23 Φεβ 2009

Πώς είδα τα όσκαρ (live blogging - στα ελληνικά ο ψυχαναγκασμός)


Οι ορκωτοί λογιστές έφτασαν με τους σφραγισμένους χαρτοφύλακες, οι ρεπόρτερ του abc πρόλαβαν να κλέψουν δυο κουβέντες από τη Μέριλ Στριπ, τη Μαρίσα Τομέι και τον Ρίτσαρντ Τζένκινς - κι εγώ δεν προλαβαίνω να πάω για κατούρημα. It's showtime

3.30πμ Ο Χιού Τζάκμαν δεν θα άφηνε την Κρίση να του στερήσει την ευκαιρία να αποδείξει ότι μπορεί ΚΑΙ να τραγουδήσει ένα ποτ πουρί των υποψήφιων ταινιών ΚΑΙ να χορέψει ΚΑΙ να μας τρίψει σττα μούτρα ότι είναι ωραίος.
3.35 Σηκώνει στα χέρια την Αν Χάθαγουεϊ και τη βάζει να παίξει το ρόλο του Νίξον (εντάξει, είναι θεά - κάνει ακόμα και την καμπούρα! και το χαιρετισμό με τα χέρια ψηλά στο σήμα της νίκης!).
- παρεμπιπτόντως, το ότι η ορχήστρα δεν είναι κρυμμένη, αλλά φαίνεται πίσω του είναι ωραία λεπτομέρεια
Από την εποχή του Μπίλι Κρίσταλ είχαμε να δούμε τόσο ωραία και διασκεδαστική έναρξη.
3.38 Ο Χιου Τζάκμαν κάθεται στα πόδια του Φρανκ Λαντζέλα - του πήρε μόλις οκτώ λεπτά

3.41 - Β' γυναικείος - μοντάζ με τις νικήτριες κατά καιρούς - στη σκηνή βγαίνουν η Εύα Μαρί Σεντ, η Γκόλντι Χον, η Γούπι Γκόλντμπεργκ, η Αντζέλικα Χιούστον και η Γούπι Γκόλντμπεργκ. Ουάου, δηλαδή.
Ξέχνα τα μοντάζ με τις σκηνές - ξέχνα το βίντεο - αυτό είναι το πιο τιμητικό πράγμα που θα μπορούσαν να κάνουν. Είναι στ' αλήθεια συγκινητικό - η καθεμιά μιλά για κάθε υποψήφια. Η Γούπι μιλά για την Έιμι Άνταμς λέγοντας "δεν είναι εύκολο να είσαι καλόγρια". (χε)
Ο χρυσός γυμνός φαλακρός άντρας πηγαίνει στην Πενέλοπε Κρουθ. Μαρίσα, αν διαβάζεις αυτό το blog και θες έναν ώμο να κλάψεις, είμαι στη διάθεσή σου.

Διάλειμμα για κατούρημα.

3.54 Η Τίνα Φέι και ο Στιβ Μάρτιν παρουσιάζουν το πρωτότυπο σενάριο. "Το να γράφεις σημαίνει να ζεις για πάντα - ο άνθρωπος που το είπε αυτό είναι νεκρός' (Στιβ Μάρτιν, σ' αγαπώ). Κάνουν ένα θεϊκό αστείο για τις λέξεις που τυπώνονται σε χαρτί, που το χαρτί ήτνα δέντρα που το δέντρο ήταν σπόρος, που τον σπόρο τον φύτεψε ο εξωγήινος πολιτισμός που έχουν ως θρησκεία (lol).
Η παρουσιαση κι εδώ είναι υποδειγματική. Παρουσιάζονται σκηνές σε βίντεο. Οι παρουσιαστές διαβάζουν τις περιγραφές από το σενάριο, καθώς το βλέπουμε. Τέλειο. Κερδίζει το Milk. Ο Σον Πεν ξεχεριάζεται στο χειροκρότημα. Ο σεναριογράφος εκφωνεί ένα γκέι μανιφέστο - βρίσκει όμως χρόνο να ευχαριστήσει και τη μαμά του. Φυσικά.
3.58 Διασκευασμένο σενάριο. Η Τίνα Φέι κοιτά έντονα τον Στιβ Μάρτιν. Η αντίδρασή του; "Μην. Με. Ερωτευτείς". Κερδίζει το Slumdog Millionaire. Πρέπει να το δω.
"Υπάρχουν μερικά μέρη που δεν φαντάζεσαι ποτέ ότι θα βρεθείς. Για μένα ήταν το φεγγάρι, ο Νότιος Πόλος, το βάθρο της Μις Κόσμος και τα Όσκαρ".

