίο για την ανωνυμία - δεν είναι κρίμα να τσουβαλιάζονται διαφορετικές απόψεις κάτω από το "Ο/Η Ανώνυμος"; Δεν θα ήταν πολύ πιο ενδιαφέρον και παραγωγικό για την συζήτηση να ξέρουμε αν υπάρχουν δύο ή τρεις άνθρωποι που σχολίασαν εδώ μέσα ή αν είναι όλοι ένας (με κρίση προσωπικότητας);

Ανώνυμος είπε...

Μίλτος Τερερές.

Ανώνυμος είπε...

Τετοια λυσσα ; Τετοια μακρσκελης απαντηση ; Γιατι αραγε ; Γιατι θιξαμε τον αγωνιστη Φωτη Βαλλατο ; Χτυπησαμε νευρο ;Δεν υποχρεουμαι να δωσω στοχεια τατυτοτητας σε κανενα γκρουποσκυλο.Το επιχειρημα "Ειστε ανωνυμοι,η γνωμη σας δεν εχει αξια" ειναι απο επιεικως γελοια ως φασιστικη.Η ψηφος ,κυριοι,ξερετε ,ειναι μυστικη.Αν θελετε,καντε το μπλογκακι guest only και τελειωνετε.Εξαλλου,το ιδιο συναφι συχναζει εδω,με εστετ παρακρουσεις που νομιζουν οτι ζουν στο Μανχαταν-βλεπε εμμονη με τζαζ,και μπαρακια του "καλλιτεχνικου".Θα ξεχασω εκεινο το ποστ που εκλεισε ενα μπαρ (ουτε που θυμαμαι πως το λενε
) και μοιρολογουσατε λες και πεθανε καποιος δικος σας ;
Σας θιξαμε τον υποψηφιο ; Λυπαμαι.Ας παρει ψηφους απο αλλου...αυτα εχουν οι Δημοκρατιες..

Ο Ανωνυμος 11.54

Ανώνυμος είπε...

σαν πρωτοβγαλτος ανώνυμος, αναρωτιέμαι για την αισιοδοξία που πλαισιώνει έναν πολιτικό, με το αποκλειστικό επιχείρημα ότι θα μας σώσει απο το χειρότερο δήμαρχο που είχε ποτέ η αθήνα. Οπως επίσης, αν νομιμοποιείται μια ψήφος σε ένα τύπο που ακουει blues explosion για να τσιμπήσει και η αλτερνατίβα. οκ, ο τύπος μοιάζει πιο συμπαθής απο τον "άλλο" αλλα κάτι τέτοιο είναι αρκετό? κατα τα άλλα καλή επιτυχία στο φίλο σας

ευθύμης

Homo Ludens είπε...

Εντάξει λοιπόν, ας το λήξουμε εδώ. Ψηφίστε ότι σας φωτίσει ο Θεός, θα κάνουμε κι εμείς το ίδιο. Έτσι κι αλλιώς εγώ ψηφίζω Μαρούσι, παραδοσιακά Δορύλαο Κλαπάκη, οπότε δικός σας είμαι μάλλον.

Nikos Fotakis είπε...

Προς "Ανώνυμο 11.54"
α. η λέξη είναι γκρουπούσκουλο (από το γαλλικό όρο groupuscules - Στην πολιτική, υπάρχει μια τάση πολλαπλασιασμού των ακραίων αριστερών και δεξιών παρατάξεων σε μικρές ομάδες, συχνά γνωστές από το γαλλικό όρο "groupuscules". Χαρακτηρίζονται συνήθως από εξαιρετικά άκαμπτες ιδεολογίες. -- δεν είναι δικό μου, το βρήκα στο "βικιλεξικό"). Τι σημαίνει "γκρουπόσκυλο";
β. Έλεος με το Μανχάταν. Η τζαζ είναι παγκόσμια, οικουμενική. Δεν το λέω εγώ, το λένε οι μουσικολόγοι. Είναι επίσης το αγαπημένο μου μουσικό είδος, μετά συγχωρήσεως. Εσείς, τι μουσική ακούτε;

Ανώνυμος είπε...

