11 Σεπ 2012

H Virgin σού κάνει δώρο μια πτήση στο διάστημα



Κάποτε αισθανόσουν ευτυχισμένος αν κάποια εταιρεία έκανε αναβάθμιση στο εισιτήριό σου και σε έστελνε –εν είδει δώρου– στην Α’ Θέση. Πλέον κάτι τέτοιο μοιάζει αστείο. Γιατί ο ευρηματικός κύριος Richard Branson σκέφτηκε μια αναβάθμιση τόσο… διαστημική που είναι αδύνατον για τον ανταγωνισμό να κάνει κάτι καλύτερο. Έχεις 11 μήνες για να γράψεις μίλια με τις Virgin Atlantic, Virgin America και Virgin Australia. Αν είσαι αυτός που θα έχει μαζέψει τους περισσότερους πόντους ως τις 7 Αυγούστου του 2013, τότε ο Branson θα σου κάνει δώρο μια πτήση στο διάστημα.

Και πιθανότατα θα έχεις την τύχη να κάτσεις δίπλα σε κάποιον από τους Stephen Hawking, Tom Hanks, Ashton Kutcher, Katy Perry, Prince Zulf Ali, Brad Pitt και Angelina Jolie που έχουν ήδη πληρώσει 200.000 δολάρια για ένα εισιτήριο στο Virgin Galactic SpaceShipTwo, όταν με το καλό κάνει την πτήση του έξω από την ατμόσφαιρα.

Οι επιβάτες των αεροπορικών εταιρειών του Sir Richard Branson θα μπορούν να χρησιμοποιούν όλα τα προνόμια που τους δίνουν οι πόντοι που κερδίζουν από τα μίλια τους, χωρίς αυτά να σβήνονται από τον ειδικό, διαστημικό λογαριασμό. Βέβαια, με τόσο μεγάλη απόσταση μέχρι την ολοκλήρωση του διαγωνισμού, το πιο πιθανό είναι πως για το εισιτήριο των 200.000 δολαρίων τελικά θα έχεις πληρώσει πολύ περισσότερα σε πτήσεις –αλλά, θα μου πεις, θα έχεις κάνει και τα ταξιδάκια σου…

(Γράφτηκε για το Jumping Fish)

Δεν υπάρχουν σχόλια: