15 Ιουν 2009

Τι καλά που η Γ.Σ.Ε.Ε. παίρνει στα σοβαρά τον εαυτό της!

"Eπιβάλλεται να γίνουν σεβαστά και τα δικαιώματα των καπνιστών για τους οποίους λαμβάνονται εξοντωτικά- αστυνομικά- μέτρα". Ναι, η ΓΣΕΕ αντιδρά στην απαγόρευση του καπνίσματος στους εργασιακούς χώρους. Τι καλά! Απεργία! Απεργία! Απεργία! Άντε, κανονίστε το για την επόμενη Τετάρτη που θα κάνει, λέει, καύσωνα.

3 σχόλια:

kukuzelis είπε...

Καταλήγοντας ζητεί [η ΓΣΕΕ] πριν εκδοθεί γενική απαγορευτική απόφαση καπνίσματος για τους χώρους εργασίας να πραγματοποιηθεί

«ουσιαστικός και ειλικρινής διάλογος με σεβασμό στο νόμο».

Κακόμοιρε διάλογε τι σου 'μελλε να πάθεις.

Nikos είπε...

Η ΓΣΕΕ μετά από το κράξιμο που άκουσε τα μάξεψε και έβγαλε άλλη ανακοίνωση τονίζοντας την υποστήριξη της στο νόμο αλλά την ανάγκη “διαλόγου”. Τόσο καιρό δεν είχε πάρει χαμπάρι τι γινόταν και από την πρώτη ανακοίνωση φαίνεται το μπάχαλο που επικρατεί εκεί μέσα. Καλά που έπεσε το κράξιμο γιατί αλλιώς αυτοί δεν ξυπνάνε.

Ανώνυμος είπε...

Έχει ανάψει η συζήτηση στο http://nosmokingingreece.blogspot.com με δύο πλευρές. Η μία των καπνιστών ειρωνεύεται και απειλεί. Νομίζει ότι οι μη καπνιστές, για να παραπονεθούν για το κάπνισμα στο διπλανό τραπέζι του καφενείου που τους ενοχλεί πρέπει να απευθυνθούν πρώτα στο γκαρσόνι που αδειάζει τα τασάκια, μετά να παραπεμφθούν στον ιδιοκτήτη και τελικά στους φουσκωτούς που θα τους χαρακώσουν αυτούς και τα αυτοκίνητά τους, για να μην τα χαλάσουν με τους καλούς πελάτες τους καπνιστές.

Η άλλη πλευρά έχει έτοιμο ένα παράθυρο καταγγελίας που μπορεί να γίνει από οπουδήποτε, ακόμα και από ένα ιντερνετ καφέ στο δρόμο της επιστροφής, την ώρα που τα ρούχα του ταλαίπωρου μη καπνιστή θα βρωμάνε από τα τσιγάρα των θαμώνων του εστιατορίου, ενώ η Αστυνομία στο εστιατόριο θα φτάνει όταν θα είναι σβησμένα τα τσιγάρα και δεν θα διαπιστώνει τίποτα.