4.00 Η Τζένιφερ Άνιστον και ο Τζακ Μπλακ είναι ωραίο ζευγάρι. Παρουσιάζουν τις υποψήφιες ταινίες κινουμένων σχεδίων. "Βγάζω περισσότερα κάνοντας κινούμενα σχέδια παρά κανονικές ταινίες", λέει ο Μπλακ και εξηγεί τη στρατηγική του. Παίζει σε ταινίες της Dreamworks και μετά επενδύει σε ταινίες της Pixar. Η Τζένιφερ ζητά συγγνώμη από τον Κάτζενμπεργκ...
Γαμάτο - όλοι οι ήρωες καρτούν του 2008 σε ένα ταινιάκι.
Κερδίζει το Wall-E. O,τιδήποτε άλλο θα ήταν σκάνδαλο.
Το ζεύγος παραμένει επί σκηνής για τα καρτούν μικρού μήκους. "Όσο μικρότερη η ταινία σου, τόσο πιο δύσκολο είναι το πάντα σου να μείνει στις καρδιές των ανθρώπων". "Είδες καμία ταινία που δεν έπαιζες;" "Όχι, αλλά ούτε και πολύς άλλος κόσμος".
Κερδίζει το "La maison en petites cubes" - δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό. Ο σκηνοθέτης δεν ξέρει αγγλικά - χρησιμοποιεί το thank you σαν κορακίστικα.

* Τρίτο φλιτζάνι καφέ *

4.15 - Ο Χιού Τζάκμαν περιγράφει τη διαδικασία της ταινίας μετά το σενάριο. Έτσι θα είναι η ροή της βραδιάς; Θα παρουσιάζουν τα επί μέρους βραβεία ως βήματα δημιουργίας μιας ταινίας; Αν ναι, θα είναι ενδιαφέρον. Προς το παρόν, η σκηνή θυμίζει ένα στούντιο, γεμάτο τελάρα με υφάσματα και σκηνικά, αντικείμενα κ.ο.κ.
Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και ο Ντάνιελ Κρεγκ παρουσιάζουν τους υποψήφιους για καλλιτεχνική διεύθυνση. Κερδίζει ο Μπέντζαμιν Μπάτον. Δίκαιο. Έστησε ολόκληρο τον 20ό αιώνα.
4.19 - "Όλα είναι έτοιμα, και οι ηθοποιοί λένε 'δεν έχω τίποτε να φορέσω'" (η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ δεν θα ξεφύγει ποτέ από την τυποποίηση του Sex and the city)
Ο Ντάνιελ Κρεγκ έκανε δύο σαρδάμ σε πέντε λεπτά - πόσο ΚΔΟΑ είναι επιτέλους;
Το χρυσό αγλαματάκι ενός καραφλού γυμνού άντρα για κοστούμια κερδίζει η Δούκισσα. Οι φίλοι μου τραγουδούν "να χαρώ να χαρώ το μωρό το μωρό"
4.23 Η Πάρκερ και ο Κρεγκ παραμένουν για τα βραβεία μακιγιάζ.. Σάρα Τζέσικα: "Δεν χρειάζεται να σας εξηγήσουμε τη σημασία του μακιγιάζ". ΚΔΟΑ: "Απλώς κοιτάξτε μας" (χο) Στέκονται μπροστά από καθρέφτες με περιμετρικά φώτα, όπως αυτοί στα καμαρίνια. Το κερδίζει - αναμενόμενα - ο Μπέντζαμιν Μπάτον.

