14 Μαΐ 2008

Μια ζωή ονειρευόμουν κάτι τέτοιο...


OK, δεν ήταν όπως (φαντάζομαι ότι είναι) το Μονακό, αλλά και η Κωνσταντινούπολη μια χαρά μου βγήκε για πρώτη φορά. Κρίμα που ο ήχος σκοτώνεται από το μικρόφωνο της κάμερας και δεν θα περάσει ποτέ στ' αυτιά του αναγνώστη του "Πο Πο Culture!" όπως τον έζησα στην πίστα. Μια πίστα που δεν την ξέρω καθόλου, αφού όταν έπαιζα GP3 δεν ήταν ακόμη στο καλεντάρι (δεν είχε κατασκευαστεί καν, πόσω μάλλον να γίνει το αγαπημένο παιχνιδάκι του Μπέρνι). Και δεν τη γνώρισα καθόλου ούτε κι από κοντά, αφού προτίμησα ν' ασχοληθώ με τον χαβαλέ στην εξέδρα, το καλό φαγητό στο paddock και τις εξυπνάδες του παμμέγιστου Αλόνσο που όταν τον ρώτησαν: "ο Πικέ μας έλεγε χθες ότι στην τάδε στροφή ξεκουράζει το κεφάλι του ακουμπώντας στο κόκπιτ, κάνεις κι εσύ το ίδιο;", απάντησε με το θεϊκό: "Μπα, εγώ πάω στο γυμναστήριο..."


Ιδού φωτογραφίες και βίντεο από την κυριακάτικη βόλτα μου στην ασιατική Πόλη :-)






5 σχόλια:

Αθήναιος είπε...

Ρε μεγάλε, καλός είσαι, δεν λέω (καλός για δημοσιογράφος, να εξηγούμαστε) αλλά 9 στις 10 φωτο από ταξίδι να είναι οι δικές σου, είναι κομματάκι ακραίο.

Κι εμείς είμαστε ωραιοπαθείς ( κι έχουμε και λόγο) αλλά δεν κάνουμε έτσι!

Υ.Γ. Τουλάχιστον υπάρχει κι ένα αντρικό μπλογκ που οι συντάκτες του γράφουν αντρικά ζητήματα και όχι πόσο τους πέτυχε η συνταγή που άκουσαν απο τη Βέφα, πώς άλλαξαν τις πάνες του μωρού και πόσο σιδέρωμα έχουν να κάνουν μετά τη δουλειά, όταν γυρίσουν στο σπίτι. Τα έγραφε χθες και το alter ego.

Homo Ludens είπε...

Χα χα χα, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Όποιος θέλει να δει φωτογραφίες από αυτοκινητάκια και κοντοστούπηδες οδηγούς, θα βρει πολλά sites. Το "Πο Πο Culture!" μπαίνει πιο βαθιά στην ουσία των πραγμάτων...

(Άσε που όταν το είδες εσύ το post δεν είχαν ανεβεί ακόμη τα videos. Για ξαναμπές τώρα... Ε; Τι έχεις να πεις τώρα;)

Αθήναιος είπε...

Πω πω τεστοστερόνη! Κάνει ζέστη ή μόνον εγώ ζεσταίνομαιq

Υ.Γ. Μιλάμε, είσαι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ψώνιο! :-D

Nikos Fotakis είπε...

Δεν ήξερα καν ότι έχουμε βινιέτα Formula1 - θα χρειαστεί να ανεβάσω τη συνταγή για την κρέμα λευκής σοκολάτας που ξέρω, για να ισοσταθμίσουμε

Giannis είπε...

Μπορεις να μας δωσεις λιγες περισσοτερες πληροφορίες για την κυρία ν δεύτερη γωτογραφία? :)