16 Δεκ 2008

Ουπς! (updated version)


...κάποιο παιδάκι κάποιας πρώην δημοσιογράφου και νυν εθνομητέρας έχει πολύ μεγάλες πιθανότητες να μεγαλώσει και να γίνει γκέι...

UPDATE:
θα είχε πολύ μεγάλη πλάκα μια δικαστική διαμάχη για τα όρια της πλάκας, για το κατά πόσον το ίντερνετ και τα networking sites τύπου facebook είναι ιδιωτικός ή δημόσιος χώρος, για το αν μπορείς να κοροϊδεύεις μια φρικτά κακόγουστη τούρτα ή έναν οποιονδήποτε συνάνθρωπό σου - και κυρίως για το κατά πόσον ο όρος γκέι είναι προσβλητικός για κάποιον ή όχι (εγώ θεωρώ ότι δεν είναι, οι σχολιαστές από κάτω προφανώς διαφωνούν μαζί μου). Είναι όμως μια δικαστική διαμάχη την οποία δεν έχω το χρόνο ούτε τα χρήματα να διεξαγάγω (σε αντίθεση με κάποιους που θα έπρεπε να ασχολούνται με σημαντικότερα πράγματα, όπως τη διάρρηξη του κοινωνικού ιστού που συμβαίνει γύρω μας). Ως εκ τούτου κατεβάζω τη φωτογραφία και ανεβάζω μια άλλη, σαφέστατα αθωότερη, αλλά που πάλι μπορεί να κάνει γκέι όποιον την κοιτάξει πολλή ώρα.

40 σχόλια:

Andreas Daskalopoulos είπε...

Η πρώην δημοσιογράφος έγινε αιτία για την αυτοκτονία ενός ατόμου που ήταν καλεσμένος ή συγγενικό του πρόσωπο ήταν καλεσμένο στο reality show Κεντρί (μια από τις πρώτες με τέτοια εκπομπή στην Ελλάδα). Τα τελευταία χρόνια προσφέρει ρουσφέτια και διευκολύνσεις στον νομό της Αχαΐας. Δηλώνει πολιτικός και συμμετέχει σε όλα τα τοπικά happenings (μπουζούκια, θέατρα, καφέ κτλ). Δηλώνω κορόιδο γιατί είμαι κάτοικος της περιοχής και με αντιπροσωπεύει στο κοινοβούλιο...

Ανώνυμος είπε...

αντε καλέ!Τι λες τώρα?προς Θεού!

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδιά η φωτό είναι από την δικά της γενέθλια όχι από του γιού της. Κακά τα ψέματα ένα παιδί 8 ετών δεν μπορεί να σχολιάζεται από οποιονδήποτε κατ' αυτόν το τρόπο. Είναι κρίμα γιατί και κάποιοι από εμάς έχουν παιδιά σε αυτή την ηλικία.

Nikos Fotakis είπε...

Καταλαβαίνω τι λέτε, αλλά εγώ είδα: μια ξανθιά κυρία, ένα αγοράκι και μια τούρτα σοκολάτα με ένα γυμνό κούκλο να κυλιέται πάνω της. Αν θεωρείτε ότι έχει σημασία τίνος είναι η τούρτα, πάω πάσο.

Ανώνυμος είπε...

Καλά, δεν έχεις ούτε ιερό ούτε όσιο κύριε (ο θεός να σε κάνει) Φωτάκη. Πως τολμάς να σχολιάζεις ένα παιδάκι (είναι 6, όχι 8) κατ' αυτόν τον τρόπο???!!!
Αν η τούρτα είχε το δικό σου πρόσωπο επάνω θα έλεγες οτι υπάρχει κίνδυνος να γίνει το παιδί μαλάκας μεγαλώνοντας????
Είσαι φαλλοκράτης, Homophobic και προφανώς την έχεις πολύ μικρή (την αξιοπρέπεια)
Πολύ ασχολήθηκα. Τα υπόλοιπα 18000 σχόλια σίγουρα θα τα γράψουν κάποιοι άλλοι.

Homo Ludens είπε...

