19 Ιουλ 2009

10 (και σήμερα*) CDs για να πάρεις μαζί σου στις διακοπές: 06. Miike Snow

Αν χόρευες σαν τρελλός πριν κάποια καλοκαίρια με τους Gnarls Barkley, αν είχες εκστασιαστεί με τους Scissor Sisters, αν έχεις τον Mika γιγαντοαφίσα στο υπνοδωμάτιό σου, τότε πιθανότατα θα λατρέψεις αυτό εδώ το τρίο εκ Σουηδίας. Φοβερή παραγωγή (μέλη της μπάντας έχουν δουλέψει με Κάιλι, Μαντόνα και Μπρίντι, άρα το know how το έχουν και με το παραπάνω), φαλτσέτα που σε κάνουν να θες να σταθείς μπροστά στον καθρέπτη και να το παίζεις ο τραγουδιστής των Bee Gees στο δικό σου "Saturday Night Fever" και αρκετές σοφιστικέ στιγμές που τους βάζουν σε μια άλλη κατηγορία απ' τον πιο άμεσο και πιο λιτό Kleerup, για παράδειγμα.

Το ομώνυμο άλμπουμ τους δεν είναι και κανα αριστούργημα, έχει πιο πολύ know how από "ορίστε λοιπόν τι φτιάξαμε", αλλά είναι ό,τι πρέπει για το καλοκαίρι. Και κάτι μου λέει ότι φέτος θα το χορέψετε πολύ πολύ.







*Ο Homo Ludens ετοιμάζει μπαγκάζια και τριμάρει πανιά ακούγοντας ολόφρεσκες μουσικές. Κάθε μέρα διαλέγει κι ένα καινούργιο άλμπουμ για να πάρει μαζί του στο νησί. Την ενδέκατη ξεσκαρτάρει κι όσα έμειναν απ' έξω, για το iPod shuffle που θα έχει στο καράβι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: