1 Αυγ 2007

"Η τραγουδίστρια έπρεπε να διακόψει το μπάνιο της"!

Δεν έχει σημασία ποια είναι η τραγουδίστρια - ούτε πού βρήκα αυτή τη φωτογραφία. Σημασία έχει ο μελοδραματικός τόνος που παίρνει η λεζάντα, όταν αφαιρεθούν τα συμφραζόμενα.

Σε τρώει η αγωνία: γιατί έπρεπε να διακόψει το μπάνιο της; Τι συνέβη; Χτύπησε το κινητό της; Προκηρύχθηκαν εκλογές; Παραιτήθηκε η κοπέλα που προσέχει τα παιδιά; Την πλησίασε στην παραλία Νιγηριανός με το νέο της cd πειρατικό, πριν ακόμα κυκλοφορήσει κανονικό; Της τηλεφώνησε ο αστυνόμος Μπέκας για να της ζητήσει συμπληρωματική κατάθεση; (Η αλήθεια είναι ότι με το που πρωτοδιάβασα τη φράση σκέφτηκα το Μαρή). Ποιος ξέρει. Το μόνο σίγουρο είναι ένα: Χρειάζομαι διακοπές.

Κι όλο αυτό, επειδή έψαχνα μια αφορμή για να ανεβάσω μια ακόμη αγαπημένη μου εκδοχή του Summertime, από το πιο καλοκαιρινό γκρουπ των '60s - τους Zombies (btw: λατρεύω το ηλεκτρικό πιάνο!).

6 σχόλια:

Αθήναιος είπε...

Τί τραγούδι!Μα τί τραγούδι. Summertime, Be my Baby, Suspicious Mind, "Τόσα καλοκαίρια"...

Καλές οι διακοπές αλλά αν έσπαγες και την τηλεόραση πριν φύγεις;

Nikos Fotakis είπε...

Μα δεν έχω τηλεόραση!
(πόσο θα ήθελα να μπορώ να το πω αυτό...)

Ανώνυμος είπε...

Ήρθα ...κατόπιν συστάσεως - και αυτό που είδα μου άρεσε. Καλορίζικο ικαι καλοτάξιδο!

enteka είπε...

είναι όντως συναρπαστική η φωτογραφία και η λεζάντα. όμως τώρα που πέτυχε το εφέ, σε θερμοπαρακαλώ να αποκαλύψεις τα συμφραζόμενα. θα κάνω ασταμάτητα refresh μέχρι να απαντήσεις.

Nikos Fotakis είπε...

@ πάνο
ευχαριστούμε, να μας ξανάρθετε, κερνάμε και μουσικές

@enteka
Στ' αλήθεια, δεν έχω ιδέα. Βρήκα τη φωτογραφία τυχαία, εκτός συμφραζομένων. Το μόνο που είναι προφανές είναι ότι πρόκειται για φωτορεπορτάζ κουτσομπολίστικου περιοδικού...

enteka είπε...

οκ, είχα μεν περιέργεια, αλλά μάλλον έτσι είναι καλύτερα... για όλους

:) καλό μήνα zelig