Άλκης Πετίνης

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο αγόρι φαίνεται αυτός ο Βαλλάτος.

Τζένη Μπότση

Michael_Sc είπε...

Δεν καταλαβαίνω τι θέλει πια ο (ανώνυμος) κόσμος.
Τη μια παραπονιούνται επειδή δεν υπάρχουν εναλλακτικές προτάσεις στην πολιτική, την άλλη το ένα τους ξυνίζει το άλλο τους βρωμάει. Κακύποπτοι κωλοέλληνες είναι ικανοί να δουν τη συνωμοσία πίσω από οτιδήποτε, φτιάχνοντας τέρατα με το μυαλό τους, αντί να συνέλθουν και να αντιμετωπίσουν ρεαλιστικά μια κατάσταση.
Προσωπικά, αν ψήφιζα στην Αθήνα, τον Βαλλάτο θα τον ψήφιζα όχι μόνο ως δημοτικό σύμβουλο, αλλά στο τιμόνι της πόλης ρε. (δεν κάνω πλάκα) Εδώ έκανε τη lifo καλύτερη, στην Αθήνα θα κολώσει; (ούτε αυτό είναι πλάκα) Η πόλη είναι τόσο χάλια, ώστε όποιος κάνει ή πιέσει για να γίνει το αυτονόητο, θα έχει την εκτίμησή όλων.

Τι σας τη σπάει λοιπόν σε αυτόν ρε αντιδραστικά ψηφόπαιδα; Ότι είναι hipster; Κομψός; Ταξιδεμένος; Ακόμη καλύτερα ρε διαολε. Νέοι άνθρωποι με καμιά ιδέα και @@ χρειάζονται –και το γράφω αυτό χωρίς να γνωρίζω αν ο εν λόγω υποψήφιος τα διαθέτει. Μου γεμίζει όμως το μάτι, σε σχέση με κάτι άλλα γερόντια που από πίσω τους έρχονται στρατιές παρατρεχάμενων και πακτωλοί κρυφών συμφερόντων, χόρτασα από δαυτους και πιστεύω κι εσείς.

Το μόνο που με προβληματίζει είναι κατά πόσον μπορεί κάποιος σήμερα, να έχει την παραμικρή ελπίδα σε πρόσωπα ή δομές της προϋπάρχουσας πολιτικής κατάστασης που οδήγησε τη χώρα εδώ. Αυτός θα ήταν ίσως και ο μόνος λόγος που μπορεί αν μην τον ψήφιζα –όπως και το συνδυασμό του Καμίνη, αλλά εσείς ούτε από αυτό χαμπαριάζετε βλέπω. Θέλετε να μας πείτε σα να λέμε, ότι σκεπτόμενοι ρεαλιστικά, προτιμάτε τους δεξιούς ουρακοτάγκους σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα; Τα πρωτοξάδερφα και τους κουμπάρους των απευθείας αναθέσεων του Πανίκα και τις ατασθαλίες του Κακλαμάνη που δημοσίευσε –αδιάψευστες ακόμη!- ο Σταύρος Διοσκουρίδης στο λίφο;

http://lifo.gr/mag/features/2380

Έλεος δηλαδή. Τα σχόλιά σας είναι ο λόγος που θα ξαναεκλεγούν οι δυο τελευταίοι. Αν όχι, να είστε σίγουροι ότι αυτό θα έχει συμβεί επειδή πολύς κόσμος νιώθει όπως σας περιέγραψα. Ή τουλάχιστον προσπάθησα.

Άντε καλή ψήφο

Ανώνυμος είπε...