Καλά κυρ-Ανώνυμε, μη μου αναστατώνεσαι έτσι. Κατ' αρχάς δεν είναι κακό το παιδί να μεγαλώσει και να γίνει γκέι. Εξ άλλου δεν έχει ακόμη απαντηθεί από την επιστήμη αν γεννιέσαι ή αν γίνεσαι, συνεπώς, αν το θεωρείτε κακό, μπορεί να το έχει ήδη γλιτώσει επειδή γεννήθηκε στρέιτ. Από 'κει και πέρα, αν η τούρτα είχε πάνω τη φάτσα του Φωτάκη, θα μεγάλωνε και θα γινόταν ψυχαναγκαστικός, τζαζόφιλος και λάτρης των βιολογικών προϊόντων. Χίλιες φορές να γίνει γκέι, δηλαδή...

Ανώνυμος είπε...

Επειδή κανένας δεν έχει το δικαίωμα 1: να χρησιμοποιήσει μια ιδιωτική φωτό και 2: να σχολιάσει έτσι έναν ανήλικο, παρακαλώ να σβήσετε την αρχική φωτό και ανάρτηση.
Υ.Γ. Είμαι κυρία, όχι κύριος και οι καλύτεροι μου φίλοι είναι gay. Εσείς το χρησημοποιήσατε υβριστικά, όχι εγώ.

Homo Ludens είπε...

OK mrs. Ανώνυμη, ο συν-blogger μου είναι εντελώς μαλάκας. Έβαλα pixels στη μούρη του μικρού, που πραγματικά δεν έχει κανένα λόγο να εμπλέκεται σε αυτή την υπόθεση. Αλλά η φωτό δεν είναι ιδιωτική. Και κάτι μου λέει ότι ακόμη κι ο εντελώς μαλάκας συν-blogger μου δεν σχολίασε το παιδί, αλλά τη μαμά.

Επίσης, πού είναι η ύβρις; Στη λέξη γκέι; Δηλαδή εσείς τώρα δεν υβρίζετε τον γκέι πληθυσμό;

Τι έχει να πει ο gsus επί τούτου;

Homo Ludens είπε...

Επίσης, κανείς δεν έχει σχολιάσει ότι ο κύριος στο βάθος, με την χρυσαφί γραβάτα, μοιάζει πάρα πολύ με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη...

Ανώνυμος είπε...

ρε μπας και ο νονός είναι ο Επίτημος?
φου-βου

Zaphod's Evil Head είπε...

"Ιδιωτική" η φωτογραφία μιας μητέρας που σέρνει το παιδάκι της σε κοσμικά events, και το στήνει σε επαγγελματία φωτογράφο για να δηλώσει πως "ουάου, έχω παιδί, ψηφίστε με!"; For fuck's sake.


(αντί να δίνουμε κρέντιτ στον τζαζόφιλο μπλόγκερ που εντόπισε και διέσωσε αυτό το αριστούργημα)

Ανώνυμος είπε...

μα τι λέτε κύριε απο πάνω; κανένα ποτέ κρέντιτ σε τζαζόφιλο αθρωπό. είναι πολιτική του μαγαζιού. οι άθρωποι αυτοί ειναι επικύνδινοι. πιο επικύνδινοι και από το κοξάκι. αέεεεερα
φου-βου

Nikos Fotakis είπε...

Η αλήθεια είναι ότι δεν σχολίασα την κυρία. Ούτε το παιδάκι. Σχολίασα την τούρτα. Είναι η πιο γκέι τούρτα που υπάρχει. Τη φαντάζομαι να χορεύει στο Sodade. Και το λέω αυτό εκφράζοντας δημοσίως ότι έχω μόνο αγάπη για τους γκέι. Και για τις τούρτες.

Nikos Fotakis είπε...

