25 Ιουλ 2008

Django Weekend: Σεξοβόμβα 63 ετών

Δεν με νοιάζει τι θα πει ο κόσμος, τη θέλω κολασμένα!
Update (26/7): Κάθε φορά που τη βλέπω σφυρίζω με το μυαλό μου το Les Yeux Noirs, στην εκτέλεση τουΤζάνγκο Ράινχαρντ. Το κομμάτι δεν είναι άλλο από το πασίγνωστο παραδοσιακό ρώσικο Ότσι Τσόρνια, το οποίο είχε διασκευάσει με το απαράμιλλο μπρίο του ο Λούι Άρμστρονγκ στην ταινία the Glenn Miller Story, κλείνοντας το μάτι σε ένα άλλο παραδοσιακό ρώσικο τραγούδι που είχε γίνει μεγάλη επιτυχία από την ορχήστρα του Γκλεν Μίλερ, το Song of the Volga Boatmen. Κι ας πούμε ότι αυτό είναι ένα εναλλακτικό Happy Birthdday, ένας μικρός φόρος τιμής στη ρώσικη καταγωγή της Ιλιένα Βασίλεβνα Μιρόνοφ, η οποία σήμερα έκλεισε τα 63 της χρόνια.

4 σχόλια:

Αθήναιος είπε...

Εσύ με την 63χρονη και ο Τσίπρα με τη Σενεγαλέζα. Κουφαλίτσα.

Nikos Fotakis είπε...

Αντιπαρέρχομαι το "κουφαλίτσα" (και τον ακατανόητο συσχετισμό με τον Τσίπρα) για να επισημάνω ότι πρέπει να είναι κανείς πολύ ρατσιστής για να μπερδεύει την ταλαίπωρη Σιέρα Λεόνε με τη Σενεγάλη, στη λογική "δε βαριέσαι, όλοι οι μαύροι ίδιοι είναι".

Αθήναιος είπε...

Δεν ξέρω, στο ΛΟΙΠΟΝ έλεγε πάντως ότι η κοπελίτσα ήταν από τη Σενεγάλη. Το οτι κάποιος δημοσιογράφος αποδείχτηκε ρατσιστής φριχτός με αυτό του το λάθος, παρασέρνοντας στο βόρβορο αθώους αναγνώστες δεν μου κάνει εντύπωση. Το ζήτημα είναι΄αλλο· από αύριο πρέπει να αρχίσω εντατικά γυμναστική. Όταν φτάσω 63 πρέπει να με θέλουν και μένα τα παιδάκια.

Nikos Fotakis είπε...

Δεν είναι θέμα γυμναστικής - η Μίρεν απλώς το 'χει. Το είχε μέσα της από τα '70s, και το εμφανίζει λίγο λίγο μεγαλώνοντας.