* Μόλις συνειδητοποίησα ότι η ορχήστρα παίζει κλασικά θέματα, στα ενδιάμεσα - πρώτα το . Moon River, τώρα οι Ομπρέλες του Χερβούργου, ποιος ξέρει ποιο άλλο μου διέφυγε. Nice. *

4.26 Bγαίνει η Αμάντα Σέιφριτζ από το Mamma mia και ο Ρόμπερτ Πάτινσον από το Twilight. Παρουσιάζουν ένα βίντεο - μοντάζ των ερωτικών ιστοριών στις ταινίες του 2008, από το VickyCristinaBarcelona, μέχρι το Marley and me και το Wall-E.


4.31 Συνεχίζεται η γραμμική αφήγηση της διαδικασίας παραγωγής μιας ταινίας. Η Νάταλι Πόρτμαν και ο Μπεν Στίλερ (με γυαλιά ηλίου και μακρυά γενειάδα) βγαίνουν να παρουσιάσουν το όσκαρ φωτογραφίας. Αυτός υποτίθεται ότι παριστάνει έναν εκκεντρικό auteur - UPDATE: όχι, κοροϊδεύει τον Χοακίν Φίνιξ, που έχει αφήσει γενειάδα και παράτησε την καριέρα του για να γίνει ο πιο θλιβερός ράπερ δυτικά του Πέκος. Με κράζουν στα σχόλια που δεν έκανα τη σύνδεση, αλλά το κοινό του ΠΠC βλέπει Λέτερμαν, εγώ όχι.
Ο Στίλερ περιφέρεται στο σκηνικό σαν χαμένος. Δεν τον βρίσκω ιδιαίτερα αστείο. Sorry.
Το χρυσό αγαλματάκι ενός γυμνού φαλακρού άντρα για τη διεύθυνση φωτογραφίας κερδίζει το Slumdog Millionaire. Γαμήστε μας μ' αυτήν την ταινία. Θα τη δουμε. Εντάξει;

- Μέχρι στιγμής η τελετή είναι θαυμάσια. Καμία σχέση με τις φόλες που βλέπαμε τα περασμένα χρόνια. -

4.38 Η Τζέσικα Μπίελ αναρωτιέται πού θα βρισκόταν αν ο Έντισον δεν είχε εφεύρει το κινετοσκόπιο. Εμ, η αφίσα της πάντως θα βρισκόταν σίγουρα στο εσωτερικό μιας νταλίκας, όπως συμβαίνει και τώρα, έτσι κι αλλιώς. Παρουσιάζει τα τεχνικά βραβεία, που έγιναν δυο βδομάδες πριν.

4.42 Ο Σεθ Ρόγκεν και ο Τζέιμς Φράνκο ξαναπαίζουν τους ρόλους τους από το Pineapple Express. Είναι δυο μπαφόσκυλα που βλέπουν έναν πάκο με DVD με τις ταινίες της χρονιάς. Τα σχολιάζουν όλα στο πλαίσιο Comedy 2008 - ακόμα και τα σφραγισμένα χείλη και τον παλαιστή. Στο τέλος τους συνοδεύει ο Γιάνους Καμίνσκι, ο γκουρού της διεύθυνσης φωτογραφίας. Βγαίνουν και παρουσιάζουν τις ταινίες μικρού μήκους - τις ξενόγλωσσες. Κερδίζει μια ταινία που ούτε ο Τζέιμς Φράνκο δεν ξέρει πώς προφέρεται - κι εγώ δεν πρόλαβα το super μπροστά από τον σκηνοθέτη. Θα το τσεκάρω μετά. ΟΚ, λέγεται Spielzeugland, που σημαίνει παιχνιδούπολη, ή κάτι τέτοιο.

