8 Φεβ 2008

Spam Mail for Friday



Δεν ξέρω αν είναι αληθινές διαφημίσεις, αλλά είναι ό,τι πιο έξυπνο έφτασε στο mail μου τον τελευταίο καιρό. Όχι, αυτό το mail με το Μάκη που ξέρει τα πάντα ("Εν αρχή ην ο Μάκης" κ.λπ) ΔΕΝ είναι έξυπνο, παιδιά...

5 σχόλια:

Αθήναιος είπε...

Εύχομαι οι διαφημίσεις να είναι αληθινές γιατί είναι και γαμώ. Για δες, υπάρχουν και ακομπλεξάριστοι άνθρωποι που δεν αναλίσκονται σε αναφορές σε αυτά που κάνουν τα κοριτσάκια να κλαίνε.

Nikos Fotakis είπε...

Τα κοριτσάκια δεν κλαίνε. Είναι αστικός μύθος αυτό...

Homo Ludens είπε...

@ Αθήναιος: Αν αυτό το περί κοριτσιών που κλαίνε είναι μπηχτή για το post μου στον Sweeney Todd, τότε, αγαπητέ (-ή) σας ενημερώνω πως είναι κρίμα να ξεκινάτε νέο πόλεμο εντός του blog τώρα που ακόμη κι ο Αυλακιώτης φαίνεται να τα βρίσκει με τον πρώην Zelig (βλέπε σχόλια στο Ντίνο Διαμαντόπουλο). Αν παρ' όλ' αυτά επιμένετε, σας προτείνω εδώ κι άλλο ένα φαλλοκρατικό σχόλιο:
Αυτά που κάνουν τα κοριτσάκια να κλαίνε και αυτά που υπονοούνται από τις διαφημίσεις της Durex μπορεί να είναι ένα και το αυτό και έχει πολύ πλάκα ώρες ώρες να παρακολουθείς την όλη διαδικασία...

Αθήναιος είπε...

Από αυτά που λες είναι σαφές πως έχεις μπλέξει τις διαδικασίες. Θα μεγαλώσεις και θα μάθεις, υπομονή!

Καλέ, τί πόλεμος, για πολέμους είμαστε; Σκίζονται τα καλσόν και χαλάει το μανικούρ!

Όσο για το άλλο ποστ η αλήθεια είναι πως προς στιγμήν σκέφτηκα πως ο αλήτης ο Πασκάλ σου χάκεψε το account και έγραψε εκείνος το ποστ αλλά υιοθετείς την πατρότητα(γουάου). Οκ. Γουατέβερ.

:-*

Gus είπε...

οτι θυμάμαι χαίρομαι,
αλλά αφού τώρα το είδα, ας το πω.

Αληθινές είναι,
και αυτή με τους σκωτσέζους και τις φούστες, πήρε βραβείο ermis:D