Επισης:
(α) βρήκα τη φωτογραφία στο facebook, αναρτημένη και εκτεθειμένη στους εκατοντάδες φίλους της περί ης ο λόγος - και τους εκατοντάδες φίλους των φίλων της (πολύ περισσότερους, με άλλα λόγια, από όσους μπαίνουν εδώ μέσα). Θα μπορούσα να έχω κάνει το σχόλιό μου εκεί. Αλλά δεν το σκέφτηκα.
(β) δεν πιστεύω στο ιδεολόγημα της "παδικής αθωότητας". Είναι το πρόσχημα για φρικτές πράξεις κακοποίησης, ψυχολογικής φύσεως κυρίως.
(γ) παθαίνω πλάκα κάθε φορά που διαπιστώνω πόσοι άνθρωποι με άπλετο ελεύθερο χρόνο και λυμένο ζωνάρι για καβγά υπάρχουν εκεί έξω. Γιατί δεν πάτε να σπάσετε καμιά βιτρίνα, μέρες που 'ναι;

Ανώνυμος είπε...

Mr. Arkadin παραπάνω σχολιάζω την αναφορά σου στο παιδί και όχι στην τούρτα. Η αναφορά αυτή με ενόχλησε και όχι σε ποιόν ανήκει η τούρτα. Και τέλος πάντων νομίζω πως σημασία έχει να είσαι αξιοπρεπής ακόμα και όταν σχολιάζεις αρνητικά κάποιον ή κάτι.
Φαντάζομαι (!) πως η ανάρτηση δεν έγινε με σκοπό να θίξει την….. τούρτα αλλά την κυρία μέσω του γιού της. ΚΡΙΜΑ γιατί αυτό δείχνει εμπάθεια.
Τέλος, σχετικά με το σχόλιο περί ορέξεως για καβγά και σπασμένων βιτρινών, θα σου θυμίσω πως όλα αυτά που είδες τις μέρες αυτές δεν έγιναν γιατί κάποιος δεν είχε πρόσβαση στο internet για να ξεσπάσει.

Ανώνυμος είπε...

Άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε...

α) Το ότι η φωτό ήταν στο fb δεν σου δίνει την άδεια να την πάρεις, να την αναρτήσεις σε δικό σου blog και να την σχολιάσεις κακόβουλα.
β) Είναι άνθρωποι σαν και σένα, που δεν πιστεύουν ότι ένα 6χρονο είν' αθώο, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για τις πράξεις κακοποίησης που λές...
γ)Είμαι Κυρία, με οικογένεια, δουλειά σοβαρή και πολύ λίγο ελεύθερο χρόνο αλλά αντιδρώ έντονα όταν κάποιοι αυθαίρετα, κακόβουλα και άνανδρα καταφέρονται εναντίων ενός παιδιού, οποίος δεν έχει τη δυνατότητα να σας απαντήσει και να υποστηρήξει τον εαυτό του.
...και στον Zaphod's Evil Head: Το παιδάκι φωτογραφήθηκε στο σπίτι του, στα γενέθλια της μαμάς του, απο ερασιτέχνη φωτογράφο. Πολύ έυκολα βγάζετε συμπεράσματα εδω μέσα...
Μόνο παρακαλάτε να μη δουν οι γονείς του παιδιού την ανάρτησή σας και καλέσουν τον εισαγγελέα...

Ανώνυμος είπε...

Σκέψου μια φωτό από το προφίλ σου στο φάτσα-μπουκ με κάποια φίλη σου να έβγαινε σε ένα blog με ένδειξη .... (φαντασία χρειάζεται. Και αυτή δεν είναι 6 ετών, είναι πολύ περισσότερο και θα τα πάρει στα σίγουρα)

(http://www.new.facebook.com/profile.php?id=524812139#/photo.php?pid=504413&op=1)&o=global&view=global&subj=524812139&id=733629273

Suspect είπε...

Άλλο το σκακι και άλλο το ουισκακι
Άλλο το χιουμορ και άλλο η κακοηθεια
Άλλο η κριτικη και άλλο η εμετικη επιθεση
Άλλο η δημοκρατικη αποψη και άλλο η καταργηση κάθε οριου

Αν φιλε, αυριο μας τσακισουν τα μπλογκζ για παρτη σου και μας σερνουν σε δικαστηρια και δεν θα τολμουμε να γραψουμε τιποτα από φοβο, τοτε θελω να δω ποσο θα επαιρεσαι για το τερατουργημα που ανεβασες.

