25 Απρ 2012

Δηλαδή, τώρα σοβαρά: Σού αρέσει τόσο πολύ η Rihanna;


Για χάρη του Elle, η Rihanna από τα Barbados ταξιδεύει λίγο πιο βορειοδυτικά, στην Κούβα, και γυρίζει ένα βιντεάκι που βάζει τα πράγματα στη θέση τους.


Δες το παραπάνω βίντεο. Και πάρε την τελική σου απόφαση. Δηλαδή αυτήν την γυναίκα την ποθείς; Και σκέψου ότι στο έχω κάνει εύκολο, δίνοντάς σου μια από τις πιο "καλλιτεχνικές" της εμφανίσεις (κι όχι εκείνα τα εμετικά βίντεο κλιπ με τα χιλιάδες φλούο χρώματα και τα γλοιώδη S&Μ υπονοούμενα).

Ακόμη και σ' αυτήν, την κορυφαία της στιγμή κυριλοσύνης στην καριέρα της (Elle είναι αυτό, πόσο πιο χαμηλά να πάει;), το ύψιστο επίπεδο στο οποίο μπορεί να ανεβεί είναι μιας φθηνής κουβανής βίζιτας, που τρίβεται στα παράθυρα βρωμερών μοτέλ και ντύνεται με πλεκτές φούστες χοντρής πλέξης, μην τυχόν και δεν φανεί το εσώρουχο, μπας και προλάβει ν' αρπάξει τον θλιβερό Αγγλάρα τουρίστα πριν προλάβει καμμιά άλλη της ίδιας συνομοταξίας.

Μην πας ν' αντιτάξεις το συνηθισμένο "δηλαδή εσύ δεν θα πήγαινες μαζί της;", γιατί ξέρεις ότι η απάντηση "ναι" πιάνει πάνω από το μισό του θηλυκού πληθυσμού του πλανήτη. Εδώ δεν είναι θέμα "ναι" ή "όχι", είναι θέμα hype και "μας τά 'χετε κάνει τσουρέκια πια με την Rihanna". Τόσες και τόσες γυναίκες υπάρχουν τριγύρω για να την συγκρίνεις, την showbiz να πάρεις μόνο, θα βρεις τουλάχιστον τρεις ανώτερες κατηγορίες θηλυκών. Αν συγκινείσαι τόσο πολύ από τα δικά της θέλγητρα, τότε πες το ξεκάθαρα, να σε κατατάξω κι εγώ στο ίδιο επίπεδο με τον Αγγλάρα τουρίστα που πάει στην Κούβα "για να περάσει καλά".

(Γράφτηκε για το Men's Guide)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

emena maresei h rihanna kai to videaki den htan asximo. kai den einai agglaras touristas autos, einai koubanos pou xoreuei salsa (h samba h opws alliws legetai).