4.52 "Ανυπομονώ να δω την Αμφιβολία σε μιούζικαλ" - ο Χιου Τζάκμαν γιορτάζει την επιστροφή του ειδους (με την επικράτηση του Mamma mia επί του Τιτανικού - επιτέλους, ξεπλύθηκε αυτή η ντροπή), με ένα νούμερο - φόρο τιμής. Πλαισιωμένος από ένα χορό αντρών με ημίψηλα καπέλα, τραγουδά και χορεύει το Top Hat, το Singing in the rain, και άλλα από το West Side Story, το Grease, τη Μελωδία της Ευτυχίας. Μαζί του η Beyonce, που τραγουδά και το At Last (υποδύεται την Έτα Τζέιμς) - από κοντά και τα χαμένα από το High School Musical και τα άλλα χαμένα από το Mamma mia. Κλείνουν με το Over the Rainbow. Επιτέλους, σόου. O Tζάκμαν ουρλιάζει: "the musical is back" (είσαι βέβαιος ότι δεν είσαι γκέι, ρε φίλε;) Ο Μπαζ Λέρμαν που σκηνοθέτησε τη σκηνή, επιδοκιμάζει, εμφανώς ικανοποιημένος.

5.02 Μοντάζ με νικητές όσκαρ β' ανδρικού το βραβείο του Λέτζερ. Βγαινουν ο Κρίστοφερ Γουόκεν, ο Κέβιν Κλάιν, ο Άλαν Άρκιν, ο Τζόελ Γκρέι και ο Κούμπα Γκούντινγκ Τζούνιορ. Τέσσερις θεοί κι ένας μαλάκας. Ο Κέβιν Κλάιν αναλαμβάνει τον έπαινο του Χιθ Λέτζερ. Και δεν είναι καθόλου μελό. Το κερδίζει ο Λέτζερ, φυσικά. Το παραλαμβάνουν τα μέλη της οικογένειάς του.

* Τέταρτο φλιτζάνι καφέ*

5.11 - Βλέπουμε ένα βίντεο για τα ντοκιμαντέρ της χρονιάς. Μιλούν οι σκηνοθέτες, με πρώτο τον Βέρνερ Χέρτζογκ.
5.13 - Βγαίνει ο Μπιλ Μαρ, που έκανε φέτος ενα ξεκαρδιστικό ντοκιμαντέρ για τον παραλογισμό της θρησκείας, το religulous, για να παρουσιάσει το βραβείο ντοκιμαντέρ. Κάνει αστειάκια για το ότι η ταινία του δεν είναι υποψήφια. Κρυάδες.
Κερδίζει το Man on wire - εσείς που προγραμματίζετε τα φεστιβάλ, ψάξτε το.
Ο Μαρ παραμένει για τα ντοκιμαντέρ μικρού μήκους. Αν πει κι εδώ για την ταινία του θα είναι πολύ μαλάκας. Δεν λέει, ευτυχώς.
Κερδίζει μια ξεΐγκλωτη για το Smile Pinki. Ok.

- για κάποιο λόγο πνίγηκα με τον καφέ μου. προτιμώ να μου βγει από τη μύτη, παρά να το φτύσω στο πληκτρολόγιο. όχι πως ενδιαφέρεται κανείς -

5.23 Μονταρισμένο βίντεο με σκηνές δράσης - βγαίνει ο Γουίλ Σμιθ. "Λατρεύω τις ταινίες δράσης, έχουν εκρήξεις, καταδιώξεις και κοινό'. Παρουσιάζει το βραβείο οπτικών εφέ. Κερδίζει ο Μπέντζαμιν Μπάτον. Εντάξει.
Ο Σμιθ παραμένει για τα ηχητικά εφέ. Κερδίζει ο Σκοτεινός Ιππότης.
Ο χρυσός γυμνός φαλακρός άντρας για μίξη ήχου πηγαίνει στο Slumdog Millionaire. Δεν μπορούν να το πιστέψουν.
Γουίλ Σμιθ: "Ναι, είμαι ακόμα εδώ. Ο Χιου μάλλον κοιμάται". Παρουσιάζει το βραβείο μοντάζ. Πηγαίνει κι αυτό στο Slumdog millionaire.