Αν η Ραγιου μαθει αυτό που εκανες και αποφασισει να ασκησει ολη της την επιρροη και την εξουσια που διαθετει για να σε αντιμετωπισει, σκεψου μονος σου:

Α) αν θα φταιει
Β) αν εστω και ενας λογικος ανθρωπος θα σε υπερασπιστει
Γ) αν πραγματικα θελεις να μπεις σε αυτή τη διαδικασια

Δεν λεω, μπορει να γινεις διασημος αλλα διασημος εγινε και ο Κορκονεας…

Θα δεχομουν να την κοροϊδευες, να τη σατυριζες, να της εκανες κριτικη σε αυτά που ειπε ή εκανε. Αλλα να χρησιμοποιεις μια προσωπικη φωτογραφια ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ, για μια πλακα που μαλλον μονο εσυ την καταλαβαινεις, δειχνει ότι δεν εχεις ουτε ιερο ουτε οσιο.

Πολλες φορες στη ζωη πρεπει να διαλεξουμε αν θα προσελκυσουμε το ενδιαφερον για κατι σημαντικο που κανουμε ή για παραδειγμα προς αποφυγη….

Η Ραγιου δεν μου είναι τιποτα, ουτε εχω καποιο συμφερον, ουτε καν την ψηφιζω. Όμως ρε αδερφε, από ανθρωπο σε ανθρωπο στο γραφω, από μπλογκερ σε μπλογκερ, αυτό που κανεις είναι εντελως τελειως λυπηρο….

Ανώνυμος είπε...

Γκέι να γίνει το παιδί σου, βρε καραφλοτσιμπουκόπουστα. Που να σου ανοίξει η όπή της πούτσας και να σου βάλουν μέσα λυωμένο καλάϊ μουνόσκυλο. Και μετά λόγω πήξης να σου γίνει η ουρήθρα σωλήνας φωταερίου.

Ανώνυμος είπε...

Γκέι να γίνει το παιδί σου, βρε καραφλοτσιμπουκόπουστα. Που να σου ανοίξει η όπή της πούτσας και να σου βάλουν μέσα λυωμένο καλάϊ μουνόσκυλο. Και μετά λόγω πήξης να σου γίνει η ουρήθρα σωλήνας φωταερίου.

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να διαφωνώ με τον DASKAS αλλά του αναγνωρίζω ότι η κριτική έγινε στο πρόσωπο της κας Ράγιου και όχι σε ένα ανήλικο. Αυτή μπορεί να του απαντήσει, ο ανήλικος αγαπητέ Arkadin δεν μπορεί. Αυτό που έκανες είναι ΑΛΗΤΕΙΑ και ΗΛΗΘΙΟΤΗΤΑ γιατί δίνεις δικαίωμα στον καθένα να τσουβαλιάζει εμάς τους υπόλοιπους bloggers μαζί σου. Δεν είμαστε σαν τα μούτρα σου και ο χώρος αυτός πρέπει να αποβάλει συμπεριφορές σαν την δική σου.
Κάνε το καλό και απομακρύνσου μόνο σου...

Ανώνυμος είπε...

και αν κανείς αναφερθεί στο ότι έβαλα το όνομα της θιγόμενης κυρίας στην ανάρτησή μου, ας δει το όνομα του αρχείου της εικόνας. Είναι ή δεν είναι ragiou.jpg?

gsus είπε...

να τη βάλω κι εγώ πιξελωτή πρέπει τώρα.
δεν μπορώ να τοποθετηθώ περαιτέρω. με θλίβει η μοναχικότητα της εκπροσώπου μας στο κοινοβούλιο γιατί τελικά όσο ψηλά και αν είσαι κατά βάθος αυτό που ζητάς είναι ένας γυμνός σφίχτης στο κρεβάτι σου.

Ανώνυμος είπε...

Με όποιο δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις Νίκο.
Είδες που οι facebook ανασκαφες που σας αρεσουν τοσο εκει στο Θεμα, δεν ειναι τοσο ανωδυνες;
Βαλε λιγο Diango και παρε τον Χριστοπουλο να το κανιβαλίσετε.
That's life(που ελεγε και ο Frankie)

Ovelikios είπε...

