18 Φεβ 2008

Ανθολόγιο Νεοελληνικής Ηλιθιότητας

Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!

6 σχόλια:

Nikola Taska είπε...

Πολύ καλή ιδέα!

Θα διακινδυνέψω μια πρόβλεψη (ως άλλος Χορταρέας): Στην προσπάθεια διαρκούς ενημέρωσης του ιστολογίου, πολύ σύντομα θα βρεθείτε μπροστά στο εξής δίλημμα: είτε να παρατήσετε τις πρωινές σας δουλειές είτε να αυξήσετε τους συνεργάτες σε 100 είτε να εγκαταλείψετε την προσπάθεια. Τέτοια είναι η αφθονία της νεοελληνικής ηλιθιότητας (που σε συνδυασμό με το νεοελληνικό κιτς δημιουργεί υπέρηχες παρακμιακές καταστάσεις μιζέριας).

ΥΓ: Είναι απ'τα γνωστά διλήμματα που έχουν 3 διεξόδους...

Αθήναιος είπε...

Το ότι δημοσιογράφοι, θα εμφανιζόντουσαν ως αυτόκλητοι ανθολόγοι της νεολληνικής ποπ κουλτούρας, συγγνώμη λάθος, της νεοελληνικής ηλιθιότητας ήθελα να πω, δεν με εκπλήσσει.

Με εκπλήσσει που εμπλέκεστε σ'αυτό εσείς οι δύο.

Nikos Fotakis είπε...

Γιατί; Δεν είμαστε αρκετά δημοσιογράφοι; Ή μήπως δεν είμαστε αρκετά εξυπνάκηδες; Γιατί μας υποτιμάτε;

Αθήναιος είπε...

Πάνω που είχα αρχίσει να εκτιμώ λίγο τον Homo Ludens ως απόφοιτο του Φιλολογικού, επιστρέψαμε στη μεσημεριανή ζώνη.

Ο Όσκαρ ( ο Ουάϊλντ, το διευκρινίζω γιατί θα νομίσετε ότι αναφέρομαι στον Ντε λα Ρέντα) σίγουρα θα είχε πεί κάτι έξυπνο για τους τύπους σαν κι εσάς αλλά αυτή τη στιγμή, μου διαφεύγει...

Homo Ludens είπε...

Φυσικά. Θα είχε να πει την αγαπημένη μου ατάκα του, όλων των εποχών: «Μου αρέσουν οι γυναίκες με παρελθόν και οι άντρες με μέλλον».

Ελένη είπε...

Με πολύ μεγάλη χαρά, ανακάλυψα αυτό το μπλογκ που μυρίζει τεστοστερόνη από χιλιόμετρα μακριά. Είναι τέλειο! Με τα ξεκωλάκια του, με τις τζαζιές του, με την Έϊμύ του live από το κέντρο αποτοξίνωσης, τέλειο, συγχαρητήρια.

Αχ κ. Homε Ludens μου! Προσέξτε μόνο με τις γυναίκες με παρελθόν γιατί όπως έχει πει και ο Γκυ Ντεμπόρ :" Το μουνί και το πριόνι, όποιος δεν το ξέρει, ιδρώνει".Αφήστε που κάτι φορές, κόβει και κανα δάχτυλο!