5.41 Ο Έντι Μέρφι παραδίδει το ανθρωπιστικό βραβείο Γκόρντον Χέρσελ στον Τζέρι Λιούις. Τόσο για την καριέρα του στην κωμωδία, όσο και για τη δουλειά του για τα παιδιά που υποφέρουν μυική δυστροφία. Εξι δεκαετίες τηλεμαραθωνίων είναι αυτοί. Συγκίνηση
O Λιούις έχει ξεκουτιάνει - ή, εν πάση περιπτώσει, μιλά με δυσκολία. Κοντινό στα ρουθούνια και τις χειλάρες της Αν Χάθαγουεϊ - Πάνο, χάνεις.

Διάλειμμα για κατούρημα - Πέμπτο φλιτζάνι καφέ

5.54 Και η μουσική στο Slumdog Millionaire. Αύριο παίρνω το cd.
5.56 Δεν πρόλαβε να πάρει το Όσκαρ και ο Ράχμαν το άφησε για να τραγουδήσει το ένα από τα τραγούδια που έγραψε για το Slumdog Millionaire. Το τραγούδι του Γκάμπριελ (που τσαντίστηκε γιατί του ζήτησαν να κρατήσει μόνο 65'' σε ένα ποτ πουρί) το λέει ο Τζον Λέτζεντ. Τι ωραία χροιά που έχει η φωνή του. Στο τέλος και τα τρία τραγούδια μπλέκονται. Τους συνοδεύει η Sowetto Gospel Choir - που είχε έρθει και στο Λυκαβηττό πριν από 2-3 χρόνια. Ο Γκάμπριελ θα πρέπει να έχει λυσσάξει από κάτω. Καλά να πάθει, η ξυνομούνα.
Το κερδίζει ο Ραχμάν, για ένα ξεσηκωτικό μπόλιγουντ σουξέ, που τραγουδά μια τσαπερδόνα. Θα καεί το πελεκούδι με δαύτο στα πάρτι των κουλτουριάρηδων.

6.05 Ο Λίαμ Νίσον μας λέει "bonsoir". Παρουσιάζει μαζί με την κούκλα από το Slumdog Millionaire την ξενόγλωσση (i.e. μη αγγλόφωνη ταινία). Παρακάμπτονται το Σύμπλεγμα Μπάαντερ-Μάινχοφ, το Ανάμεσα στους τοίχους, το Βαλς με τον Μπασίρ, για να κερδίσει το γιαπωνέζικο Departure. Περί ορέξεως...
(εν τω μεταξύ η ορχήστρα παίζει τα Παιδιά του Πειραιά)

6.11 Το καθιερωμένο μνημόσυνο, αυτή τη φορά έχει και τραγουδάκι - το υπέροχο Ι'll be seeing you. Τo ερμηνεύει η πολυτεχνίτισσα Queen Latifah - δεν τη χωνεύω εγώ αυτή.
Κλείνει, φυσικά, με τον Πολ Νιούμαν και γίνεται χαμός (ενώ τον Χέστον, ούτε να τον χέστον - sorry, τέτοια ώρα, τέτοια λογοπαίγνια). Το ταινιάκι κλείνει με το γαλάζιο βλέμμα να σπιθοβολά κάτω από μια ρεπούμπλικα, ενώ το χέρι του Νιούμαν μας χαιρετά (σκηνή από το κεντρί).

6.18 Ο Χιού Τζάκμαν κάνει την πρώτη αναφορά στον Ομπάμα - παραλληλίζει την νέα κυβέρνηση των ΗΠΑ με την νέα διοίκηση της Ακαδημίας. Ο Σιντ Γκάνις, που θα αποχωρήσει οσονούπω, σηκώνεται και χαιρετά.