Michael μόνος σου απαντάς στα ερωτήματα που θέτεις.
Εννοείται δεν μου την σπάει ούτε ότι είναι hipster ούτε ότι είναι κομψός. Αλλά όπως λές καμμία απόδειξη δεν έχουμε ότι έχει ιδέα και @@. Αυτό καλούμαστε να ανακαλύψουμε και να κρίνουμε. Μην μπαίνουμε όμως στο τριπάκι να τον ψηφίσουμε ΕΠΕΙΔΗ είναι hip και γκομενιάρης. Εκεί υπάρχει ένας κίνδυνος. Το να ψηφίζουμε λόγω ΕΙΚΟΝΑΣ είναι πάντα λάθος είτε φοράει κουστούμι είτε All-star. Αυτό προσπαθώ να εξηγήσω στην χιπστερία που ενθουσιάζεται που κατεβαίνει ένας χωρίς γραβάτα.

Κατά τα άλλα η ΚΥΡΙΑ άρνηση μου είναι αυτό που λές: "Το μόνο που με προβληματίζει είναι κατά πόσον μπορεί κάποιος σήμερα, να έχει την παραμικρή ελπίδα σε πρόσωπα ή δομές της προϋπάρχουσας πολιτικής κατάστασης που οδήγησε τη χώρα εδώ. Αυτός θα ήταν ίσως και ο μόνος λόγος που μπορεί αν μην τον ψήφιζα –όπως και το συνδυασμό του Καμίνη, αλλά εσείς ούτε από αυτό χαμπαριάζετε βλέπω."
Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ. Αλλά απο πού συμπεραίνεις ότι προτιμώ την δεξιά. ΞΕΚΑΘΑΡΑ λοιπόν όχι. ΟΥΤΕ ΠΑΣΟΚ ΟΥΤΕ ΝΔ. Όχι ψήφο σε αυτούς που μας γαμάνε τόσα χρόνια. Τόσο απλό. Αυτό προσπαθώ να πώ.
Πλέον όποιος έχει ιδέες και @@ για μένα πάει να κάνει κάτι ΝΕΟ. Όχι να συντηρήσει το τέρας της διαφθοράς με νέο αίμα. Αυτό σημαίνει αρχίδια.

Ανώνυμος είπε...

To να κατεβαίνεις με ΠΑΣΟΚ δείχνει ΜΟΝΟ βλέψεις για προσωπικό βόλεμα όπως έθιξε και ένας προηγουμένους. ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΝΑ ΠΑΝΕ επιτέλους αυτά τα δύο κόμματα.

Ανώνυμος είπε...

συμφωνώ και εγώ.

Τέλης Σταλόνε

Ανώνυμος είπε...

Έλα ρε σείς μην το ψάχνετε το θέμα.. Επι πασόκ είχε εκπομπή στην κρατική τηλεόραση ο κύριος Βαλλάτος. Άλλο που δεν την έβλεπε κανείς και κόπηκε.
Κλασσικό παράδειγμα πασόκου. Σήμερα εναλλακτικός και μοντέρνος, αύριο αναγκαστικά πραγματιστής και δεξιός, πάντα στην καρδιά κομμαρόσκυλο.
Όπως ήταν Δαμανάκη κάποτε και τόσοι άλλοι. Μετά τέρμα και ιδεολογίες και ολα. Μόνη κοινή ιδεολογία η μάσα.
Ε όχι, ξυπνήσαμε πια, δεν θα στηρίξουμε τάχα νέους που σε λίγα χρόνια θα είναι οι νέοι Παγκαλοι.
Πασόκ-νδ τελείωσαν.
Βαγγέλης(δεν έχω ξαναγράψει)

Ανώνυμος είπε...