Τι έγινε ρε θλιβεροί υποστηρικτές της Ράγιου? Σας υποσχέθηκε κανα ρουσφετάκι και νιώθετε ιερή υποχρέωση να την υπερασπιστείτε?

Φαίνεται ότι όταν η Ράγιου έλεγε να προσέξουμε "τα δικα μας παιδιά" δεν εννούσε το δικό της.

Αν κάποιος εξέθεσε τον ανήλικο σε δημόσια θέα με την τούρτα, αυτός είναι η γελοία μάνα του. Κι από τη στιγμή που τη δημοσίευσε, εμείς μπορούμε να πούμε ότι θέλουμε. Ελευθερία λόγου λέγεται και όποιος πιστεύει ότι η Ράγιου θα του κλείσει το μπλογκ είναι άξιος της νοημοσύνης πιθήκου που διαθέτει.

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που σας τη γάμησε και ο Μάκης στο Θέμα και θα τελειώσουμε με τους πωλητές ντιβιντι μέσω εφημερίδων...

Ανώνυμος είπε...

Πόσο εχει αγωνιστει η δημοσιογραφική γενιά σας για την αποφυγή της διάρρηξης.
Κατανοητόν.
Είχατε να προλάβετε να πραγματοποιήσετε τα 213456789 πράγματα που έπρεπε να κάνει ένας άντρας μέχρι τα 30, τα 40, τα 50.
Τα πιο λαμόγια από τα αφεντικά σου το κατάφεραν.
Αναμφισβήτητα.
Οι υπόλοιποι πηδήστε σαν τη Καρένινα.
Εκλεισαν οι κάνουλες.

Homo Ludens είπε...

213.456.790ό πράγμα πρέπει να κάνει κάθε άντρας πριν κλείσει τα 30:
Να μπει τουλάχιστον μια φορά σε ένα blog ως "Ανώνυμος" και να αφήσει ένα υβριστικό μήνυμα.

Dust Road είπε...

"Αν η Ραγιου μαθει αυτό που εκανες και αποφασισει να ασκησει ολη της την επιρροη και την εξουσια που διαθετει για να σε αντιμετωπισει, σκεψου μονος σου:"

Εγω κρατάω αυτο από όλο το thread το οποίο είναι αριστούργημα ατάκα.

Και πολύ σκιαχτική επίσης.

Και όσο την διαβάζω τόσο καλύτερη γίνεται.

Και βασικά έχω ενθουσιαστεί πάνω μου.

Ανώνυμος είπε...

Καλά μιλάμε δεν ξέρετε τι γράφετε!Αν το έκαναν για το παιδί σου Daska θα σου άρεσε; Σε παραπέμπω σε παραπάνω σχόλιο κάποιου ανώνυμου.

Dust Road είπε...

"Σε παραπέμπω σε παραπάνω σχόλιο κάποιου ανώνυμου."

Ποιανού απ όλους;

χάνω την μπάλα

Ανώνυμος είπε...

Βασικά πιστεύω οτι στο privacy policy του facebook και των υπόλοιπων σχετικών υπηρεσιών δεν αναφέρεται πουθενά η προστασία του ανεβασμένου υλικού, οτιδήποτε κάποιος χρήστης κάνει upload είναι υπ' ευθύνη του.
Ένα θα πω... Η Ράγιου είναι βούρλο και κομπλεξάρα.

Stratos Bacalis είπε...

και έχει και μεγάλη επιρροή και εξουσία - που την ασκεί κιόλας!

