12 Μαρ 2009

Φέρελπις νέος, ζητείται για διεθνή καριέρα

Ο Φου-Βου μού γράφει στο MSN ενθουσιασμένος. Αλλά ο Φου-Βου είναι γενικώς ενθουσιώδης και είναι και ο παρουσιαστής του Soundwave, Άλκης Στέας νέας κοπής, μιλά για όλα αυτά τα παιδιά στο μικρόφωνο και νομίζει ότι είναι ο δάσκαλός στους στην Α' Δημοτικού, τόσο πολύ τα αγαπάει. Εδώ μου λέει ότι του άρεσαν ακόμη και εκείνοι που συμμετείχαν στο πρώτο Soundwave προ διετίας (είχαν κερδίσει εκείνοι οι άχρωμοι, οι Cyanna, αν θυμάσαι), δεν θα τρελαινόταν με τους φετινούς; Εγώ πάλι κρατώ μικρό καλάθι, αλλά μιας και πιάσαμε όλη αυτήν την κουβέντα περί ελληνικής μουσικής "βιομηχανίας", θα ήμουν εντελώς απαράδεκτος αν δεν έριχνα λίγο λάδι στα γρανάζια.

Ξεχωρίζω τον/τους His Majesty the King of Spain (ποιος απ' όλους τους βασιλείς όμως; Ο Φίλιππος ο Δ' του Αλατρίστε και του Ρεβέρτε;). Η συμμετοχή του (εικονιζόμενου άνωθι) είναι το Come On. Μου άρεσαν και οι Loonattack. Αλλά δεν υπάρχει mp3, πρέπει να μπεις στο site του Soundwave για να τους ακούσεις (λέγεται ότι γι' αυτό το άθλιο κατασκεύασμα που κάνει κάθε σοβαρό web developer να βγάζει σπυριά, η 3Ε πλήρωσε σοβαρό ποσό -ελπίζω να μην αληθεύει). Μπορείς να ακούσεις και Pop Eye (That's Life) που άρεσαν χθες στο πρώτο battle (βαριέμαι), ή Le Page (Luna Land) που λατρεύει ο Μάρκος και που έχον κληρωθεί για battle με τον Βασιλέα των Ισπανών (μιλάμε για ντέρμπι), αλλά και τους υπόλοιπους. ΟΚ, δεν είναι η επόμενη Monika ανάμεσά τους, αλλά από κάπου πρέπει να αρχίσουμε.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kakoma8hmena plousiopaida kompleksikoi apotyxhmenoi (prwhn) mousikoi. Etsi synexiste na krazete auto pou de 8a ginete pote: dhmiourgoi. Grapste sta big fish sas kai sta free sas kai se ola ta visitolifestyle periodika sas re maimoudes pou exete kai apopsh gia kallitexnes. Ante re kante kana event-cocktail-party-gay-fashion-trend-woaw

lougres

Θ.Μ. είπε...

To "woaw" etsi grafetai?

--Theodosis

Ανώνυμος είπε...

ki ayto den to egrapsan oi pop eye!!!
wow!!!
pop eye

Ανώνυμος είπε...

@1 anonymos

giati tetoio misos? mipos den kataferes na mpeis sto xwro tvn media k tora bgazeis ta apothymena soy re file? phge fae kammia mpanana mhpos k hremhseis!!!