25 Ιαν 2008

Θα αποκαλύψω την ταυτότητα του Αυλακιώτη!

Επειδή ξαναφούντωσε ο πόλεμος μεταξύ Αυλακιώτη και πρώην Zelig και επειδή βρίσκομαι στη μέση και πιέζομαι, αποφάσισα -για το καλό του παρόντος blog- να αποκαλύψω την ταυτότητα του πρώτου. Στην διάθεσή μου, μάλιστα, υπάρχει και DVD με δραστηριότητες του (κάποτε καλού μου φίλου -σαν να λέμε «Θέμος - Μάκης») Τζον, το οποίο και θα παραχωρήσω στον πρώην Zelig, έναντι αντιτίμου φυσικά. Προδημοσιεύω ένα capture screen από το εν λόγω DVD, για να μην υπάρχουν αμφιβολίες. Αν η υπόθεση, πάλι, πάρει περίεργη τροπή (γιατί φοβάμαι, Μάκη μου, ότι συνδέεται με πολύ μεγαλύτερα σκάνδαλα), είμαι έτοιμος να καταθέσω και στον ανακριτή.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτον τον Αυλακιωτη τον παω.Βλεπω οτι τα λεω εξω απο τα δοντια και μου αρεσει.Μονο που δεν ξερω ποιος ακριβως ειναι και τι εχει συμβει με σας.

Ανώνυμος είπε...

Tha sou po ego anisihe mou ti ehei simvei.Edo prokeite gia 2 diaforetikes periptoseis tipon pou postaroun sto blog afto. O Ludens otan arhisei tis paromioseis anthropon, katastaseon-gegonoton kai vrethei se kali imera einai korifaios sto eidos tou.Otan den einai se mera kai einai se katathlipsi opos ton teleftaio kairo postarei malakies (me elahistes exereseis).Otan einai se mia apli imera sinithos postarei kala,Se genikes grames einai kalos stin douleia tou.O mpoulis o Zelig apla einai atalantos kai den antehei tin kritiki

Ανώνυμος είπε...

Ποιος ειναι ο zelig;

Ανώνυμος είπε...

2 einai oi astiei bloggers. O Ludens kai o Arcadin (pro'i'n Zelig)

Ανώνυμος είπε...

2 einai oi astiei bloggers. O Ludens kai o Arcadin (pro'i'n Zelig)

Homo Ludens είπε...

Να τελειώνουμε επιτέλους μια και καλή με όλες αυτές τις παρεξηγήσεις. Κι εσύ, καλέ μου anisixe, από τη στιγμή που συχνάζεις εδώ, καλό θα ήταν να γνωρίζεις λίγα για την ιστορία του blog:

Το "Πο Πο Culture!" ξεκίνησε από τον Μπαρμπα-Μαθιό που κάποια στιγμή (όταν ξεφούσκωσε το χιτ των "Ζουζουνιών") μετονομάστηκε σε Homo Ludens. Από το καλοκαίρι, προστέθηκε στην συντακτική του ομάδα ο Zelig, ο οποίος μετονομάστηκε με τη σειρά του σε Mr. Arkadin όταν με φρίκη ανακάλυψε ότι το ίδιο όνομα μ' αυτόν χρησιμοποιούσε κι άλλος blogger.

Ο Αυλακιώτης και ο Τραμπούκος είναι δύο ελεεινοί τραμπούκοι-χούλιγκαν του διαδικτύου (τα ψευδώνυμά τους, άλλωστε δεν είναι τυχαία) που από την πρώτη στιγμή που ο τότε Ζέλιγκ άρχισε να ποστάρει στο blog αποφάσισαν να τον διώξουν, υβρίζοντάς τον, επειδή προσπάθησε να ανεβάσει το επίπεδο και όχι να ικανοποιεί μόνο τα λαϊκά τους ένστικτα. Όταν είδαν ότι αυτό δεν πιάνει, ξεκίνησαν να σπέρνουν τη διχόνοια μεταξύ των δύο bloggers, μπας και προκαλέσουν ρήξη σαν αυτή του Μάκη με το Θέμο. Μόνο που το "Πο Πο Culture!" παραμένει δυνατό και μάλιστα στα χέρια του περιήλθε DVD με την πραγματική ταυτότητα του Αυλακιώτη, που όταν αποκαλυφθεί θα γίνει χαμός!

Το πήραν είδηση, λοιπόν, σε τι δεινή θέση βρίσκονται τα δύο αυτά τσουτσέκια και τις τελευταίες μέρες έχουν βάλει λυτούς και δεμένους για να μας κάνουν να σιγήσουμε, ενώ οι ίδιοι έχουν πολλαπλασιασει τα ελεεινά (και πάντα ανορθόγραφα) σχόλια. Αλλά δεν θα τους περάσει."Το Πο Πο Culture!" δεν εκβιάζεται! Θα λάμψει όλη η αλήθεια...

Τραμπούκος είπε...

Επειδη ο εχει αρχισει να γινεται προκλητικος ο ludens a.k.a Μπαρμπα Μαθιος a.k.a emo με τα Prada η οπως αλιως θελει να αυτοαποκαλειται εγω το μονο που θα κανω ειναι να παραθεσω μερικα αποσπασματα απο τον MSNικο του διαλογο με τον αυλακιωτη τα οποια καταφερα να υποκλεψω με μεγαλη τεχνη και μαεστρια (Μου τα εκανε FW αυλακιωτης).

Homo Ludens says:
Και μπες και στο ποστ με τον Χιο που έχω γαμησει τοπν ζελιγκ με το σχολιο μου
Homo Ludens says:
με κοροιδευει που γραφω κυτταζω
Homo Ludens says:
και οχι κοιταζς
Homo Ludens says:
κοιταζω
Homo Ludens says:
και τον γαμησα
Homo Ludens s
avlakiotis says:
Homo Ludens says:
με ετυμολογιες
avlakiotis says:
den mou vgainei na ton krakso kai gi afto
Homo Ludens says:
τι λες ρε;
avlakiotis says:
tha eimai teleios empathis
Homo Ludens says:
πηγε να κραξει τον μεγαλο μαυρο σε θεματα ορθογραφιας
avlakiotis says:
eno ego pou tha ton krakso xero apo orthografia.Gi afto kathe fora pou eho na grapso keimeno se pairno tilefono
psile egrapsa
Homo Ludens says:
χαχαχαχαχα
Homo Ludens says:
μαλακα, εισαι πολυ εμπαθης τελικα
avlakiotis says:
afou esi me pieses na vgalo holi
Homo Ludens says:
χαχαχαχαχα
avlakiotis says:
me eheis kanei ipoheirio sou
avlakiotis says:
pioni sto na krazo ton zelig
avlakiotis says:
kai ego san kalos stratiotis pao kai krazo oti vro mprosta mou