Ανώνυμος είπε...

arkadin: σχολιασες το παιδι και οχι την τουρτα.αλλο τι θαθελες να πεις κ αλλο τι ειπες.σε ενα μεσο οπως το internet μπορει να μην υπαρχουν σαφη ορια χρησης του, η πλακας αλλα απο μονοι μας θετουμε διαφυλατοντας την αξιοπρεπεια μας.αυτο που εκανες δεν ηταν αξιοπρεπες.γι αυτο ο συνμπλογκερ σου σε αποκαλεσε μαλακα,γι αυτο εβαλες πιχελς,γι αυτο κατεβασες τη φωτο(και καλα εκανες).ακουσες απλα τη συμβουλη σοβαροτερων απο εσενα μπλογερς( suspect-pana tom)ευτυχως γιατι οι δικαστικες διαμαχες πραγματι εχουν μονο θυματα απ ολες τις πλευρες.
αυτο το περι διαρρηξης του κοινωνικου ιστου δεν το καταλαβα, με αυτο ηθελες να ασχοληθεις οταν αναφεροσουν -ας πουμε- στην τουρτα και οχι στο παιδι?
τελος,το να εισαι γκει δεν ειναι κακο.το να αποκαλεις ετσι τον αλλον ειναι.εκτος αν στην δικη σου οικογενεια εχετε το χαρακτηρισμο αυτον ως τιμιτικη διακριση.σε αυτη την περιπτωση κοιτα τη νεα φωτο που αναρτησες οση ωρα θες, ισως γινει το ονειρο σου πραγματικοτητα.ο ορος χρησιμοποιειται για να δηλωσει την ιδιαιτερη ερωτικη συμπεριφορα καποιου και οχι για να προσβαλλουμε ενα πιτσιρικα η τη μαμα του -γιατι αυτο εκανες.
gsus:στη δικη σου αναρτηση ησουν αξιοπρεπης.δεν καταλαβαινω ομως γιατι παραξενευεσαι που ολες οσο ψηλα κι αν βρισκονται θα θελαν ενα παιδαρο στο κρεβατι τους.εσυ τι θα θελες καμια κοντη χοντρη κ ασχημη?
ms

Ανώνυμος είπε...

μόλις πέρασα τα 5 πιο διασκεδαστικά λεπτά της ημέρας. μπράβο μπράβο!!!

Ανώνυμος είπε...

αυτη η τούρτα θα ήταν άδικο να μείνει ασχολίαστη. Ακριβώς όσο άθλιο είναι να χρησιμοποιούν τα παιδιά τους ως προεκλογικά φυλλάδια.
αλληλεγγύη στον άνθρωπο που μας μύησε στον Django.

Homo Ludens είπε...

@ Τελευταίο Ανώνυμο (έχω χάσει και το μέτρημα πια): Το να είσαι γκέι δεν είναι κακό, αλλά το να σε λένε γκέι είναι; Για εξηγήστε μου! Δηλαδή, τι ακριβώς στην ατάκα «αυτή η τούρτα είναι τόσο γκέι που θα μπορούσε να χορεύει στο Sodade;» σας προκαλεί αποστροφή;

Και για να εξηγούμεθα:

1. Τα pixels τα έβαλα εγώ και όχι ο Αρκάντιν, γιατί μου φάνηκε ακόμη πιο αστείο όλο αυτό. Έτσι το μάτι θα πήγαινε κατ’ ευθείαν εκεί που έπρεπε: Στον Τζι Άι Τζο που κυλιόταν στην σοκολατένια τούρτα μιας βουλευτού. (Τελικά, βέβαια, προστάτευσα και το παιδί της, κάτι που δεν είχε φροντίσει να κάνει η ίδια, όταν το διαφήμιζε στο Facebook).

