7 Νοε 2007

Σοφοί γέροντες ορέγονται νέα αγόρια

Τη στιγμή που η ίδια η Τζόαν Ρόουλινγκ παραδέχεται ότι ο μέντορας του Χάρι Πότερ, ο γηραιός Ντάμπλντορ, ήταν ομοφυλόφιλος, ποιοι άλλοι μέντορες πρέπει να ρίξουν τον φερετζέ τους;
Ο Πανοραμίξ: ο πράος δρυίδης του γαλατικού χωριού έδειχνε πάντα μια σκανδαλώδη εύνοια προς τα ξανθά μουστάκια του Αστερίξ, στον οποίο φρόντιζε πάντα να δίνει στη ζούλα ένα παγουράκι μαγικού φίλτρου.
Ο Μιγιάγκι: ήταν πάντα ύποπτος ο τρόπος με τον οποίο παρατηρούσε τον νεαρό Ντάνιελ στο Καράτε Κιντ, κατά την εκπαίδευσή του. Τον έγδυνε με τα μάτια.
Ο καθηγητής Ξαβιέ: αν οι X-Men μπορούσαν να δουν πέρα από το θαυμασμό τους για τον αρχηγό τους με τον παντοδύναμο εγκέφαλο, θα διαπίστωναν ότι ο ανταγωνισμός του με τον κακό Μαγκνέτο δεν είνια τίποτα περισσότερο από ένα ερωτικό καβγαδάκι που πήρε μεταλλαγμένες διαστάσεις.
Ο Γιόντα: κλασικό παράδειγμα γριάς αδελφής με γεροντοκορίστικη συμπεριφορά, ντυμένος με τη ρόμπα του, δεν θυσίαζε στάλα σοφίας για θηλυκό, ήταν πάντα όμως πρόθυμος να προσφέρει διδαχές σε νεαρούς Τζεντάι με σφριγηλα σώματα και λαμπερά φωτόσπαθα, αρκεί να έμεναν κοντά του για όσο διάστημα χρειαζόταν. Ο Μορφέας: σοβαρά τώρα - "αν δοκιμάσεις το κόκκινο χάπι, θα δεις την αλήθεια και δεν θα μπορέσεις ποτέ να επιστρέψεις στην προηγούμενη ζωή σου"; Πόσο πιο κραυγαλέο μπορεί να γίνει ένα υπονοούμενο;

(Δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Big Fish, στη στήλη No Logo, την Κυριακή 28/10/2007. Το βρήκα καθαρίζοντας το pc μου και είπα να το ξαναζεστάνω)

2 σχόλια:

Giannis είπε...

E οχι και ο Mr. Migiaki gay...αφού απέδειξε στο δεύτερο μέρος της επικής σειράς ταινιών karate kid, οτι είχε κοπέλα και μάλιστα πολύ όμορφο που γαι χαρη της θυσιάστηκε.

Ιερόσυλε zelig...

Nikos Fotakis είπε...

χαρ χαρ χαρ χαρ χαρ