6.20 Η Ρις Γουίδερσπουν - ιχ - παρουσιάζει το όσκαρ σκηνοθεσίας - κάνει κι ένα αστειάκι για τον Μπεν Στίλερ, που δεν το έπιασα, θα το βρω αύριο, αν αξίζει τον κόπο. Ο χρυσός γυμνός φαλακρός άντρας πηγαίνει στον Ντάνι Μπόιλ. Κάνει αναφορά στον Τίγκερ από το Γουίνι - κάτι με τα παιδιά του. Αναφέρει το όνομα του χορογράφου της τελικής σκηνής της ταινίας - τον ξέχασε από τα credits, ο μαλάκας.

6.25 Η ώρα του Α' γυναικείου. Πάντα με το ίδιο συγκινητικό concept, των πέντε γυναικών που απευθύνουν επαίνους στις υποψήφιες. Σοφία Λόρεν (μούμια), Σίρλεϊ Μακ Λέιν (θεά), Νικόλ Κίντμαν (καλύτερα από άλλες φορές, λιγότερο πλαστική), Χάλι Μπέρι, Μαριόν Κοτιγιάρ (yummy). Η Μακλέιν παραδίδει τη σκυτάλη στην Αν Χάθαγουεϊ.
Έναν γυμνό φαλακρό άντρα για την Κέιτ Γουίνσλετ, παρακαλώ. Τον αξίζει. "Θα έλεγα ψέματα αν έλεγα ότι δεν έχω προβάρει το λόγο - η πρώτη φορά ήταν όταν ήμουν οκτώ χρονών, στο μπάνιο, με ένα μπουκάλι σαμπουάν". Ζητά από τους δικούς της να σφυρίξουν για να τους βρει μέσα στην αίθουσα. Χαριτωμένο. Το αφιερώνει στους μακαρίτες Άντονι Μινγκέλα και Σίντνεϊ Πόλακ (δυο παραγωγούς σκότωσαν σ'αυτήν την ταινία). "Καμιά μας δεν πιστεύει ότι είμαστε στην ίδια κατηγορία με τη Μέριλ Στριπ - Συγγνώμη, Μέριλ, αλλά θα πρέπει να το ΄ρουφήξεις' αυτό (στα αγγλικά ακούγεται λιγότερο αναιδές)".
Εντάξει, είναι θεά, τη λατρεύω - όποιος τη λέει χοντρή, δεν ξέρει τι του γίνεται.

- Παρεμπιπτόντως, πότε έγινε τόσο μαντάμ η Αντζελίνα;

6.38 Μια ακόμη πιο ψαρωτική πεντάδα παρουσιάζει το όσκαρ Α' ανδρικού ρόλου. Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Μπεν Κίνγκσλεϊ, Άντονι Χόπκινς, Μάικλ Ντάγκλας, Έιντριεν Μπρόντι. Ντε Νίρο: "Πώς κατάφερε τόσα χρόνια ο Σον Πεν να χτίσει μια καριέρα παίζοντας στρέιτ άντρες;"
Άλλος ένας χρυσός καράφλας για τον Σον Πεν: "you cοmmie-homo-loving sons of guns!"
Η γκέι κοινότητα του πλανήτη αγαλλιά.
"Είμαι περήφανος που ζω σε μια χώρα που ψηφίζει έναν κομψό άντρα για πρόεδρο"

6.47 Χιου Τζάκμαν (παρουσιάζοντας τον Στίβεν Σπίλμπεργκ): "Παρακαλώ υποδεχθείτε τον άνθρωπο που προσπαθώ να εντυπωσιάσω όλο το βράδυ με την ψεύτικη αυστραλέζικη προφορά μου"

- Εξαιρετικό βίντεο με τις φετινές υποψηφιότητες για καλύτερη ταινία μονταρισμένες παράλληλα με σκηνές από ταινίες που έχουν κερδίσει -

Εντάξει, ξέρουμε όλοι πού θα βρισκόμαστε την επόμενη πέμπτη. Θα πάμε να δούμε το Slumdog Millionaire, που μάζεψε οκτώ χρυσά ομοιώματα γυμνων φαλακρών αντρών.