2. Δεν κατεβάσαμε τελείως τη φωτογραφία επειδή ακούσαμε τη συμβουλή των σοβαρότερων suspect και panatom. Δηλαδή, τι ακριβώς να συμβουλευθείς από έναν άνθρωπο που ανεβάζει posts σαν κι αυτό: http://suspect-enjoys-the-silence.blogspot.com/2008/12/gay.html;;; Το κατεβάσαμε επειδή, πέραν των τραμπουκικών σας σχολίων, λάβαμε και τηλέφωνο από γνωστό μας, γνωστό γνωστού της ιδιοκτήτριας της περίφημης τούρτας, που μας προειδοποιούσε για αγωγές. Για όποιον δεν έχει φάει αγωγή, ας μάθει ότι από τη στιγμή που θα εκδικασθεί, οποιοδήποτε και να είναι το αποτέλεσμα, και οι δύο αντίδικοι πληρώνουν ένα παράβολο. Το οποίο μεγαλώνει όσο μεγαλώνει το ποσό της αποζημίωσης που ζητά ο ενάγων. Κοινώς, όποιος έχει χρόνο να τρέχει στα δικαστήρια και χρήμα να χαλάει, μπορεί να μας γαμήσει. Επειδή δεν έχουμε τέτοια διάθεση και επειδή όλο αυτό ήταν ένα αστείο που ξέφυγε γιατί το αστείο χρειάζεται και αποδέκτες με χιούμορ και όχι μονομάχους που ζητούν εξηγήσεις με τη μία, θεωρήσαμε καλό να μην το συνεχίσουμε. Πάντως, ως επώνυμοι bloggers που είμαστε, συμβουλεύουμε με ειλικρινά φιλική διάθεση όλους τους εθνοπατέρες και τις εθνομητέρες να επιλέγουν ένα πιο ταιριαστό προς τα καθήκοντά τους γλυκό για τα γενέθλιά τους: Μια black forest, ένα προφιτερόλ, μια τούρτα αμυγδάλου. Γαμήλια κέικ, γυμνοί ράμπο που βουτάνε τη μούρη τους στα κεράσια και φωτογραφίες των σκύλων τους, καλό είναι να αποφεύγονται...

3. Ο Gsus φυσικά και δεν θέλει κοντή, χοντρή και άσχημη. Κι αυτός ένα παίδαρο ψάχνει. Αλλά δεν θα με απειλήσει με αγωγή που σας το αποκαλύπτω.

4. Όταν αποκαλώ τον συν-blogger μου «μαλάκα», έχει χαρακτήρα επιδοκιμασίας. Το ίδιο κάνει και ο ίδιος. Δηλαδή εσείς καταλάβατε ότι με έβριζε όταν σχολίασε την ανάρτηση αυτού εδώ του post;

gsus είπε...

Θα κινήσω εγώ την αγωγή που έχω εκπτώσεις στα παράβολα. αδερφές όλοι σας.
θλίβομαι θλίβομαι.

Ανώνυμος είπε...

to homo ludens:
ειμαι ο τελευταιος ανωνυμος που υπογραφει ms.
στην ατακα που αναφερεις δεν μου προκαλει ΤΙΠΟΤΑ αποστροφη. στην ατακα"καποιο παιδακι (αυτο,το εικονιζομενο δηλαδη)καποιας πρ.δημοσ/φου (αυτης, της εικονιζομενης δηλαδη)εχει πολυ μεγαλες πιθανοτητες να μεγαλωσει (οπως ολα τα παιδακια)και να γινει γκει..." μου προκαλει αποστροφη η αναφορα στο παιδι με την ταυτοχρονη εκθεση του προσωπου του . εκτος κι αν εδω ειναι site στατιστικης υπηρεσιας οποτε πασο.καποια παιδια γινονται γκει με η χωρις τουρτα.
φιλε καταλαβαινεις που ειναι το προβλημα μην κανεις το χαζο.
αν καποιος εχει δηλωσει ομοφιλοφιλος και τον αποκαλεις γκει δεν ειναι βρισια, ειναι αναφορα στην ερωτικη του συμπεριφορα ισως.αν ομως δεν το εχει δηλωσει η δεν ειναι, τοτε τον βριζεις.
αν πεις καοιον ψηλο και ειναι, OK. αν ομως ειναι κοντος η τον κοροιδευεις η τον βριζεις. εκτος αν τον γνωριζεις τοσο καλα οποτε αστειευεσαι. ο arkadin εχει τον αναλογο βαθμο οικειοτητας με τη ραγιου?πως πρεπει να το παρει η γυναικα? ως χιουμορ?
τοσο απλο ειναι γιατι να χυνεται τοσο μελανι για τα
αυτονοητα?

