30 Απρ 2009

Προσπαθώ να συγκινηθώ, αλλά κάτι με εμποδίζει


Ισως το σχόλιο της συναδέλφου που άκουσε αυτό το τραγούδι να ξεχύνεται από τα ηχεία του pc μου: "σαν την κυρία Ελισάβετ από το ΤΗΛΕΦΩΣ ακούγεται"

8 σχόλια:

Homo Ludens είπε...

Γνωρίζοντας καλά τις συναδέλφους του Mr. Arkadin, μπορώ να σας καθησυχάσω ότι το παραπάνω σχόλιο δεν μετράει. Μια από αυτές μόλις πριν λίγες ώρες δήλωσε σε λογιστάκο μεγάλης αθηναϊκής εφημερίδας που δεν έβρισκε την εντολή πληρωμής της το εξής: "Πηγαίνω από το λογιστήριο στο τμήμα προσωπικού και πίσω σαν να κάνω μπουρδελότσαρκα". Από την έφεσή της στις παρομοιώσεις, φαντάζομαι ότι είναι η ίδια :)

Homo Ludens είπε...

Στο ψητό τώρα: Ούτε κι εγώ συγκινούμαι, αλλά γι' αυτό φταίει ο Κωνσταντίνος Βήτα και όχι το Μονικάκι. Δηλαδή υπάρχει όντως κόσμος που συγκινείται με τον Κωνσταντίνο Βήτα;

Homo Ludens είπε...

Και για να συνεχίσω -από παράδοση κυρίως- την αποθέωση στη μικρή: Στα πρόσφατα ΕΒΓΕ κέρδισε και το βραβείο για εξώφυλλο άλμπουμ. Το έχει σχεδιάσει ο Λεωνίδας, το αγόρι της, από τους My Wet Calvin. Δεν είναι πολύ ρομαντικό; Μου τα έλεγε προχθές στο θεϊκό πάρτυ των Flesh Gordon (για το οποίο περίμενα να ανεβάσει ο Oeil Ailleurs φωτογραφίες για να κάνω ένα ποστάκι, αλλά δεν το έκανε ποτέ...) και πραγματικά με συγκίνησε. Επίσης, σε 2-3 μήνες βγάζει άλμπουμ κι ο αδελφός της. O Lumiere Brother.

Ήταν ο μονικοανταποκριτής σας Homo Ludens, σε άλλη μια αποκλειστικότητα για το "ΠΠC"!

Homo Ludens είπε...

Α, κι ένα ακόμη: Κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει το Youtube αυτήν την γελοιότητα με τα αστεράκια στα βίντεό του. Γιατί ακόμη δεν έχω συναντήσει κάποιο που να έχει λιγότερα από τεσσεράμισι. Βασικά, πρέπει να είναι πολύ σπουδαία μορφή αυτός που θα κατορθώσει να ανεβάσει βίντεο και να φύγει με μισό αστεράκι μόνο. Εντελώς cult!

me είπε...

ενταξει, δεν ηταν και απο τα καλυτερα της αλλά είναι φανερό ότι προσπαθούσε να αποδώσει το accent του πρωτοτύπου (και νομίζω το πέτυχε).

Nikos Fotakis είπε...

@homo ludens:
έθεσες ένα μεγάλο θέμα - τον Κωνσταντίνο Βήτα. Εγώ, ας πούμε, συγκινούμαι σταθερά από το πρώτο άλμπουμ των Στέρεο Νόβα. Μου άρεσε ακόμα και η μουσική του 2 - άλλο που δεν την άκουσα δεύτερη φορά.
αλλά από τη στιγμή που εγκατέλειψε το χαρακτηριστικό του ραπ/μουρμουρητό/παρλαπιπίαση κι άρχισε να τραγουδά, ξενέρωσα τελείως.
ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΡΑΚΙΝΤΖΗ. ΚΑΡΜΠΟΝ!

Stratos Bacalis είπε...

Guys, to artwork της Μόνικα το έχει κάνει ο Αντώνης Γλυκός. ϊσως το bf να έκανε το σκίτσο της, το βραβείο πάντως το παίρνει το συνολικό artwork.

Homo Ludens είπε...

@ Stratos Bacalis: Ναι, σόρυ, έχεις δίκιο. Ο Λεωνίδας έχει κάνει το σκίτσο και ο Αντώνης Γλυκός έχει κάνει το χάρτη κλπ, βασισμένα σε μια ιδέα που της ήλθε μετά από ένα ταξίδι -ή κάτι τέτοιο μού είπε τέλος πάντων, είχα πιεί πολύ και η μουσική έπαιζε δυνατά σ' εκείνο το πάρτυ ;) Κόλλησα με το ότι ο Λεωνίδας σκίτσαρε τη Μόνικα και δεν πρόσεξα ότι το βραβείο ήταν για όλο το artwork. Σόρυ ξανά.