26 Φεβ 2008

Στοχοποιούντ' ωρέ οι μπλόγκερζ;

Με ρώτησε πριν λίγο ο Γιώργος ο Τσίρος γιατί στο «Πο Πο Culture!» δεν ασχολούμαστε με το θέμα των ημέρων. Μα τι παραπάνω να γράψουμε μετά από αυτό το αριστούργημα της Μανταλένας;

(Χι, χι, χι -αλλά και πάλι, το είχαμε κοροϊδέψει κι εμείς, εδώ)


5 σχόλια:

Mantalena Parianos είπε...

Ρε σεις, εγώ αναφέρθηκα σ' αυτόν τον έρμο τον καψαμπέλη, που τον βλέπω και τον λυπάται η ψυχή μου.
Και επειδή εμείς είμαστε και πιο όμορφοι και -για την ώρα- πιο έξυπνοι, αφού δεν μας έχουν απαγγείλει καμία κατηγορία, ε, δεν μπορώ να ταυτιστώ σε ό,τι αφορά τη στοχοποίηση των blogs.

Εσείς, αλήθεια, ξυρίζεστε συχνά;


Άσε που ο εν λόγω, δεν μου φαίνεται όχι "επιδραστικός", αλλα ούτε ικανός να επηρεάσει το τραπέζι που χτυπάει με το χέρι του στα πάνελ. Εγώ στη θέση του, θα τα είχα σπάσει όλα.

Όσο για το λάϊφο, για την ώρα τηρεί σιγή ιχθύος - σχετικά με το ότι (ανεξάρτητα αποό το αν ενέκρινε όλη αυτή την ασχήμια που διαδραματιζόταν εκεί μέσα), το προμοτάριζε τόσο άγρια...

Νομίζω ότι ο μπάρμπα λάιφο, έχει μόνο ζηλόφθονες κακιούλες για όσους ξεφεύγουν απ' το λιφοκόπαδό του.

Homo Ludens είπε...

Εμείς, βέβαια, αγάπαμε Lifo. Ο πρώην Zelig δούλεψε για το εκεί μαγαζί ένα φεγγάρι κι εγώ πια αφιερώνω περισσότερο χρόνο στο πόνημα του Στάθη απ' ότι στον κρύο χυλό του Φώτη. Αλλά, ό,τι αγαπάς, το πληγώνεις (για να το κάνεις καλλίτερο;)

Nikos Fotakis είπε...

Eγώ πάντως ξυρίζομαι κάθε μέρα. Μερικές φορές δε, ξυρίζομαι δυο φορές τη μέρα...

Homo Ludens είπε...

Ναι, ΟΚ, και φαίνεται και στη φωτό επάνω δεξιά που είσαι με φατσούλα φράπα. Ενώ ο άλλος, ο Homo Ludens, είναι με μούσια. Πολύ έντιμο ρε, μπράβο :-)

Mantalena Parianos είπε...

Ποιον "κρύο χυλό"; Ο χυλός εργάζεται στο λίφο!

(αστείο)

:ΡΡΡρρρρΡΡΡΡΡρρρρΡρ