και για να εξηγουμεθα:

1) για οποιο λογο και να εβαλες τα pixels, εκανες πολυ καλα.ΕΓΩ στο ειπα πρωτος.εξηγησε μου ομως την ατακα ΣΟΥ "τελικα βεβαια, προστατευσα και το παιδι της, κατι που δεν εκανε η ιδια..."
αρα ηξερες οτι επρεπε να προστατευονται τα παιδια απο την εκθεση τους στο διαδικτυο.εκεινη λες δεν το εκανε στο facebook με την αναρτηση φωτογραφιας απο τα γεννεθλια της.ο arkadin που ειναι υπευθυνος για την αναδημοσιευση με το σχετικο σχολιο δεν το ηξερε?δεν ηθελε?δεν το σκεφτηκε?
εκει ειναι τα ορια του "ηθικου" φιλε.αυτη τη γραμμη περασε χωρις τυψεις η σοβαροτητα.εσυ πηγες να το σωσεις.μου το χαλας ομως με την αναφορα στο facebook.ανεβαζοντας τη φωτογραφια του μικρου εκει, το παιδι κινδυνευε απο αυτο ακριβως που εγινε:απο εναν κακοβουλο σχολιασμο σε μια κλεμενη φωτο.γιατι δεν σταλθηκε στον arkadin.αυτος την πηρε, αυτος τη σχολιασε αυτος ειναι υπευθυνος για τις προθεσεις και πραξεις του.

2) ενα ατυχες αστειο( αν ηταν τετοιο) και αποδεκτες με χιουμορ να βρει, παλι ατυχες θα ειναι.και η αποδοχη εγινε με τραμπουκικα και υβριστικα σχολια εκατερωθεν.κανεις ομως δεν αντεδρασε οταν την αποκαλεσαν"γελοια", οτι"εναν σφιχτη στο κρεβατι της θελει",οτι " εγινε αιτια να αυτοκτονισει καποιος"(??)!!!
ολοι αντεδρασαν για το παιδι!!!

Οποιος θελει να κανει αγωγη την κανει, δεν απειλει με αγωγη μεσω γνωστου του του γνωστου του. ΠΡΟΦΑΝΩΣ η ραγιου δεν θελει.μπορει να θελει απλα να σταματησει αυτη η βλακεια.μπορει να θελει να παραδεχθει ο arkadin, οτι ηταν λαθος του εξ αρχης, η μπορει να θελει να ζητησει απλα συγνωμη με οποιον τροπο αντεχει ο εγωισμος του. το τελευταιο βεβαια θελει κοτσια.αν εχει τοσα ΜΠΡΑΒΟ του απο μενα.αν οχι, εξακολουθησε να τον αποκαλεις "μαλακα".πραγματι δεν ειναι βρισια, το εξηγησα με το παραδειγμα του ψηλου παραπανω.

5) θελω να παραδεχθω οτι αν εγω ημουν βουλευτης δεν θα εφτιαχνα τετοια τουρτα, ουτε θα την δημοσιευα.
για λογους υποθεσης εργασιας ομως,αν ημουν βουλευτης και γκει και τη δημοσιευα, τα σχολια σας θα ηταν παλι ειρωνικα?θα φοβοσασταν τοτε αγωγη?μηπως ο μονος κινδυνος τοτε θα ηταν να σας αποκαλεσουν ρατσιστες?

ps:τους λοιπους bloggers τους χαρακτηρισα μονον κρινοντας τη θεση που πηραν στο συγκεκριμενο θεμα και κατα ποσο συμφωνουσαν οι αποψεις μας σ αυτο.δεν τους εχω παρακολουθησει τοσο ωστε να εχω αποψη.εξαλου ολοι κρυβουμε εναν μαλακα μεσα μας.αρκει να μενει εκει.η να ξερουμε τουλαχιστον ποτε μΙλαμε εμεις και ποτε αυτος.
πραγματικα φιλικα, νομιζω οτι πρεπει να δωθει ενα λογικο τελος στην ιστορια που παιζει με τα ορια χρησης του διαδικτυου, πραγμα που φανηκε και εδω και απασχολει σοβαρα και στο εξωτερικο.
ms (οχι ανωνυμος)

Homo Ludens είπε...

Είπαμε, ms, τέλειωσε το θέμα. Το μόνο που ζητάω είναι το όνομα του ζαχαροπλαστείου. Να το έχω υπ' όψιν γιατί εμένα μου ταιριάζουν τέτοιες τούρτες! Φιλιά!