Μερικές Χρήσιμες Πληροφορίες για τον Βαλλάτο:
# Αν γράψετε τη λέξη "Βαλλάτος" στο Scrabble, θα νικάτε πάντα.
# Ο Βαλλάτος κάποτε έφαγε μια τούρτα πριν προλάβουν να του πουν οι φίλοι του ότι ήταν μια στριπτιζού μέσα.
# Ο Βαλλάτος μπορεί να διαιρέσει με το 0.
# Εν αρχήν ην το τίποτα... Ύστερα, ο Βαλλάτος κλώτσησε αυτό το τίποτα με γυριστή κλωτσιά στα μούτρα και του είπε "Άει χάσου". Αυτή είναι η ιστορία του σύμπαντος.
# Ο Βαλλάτος πήρε την άδεια οδήγησης στην ηλικία των 16. Δευτερολέπτων.
# Το 70% του βάρους των ανθρώπων είναι νερό. Το 70% του βάρους του Βαλλάτου είναι το σύστημα αναπαραγωγής του.
# Ο Βαλλάτος αποφασίζει ποια μέρα πέφτει η Τσικνοπέμπτη.
# O Θεός συγχωρεί, ο Βαλλάτος ποτέ.
# Ο Βαλλάτος δεν κάνει πους-απς. Σπρώχνει τη Γη προς τα κάτω.
# Ο Βαλλάτος έχει πάει στον Άρη. Γι’ αυτό δεν υπάρχει ζωή εκεί.
# Όταν ο μπαμπούλας πάει να κοιμηθεί, πρώτα βλέπει αν είναι στην ντουλάπα του ο Βαλλάτος.
# O Βαλλάτος μπορεί να τριχοτομήσει μια γωνία.
# Ο Βαλλάτος μπορεί να μιλήσει Braille.
# Ο Βαλλάτος μήνυσε το NBC ισχυριζόμενος ότι το Law and Order είναι λογότυπα για το δεξί και το αριστερό πόδι του.
# O Βαλλάτος μπορεί να στραγγαλίσει κάποιον με το καλώδιο ενός ασύρματου τηλεφώνου.
# Ο Βαλλάτος είναι ο μόνος τραγουδιστής που μπορεί να βγάλει δίσκο χωρίς να πρέπει να συμμετέχει ο Γιώργος Νταλάρας.
# Ο Βαλλάτος "πάει" με δύο ταχύτητες. Περπατάει, σκοτώνει.
# Ο Βαλλάτος μπορεί να παίξει στα drums το "Painkiller" στα 877 bpm χωρίς διπέταλο.
# Ο Βαλλάτος βλάπτει το κάπνισμα.
# Ο Βαλλάτος έπαιξε μια φορά Ρωσική Ρουλέτα με γεμάτο οπλο και κέρδισε.
# Ο Βαλλάτος ξυρίζεται κάθε φορά που νιώθει οίκτο...
# Ο Βαλλάτος δεν κάνει πουσ-απς αλλά ερθ-ντάουνς.
# Ο Βαλλάτος ηθελε να γινει drummer στους Iron Maiden οταν εφυγε o Clive Burr, αυτοι ομως επελεξαν τον Nicko McBrain. Απο τα νευρα του, του εριξε μια στριφογυριστη κλωτσια στην μυτη.Το αποτελεσμα
# Δεν υπάρχει θεωρία της εξέλιξης, μόνο μια λίστα με τα πλάσματα που o Βαλλάτος επιτρέπει να ζήσουν.
# Ο Βαλλάτος ΔΕΝ θεωρεί ότι έκανε σεξ ΕΑΝ η γυναίκα επιβιώσει.
# Όταν εφαρμόζεις την μέθοδο των τριών, ο ένας από τους τρεις είναι πάντα ο Βαλλάτος.
# O Βαλλάτος σταμάτησε να πλένει τα ρούχα του στον Ωκεανό επειδή τα τσουνάμι που προκαλούσε σκοτωναν ανθρώπους.
# Όποιος γελάει τελευταίος γελάει καλύτερα. Όποιος γελάει στον Βαλλάτο ...πεθαίνει.
# Ο Βαλλάτος μπορεί να επιβάλει την τελευταία συναυλία των Πυξ Λαξ
# Ο Βαλλάτος παίζει Pacman και τρώει τα φαντάσματα δίχως να φάει τις μεγαλύτερες τελείες.
# Ο Βαλλάτος μπορεί να τερματίσει όλα τα βίντεο game χωρίς να σκοτώσει κανέναν, γιατί οι εχθροί εξαφανίζονται πριν καλά καλά ξεκινήσει μια πίστα.
# Δεν χρειάζεται να βάλει κέρμα σε μηχάνημα αυτόματης πώλησης προφυλακτικών. Όταν ο Βαλλάτος περνάει μπροστά από τέτοιου είδους μηχανήματα, αυτά γνωρίζουν και βγάζουν προφυλακτικά από μόνα τους.