6.58 Η πιο ζωντανή, συγκινητική, back to the basics απονομή των τελευταίων ετών κλείνει με μια συρραφή σκηνών από τις ταινίες που περιμένουμε μέσα στο 2009.

7.01 Δεν ξέρω τι νόημα είχε όλο αυτό, πάντως πέρασα θαύμα. Το ερώτημα είναι: προλαβαίνων να κοιμηθώ ένα τριωράκι, προτού χρειαστεί να αντιμετωπίσω τη μέρα που με περιμένει;

7.02 Και του χρόνου. Καλημέρα.

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://21.media.tumblr.com/zk2Z35IWTka20i7mJymuQs1no1_500.jpg

Yay Wall-e =D

Ανώνυμος είπε...

Παρωδεί τον Joaquin Phoenix από μία εκπομπή που βγήκε έτσι στον Letterman τύφλα/μαστούρα

Ανώνυμος είπε...

Γιόακιν Φίνιξ πάροντι ο Στίλλερ, φάνι αζ χελλ if you're asking me.

Homo Ludens είπε...

Ααααα, πολύ καλά το πας! Το άλλο μισό του ΠΠC δεν έχει πάρει καν είδηση τι συμβαίνει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού (και στο ίδιο του το blog) και απελευθερωμένο επιτέλους από άλλη μια ξέσαλη βραδιά, άνοιξε τον υπολογιστή να τσεκάρει mail, για να ανακαλύψει την πιο όμορφη νύκτα του Πο Πο Culture! (Και είναι μόλις 4:30. Άρα έχεις δρόμο ακόμη. Εύγε και πάλι εύγε. Εγώ πάω για ύπνο. Σιγά μην κάτσω να δω την Αν να χάνει από την ξεπλυμμένη χοντρή Γουίνσλετ).

Homo Ludens είπε...

Guys, δεν βγήκε μόνο στο Λέτερμαν έτσι ο αδελφός του μακαρίτη, το έχει υιοθετήσει το λουκ κανα μήνα τώρα. Κάποιο promo ταινίας πρέπει να είναι -δεν το έχω παρακολουθήσει και πολύ...

Ανώνυμος είπε...

Αυτό με τη τσίχλα και να κοιτάει αλλού και να μην μιλάει έλεγα εγώ! Αλλά ναι κρατάει 2 μήνες τώρα η φαντασίωσή του για rapper!

Ανώνυμος είπε...

Γιε γιε, την είδε λέει τρελό ραπερόνι, είχα δει και βίδεο όπου ματαίως προσπαθούσε να αρθρώσει δυο στιχάκια.

Λίγες μέρες μετά βγήκε και είπε ότι όλο αυτό ήταν ένα αστείο ορ σάμθεν.

Γι' αυτό λέω, γκόου γκόου Στίλλερ!

Ανώνυμος είπε...

Τι ενημερωμένο παρεάκι που είμαστε όμως. ^_^

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ο Hoffman είναι με σκουφί?

philos είπε...

Είσαι απίστευτος!
;)

Nikos Fotakis είπε...

@moreena: o Χόφμαν είναι άλουστος. πάντοτε όμως.

Ανώνυμος είπε...

Si Si καθότι κουλτουριάρης καλλιτέχνης!

Ανώνυμος είπε...

Τον Rahman τον λατρεύω και χαίρομαι που έγινε ακόμα πιο γνωτός μετά από το Insideman

Giannis είπε...

h perigrafh einai toso kalh pou, htan san na ta eida ta oscar...

HooLooVoo είπε...

Ιδού το La Maison en Petits Cubes, άν και χάνει στη μινιατούρα οθόνη

http://underwater-demolitions.blogspot.com/2009/02/la-maison-en-petits-cubes.html