12 Ιουν 2009

Προθέρμανση για τις 27 Ιουνίου


Placebo - For What It's Worth

Εδώ και τρεις ημέρες κυκλοφορεί στα δισκοπωλεία το 6ο studio album των Placebo, το "Battle For The Sun". Οι ανά τον κόσμο κριτικοί το αντιμετωπίζουν υποτιμητικά. Αλλά οι ίδιοι δεν ήταν που έθαψαν και τα πέντε (έστω, τα τρία από τα πέντε) προηγούμενά τους; Αυτά που ακούς ξανά και ξανά, τραγουδάς και χορεύεις με την ίδια πώρωση κάθε φορά; Η αλήθεια είναι ότι οι Placebo παίζουν πιασάρικο ροκ, ηλεκτρικό εκεί που πρέπει, ποπίζον όταν το χρειάζεσαι, χορευτικό, ξεσηκωτικό, φτιαγμένο για να σε κάνει να ιδρώνεις στις συναυλίες. Όπως στο φετινό Rockwave. Που πλησιάζει. Άρα πρέπει να τρέξεις άμεσα να αγοράσεις το νέο τους άλμπουμ, αν θες να ξέρεις τους στίχους ΟΛΟΥ του setlist. Άσε που είναι, έτσι κι αλλιώς, δισκάρα (κατά την ταπεινή μου άποψη). To "Happy You're Gone" γαμεί!

3 σχόλια:

Bitch Girl είπε...

πρέπει να αντιμετωπίζεις τους κριτικούς σαν κάτι 60άρηδες (πχ) που θέλουν αμέτι μουχαμέτι να σου δίνουν συμβουλές, τους ακούς και καλά προσεχτικά και μετά κάνεις πάντα το δικό σου ;)οφείλω να ομολογήσω πάντως ότι όταν τους είδα live, ενώ είχα πάει σίγουρη ότι θα περάσω καλά, είχα ξενερώσει σε μεγάλο βαθμό αφού κάθε λίγο και λιγάκι μας ευχαριστούσαν που κάναμε το δίσκο τους πρώτο σε πωλήσεις στη χώρα μας...καταναλώστε γιατί χανόμαστε... αν μη τι άλλο μια δεύτερη ευκαιρία είναι ένας ακόμα καλός λόγος για να βρίσκομαι στη Μαλακάσα στις 27, μετά τους Gogol και τον Tricky, το κακό είναι ότι μετά τα τριάντα οι περισσότεροι γνωστοί τα σαββατοκύριακα τραβιούνται σε γάμους σε νησιά παρά συναυλίες γαμώτο, στις 28 πάλι αν όλα πάνε καλά θα είμαι εκεί ακόμα κ μόνη μου ;)

poppet είπε...

Ε, όχι αγαπητέ, δεν το δέχομαι.. τόσο εύκολα προσπερνάμε το synch και πάμε για άλλα;; κανένα σχόλιο;; περίμενα να έχεις οργιάσει! και αναφέρομαι στην Παρασκευή – το Σάββατο δεν ήταν ιδιαίτερα του γούστου μου- που μετά το ‘ζέσταμα’ των Friendly Fires και τους απολαυστικούς Puppetmastaz, είδα το φως το αληθινό με τους 3chairs!! Εξαιρετικοί!~!

Homo Ludens είπε...

@ poppet: Για την Παρασκευή δεν έχω να γράψω κάτι, θα εξηγήσει το γιατί ο τίτλος που θα βάλω στο post για το Σάββατο του Synch, μόλις βρω λίγο χρόνο να το ετοιμάσω ;)