9 Μαΐ 2007

Το δικό τους Φεστιβάλ Αρδα




























Κι ενώ εμείς εδώ ετοιμαζόμαστε για το Fly Beyond Festival, ιδού κατ' αρχάς μερικά νούμερα (όπως τα κατέγραψε το "Entertainment Weekly") από το Coachella Valley Music and Arts Festival που έλαβε χώρα από τις 27 ως τις 29 Απριλίου σε μια έρημο στην Καλιφόρνια: 122 γκρουπ σε 5 σκηνές, 2,04 δολάρια ο μέσος όρος που πλήρωσαν για το κάθε γκρουπ όσοι πήραν τριήμερο εισιτήριο, 2 δολάρια και η τιμή ενός μπουκαλιού νερού. Και στη συνέχεια, μια λίστα με κάποια ονόματα από αυτούς τους 122 (χωρίς να σημαίνει ότι είναι οι αγαπημένοι μου, ή ότι δεν θα τους δούμε ποτέ εδώ. Απλώς μια λίστα): Bjork, Arctic Monkeys, Jarvis Cocker, Sonic Youth, Peaches, Rufus Wainwright, Amy Winehouse, Red Hot Chili Peppers, Arcade Fire, The Good The Bad & The Queen, King of Leon, !!!, Fountains of Wayne, Cocorosie, The Fratellis, Rage Against the Machine, Air, Damien Rice, Placebo, Exlposions in the Sky, Lily Allen, CSS, Klaxons.

Στις φωτογραφίες, πιο πάνω, μεταξύ άλλων βλέπετε την Σκάρλετ Γιόχανσον που ανέβηκε στη σκηνή να "βοηθήσει" τους Jesus & The Mary Chain, τους Travis, τους Arctic Monkeys, τους Arcade Fire, τους Placebo, τους Rage Against the Machine...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το πόσο αγαπώ τη Σκάρλετ το ξέρεις, αλλά η εμφάνισή της στη συγκεκριμένη συναυλία ήταν αίσχος -- αντάξια μιας οποιασδήποτε mediawhore.
(Προτιμώ να την ακούω να τραγουδά το summertime και να ονειρεύομαι).
ΝΚΦωτ.

Homo Ludens είπε...

Επόμενο ήταν. Όταν κάνεις παρέα μ' αυτούς τους αλλόκοτους και ακαταλαβίστικους Jesus & Mary Chain κάπως έτσι καταντάς για να αποφύγεις την αυτοκτονία. (Στη συναυλία τους στο Ρόδον αποφάσισα να κάτσω στο πάτωμα και να γκομενίσω, θυμάμαι, ο παππούλης). Αν είχε έρθει η Σκάρλετ όντως στον Άρδα, θα ανέβαινε στη σκηνή με τον Φίλιππο (τον Πλιάτσικα) και όλα θα ήταν τόσο υπέροχα...

Homo Ludens είπε...

Μπορεί να βουτούσε και στο ποτάμι με τα ρούχα και να της τα έλιωνε το νερό που ποτίζεται με τα απόβλητα του Κοζλοντούι! Χάρμα ιδέσθαι, δηλαδή.