Τάκης Γκώνιας

Ανώνυμος είπε...

Michael,σχεδον με επεισες.Τι κριμα που δεν ψηφιζω Αθηνα.Ειδικα το επιχειρημα οτι αφου εκανε την λιφο καλυτερη,θα κανει και την Αθηνα ηταν ολα τα λεφτα.
Ο 6.02 τα ειπε ολα.Επειδη ο Βαλλατος δεν φοραει γραβατα,ειναι κουλ και γοαυου και εχει φαντασια στην εξουσια,και αλλα τετοια.Και οπως ειπε σωστα επισης ο 6.02,απο που συμπεραινεις οτι ψηφιζουμε δεξια ;Και στο κατω-κατω ο Βαλλατος ειναι αριστερος ;
Μου-χα-χα,με εκανες και γελασα.
Πο πο κουλτουρα ή πω πω προπαγανδα ;
Δεν θα παρουμε,κυριοι,εχουμε φαει.

Ο Ανωνυμος 11.54

Homo Ludens είπε...

O Michael_Sc δεν σας είπε δεξιούς. Είπε απλώς ότι με τη στάση σας θα ξαναβγάλετε τον Κακλαμάνη και τον Ψωμιάδη. Ομολογώ, βέβαια, ότι λίγες ώρες πριν το άνοιγμα της κάλπης, κι ακόμη δεν έχω αποφασίσει τι θα ψηφίσω στην Περιφέρεια Αττικής. Πάντως άκυρο/λευκό ή να απέχω, δεν πρόκειται -είναι η πλήρης άρνηση της προσωπικότητας, είναι σαν να δηλώνω ότι είμαι ένα τίποτε.

Michael_Sc είπε...

Είμαστε έτοιμοι για καλπική διείσδυση Ludens!

Καλημέρα και καλή ψήφο σε όλους (η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία)

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη ή Ψωμιαδη/Κακλαμανη ή τον πασοκο-Βαλλατο ;
Τελικα,ειπες θα ληξεις την κουβεντα,αλλα τελικα συνεχιζεις!
Τοσο προπαγανδα πια; Μεχρι τελευταια στιγμη...σιχαθηκα!

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά, προλαβαίνω να ψηφίσω Βαλάτο?
Γιατί με πήρε ο ύπνος και δεν πήγα. Ε?

Μπλε πίου-πίου

Ανώνυμος είπε...

Επειδή τα έχουμε μπερδέψει λίγο στους ορισμούς...
Έχω αρχίδια, τους έχω σιχαθεί όλους και προσπαθώ κάτι νέο για την πόλη μου--->ΑΜΥΡΑΣ
Είμαι πασοκόσκυλο, το παίζω εναλλακτικός αλλά κατα βάθος θέλω να γίνω ο νέος Κωστόπουλος--->ΒΑΛΛΑΤΟΣ
Διαφωνείτε;

Ανώνυμος είπε...

ώπα φίλε! τι σου φταίνε τα σκυλιά τώρα? εγώ μαζί τους είμαι.

Μιλού

Δημήτρης Κ είπε...

Και τη LiFo δεν την έκανε καλύτερη, ήταν και θα είναι μια μαλακία και μισή. Πάντα κατά τη γνώμη μου, για τις γνώμες άλλων Ελλήνων δεν δύναμαι να μιλήσω εννοείται.