18 Δεκ 2008

Mea Culpa


...προφανώς υπολόγισα χωρίς μια μερίδα του κόσμου με την οποία έτσι κι αλλιώς είναι αδύνατον να επικοινωνήσω...

7 σχόλια:

enteka είπε...

*να ξέρεις πάντως ότι αν η ράγιου ασκούσε όλη την επιρροή και εξουσία της κλπ κλπ, νομίζω ότι το δικαστήριο θα έσκαγε στα γέλια. Όπως και με τη φωτογραφία της τούρτας!

kostasK είπε...

Τεσπα, κάποιοι έκαναν την τρίχα τροιχιά (ή μήπως τριχιά?χμμ...). Πάντως το όλο "ηθικόν" θέμα της κουβέντας απασχολεί σοβαρα το αξωτερικό. Τί γίνεται δλδ, με τις φωτογραφίες του fb.Anyway, το συμπέρασμά μου είναι ότι προτιμώ τούρτες με τρανσφόρμερς και όχι με Τζι-αι-τζο!

Ανώνυμος είπε...

κυριοι, θεωρειστε οτι το θεμα εχει τελειωσει.η ραγιου ξερει για το συμβαν,τα πηρε ως γονεας, δεν ασκησε ουτε επιρροες ουτε εξουσιες ουτε προκειται.προτιμησε να ληθει το θεμα με διαλογο -οπως τον εννοει καθενας-και ετσι εγινε τελικα.σας διαβεβαιω οτι μπορει να λεει ο καθενας οτι θελει γι αυτη στα πλαισια της λογικης αλλα οχι για το παιδι της.το ιδιο νομιζω ισχυει για ολους μας.ξερει τι θα πει δημοσιογραφια και δημοσιογραφοι, ξερει το ρευστο των οριων της δεοντολογιας και ισως να εχει "παιξει" με αυτα στο παρελθον η να "παιζει"ακομα.ισως να εχει μετανοιωσει και για πραγματα που εχει κανει στα πλαισια της δουλειας της.πιστεψτε ομως οτι δεν εκανε κανεις την τριχα τροιχια μια και το θεμα στην ουσια του απασχολει οπως λεει και ο kostasK σοβαρα το εξωτερικο.αρα καποιος πειραματιστηκε με το"ηθικον"μερος και αυτος δεν ηταν η ραγιου...τελος νομιζω οτι κανενα δικαστηριο δε θα εσκαγε στα γελια.ουτε καποιος μπλογερ ουτε ο συγκεκριμενος μπλογκερ ουτε η ραγιου.η δημοσιοτητα και δημοσιοποιηση απο την αλλη εχουν παντα δυο οψεις.οσο πιο "τιμια" και "ηθικα"κανουμε ολοι αυτο που μας αρεσει τοσο λειτουργουμε πιο ελευθερα γιατι ετσι διαφυλλατουμε αυτην την ελευθερια.
ms

Nikos Fotakis είπε...

Πολύ ενδιαφέρον αυτό που μαθαίνω: η κυρία Ράγιου "προτίμησε να ληθεί (sic) το θέμα με διάλογο". Μόνο που κανείς δεν επικοινώνησε μαζί μας για να συνδυαλλαγεί - μόνο ανώνυμους τραμπουκισμούς και απειλές δεχθήκαμε.

Ανώνυμος είπε...

οχι arkadin δεν ηταν μονο τραμπουκισμοι. υπηρξαν ανωνυμοι που προσπαθησαν να δειξουν το λαθος. μονο που δεν ηθελες να καταλαβεις και γυρναγες το θεμα στο αν ειναι βρισια το γκει. αυτο εξοργιζει εναν αδικημενο-το να κανουν οτι δεν καταλαβαν πως τον αδικησαν και να του ζητουν τα ρεστα. ειναι απαραδεκτο να το γυρναμε σε θεματα οπως ο ρατσισμος πηγαινοντας την κουβεντα σε κατι γενικο και οχι στο συγκεκριμενο που θηγει.

αν θa ηθελες να συνδιαλλαγεις με καποιον θα μπορουσες να μπεις στο facebook με ψευδωνυμο ,θα σου εκανει add να εισαι σιγουρος και να ανταλλαζες αποψεις μαζι της για το θεμα. θα εβλεπες εκει περιτινος προκειται. τη δεχεσαι η την απορριπτεις αλλα να ξερεις οτι απανταει η ιδια και κοσμια στις διαφωνιες.

το sic που λες, ειναι ετσι.δεν θα επικοινωνουσε ποτε με τους υβριστες του παιδιου της.αμφιβαλλω αν η ιδια εχει μπει να διαβασει τα οποια γραφτηκαν αν και ξερει. και οχι επειδη ειναι υπερανω, αλλα γιατι ειναι μητερα,γυναικα και νεα στην πολιτικη.(δεν εχει προλαβει να γινει τομαρι οπως αλλοι, ουτε πιστευω προσωπικα οτι θα γινει)ετσι φανταζομαι το βλεπει.μερικοι γνωστοι ή φιλοι ομως, με οποιο τροπο αισθανεται ο καθενας εξεφρασαν την αντιθεση τους. εστω την υποστηριξαν. ο συνμπλογκερ σου δεν εκανε το ιδιο για σενα?
ανωνυμοι δεν εβρισαν μονο εσενα αλλα κι εκεινη. τους ειπε κανεις τιποτα?
φιλικα
ms

Nikos Fotakis είπε...

Αφού δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε, καλή μου κυρία, γιατί συνεχίζετε;

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμοι τραμπουκισμοί;
Προσέχτε τα καλσόν αγόρια.
Ο πολύς Θέμος σας χάλασε.
Δε τη κάνετε για GQ γιατι στο τέλος ο Ζήλος θα σας έχει για φτύσιμο και τους 2 από την Περίλλα που ζέχνετε πια.
Μα συνάδελφοι με την Αιγινήτη Νικολάκη;
Χοχοχο.
Και μετά μιλάμε για τη τούρτα της Ράγιου.
Ολη η εφημερίδα σας παιδάκια μια κακόγουστη τούρτα είναι.