29 Φεβ 2008

Έξι λόγοι για τους οποίους αξίζει να δουλεύει κανείς στα περιοδικά






...ο εξής ένας: ότι μια φορά μπορεί ν' αξιωθείς να κάνεις κι εσύ ένα τέτοιο εξώφυλλο (άσχετο, αλλά με έπιασε μια ετεροχρονισμένη γκάγκα με τα Όσκαρ και ξεκίνησα να βρω καμμια σέξι φωτογράφιση της Κοτιγιάρ. Τελικά κατέληξα να αναζητώ τα αγαπημένα μου εξώφυλλα των τελευταίων ετών με movie stars...).


4 σχόλια:

Mantalena Parianos είπε...

Λατρεύω Kate Blanchett, αλλά ψηφίζω το εξώφυλλο του Vanity Fair... Jesus.

Δεν θυμάμαι ποτέ στην Ελλάδα να αξιωθηκε κανείς σε περιοδικό να κάνει ΜΑΥΡΟ εξώφυλλο τέτοιο...

Αθήναιος είπε...

To εξώφυλλο του Vanity Fair ανήκει στο προ διετίας τεύχος Χόλυγουντ και έχει μείνει αξέχαστο. Το θυμήθηκε και επιχείρησε να το μιμηθεί το ΝΙΤΡΟ στο τεύχος που κυκλοφόρησε χθες.

Nikos Fotakis είπε...

Το εν λόγω εξώφυλλο του VF κατά τη γνώμη μου (κι όσο κι αν λατρεύω τη Scarlett), ήταν η πρώτη ομολογία της αμηχνίας τους. Μετά από μια σειρά καλών εξωφύλλων "τεύχους Χόλιγουντ", ήταν η πρώτη φορά που δεν είχαν τι να βάλουν κι έβαλαν τον Τομ Φορντ! Κεντρική φιγούρα στο τεύχος Χόλιγουντ! Και δυο γυμνές γκόμενες για να μην αναρωτιέται κανείς "πού είναι η κανονική, έξυπνη, εμπεριστατωμένη ύλη που περιμένει κανείς από το τεύχος χόλιγουντ"...
Όσο για το Νίτρο είναι απλώς θλιβερό. Το Alvanity Fair, όπως το χαρακτήρισε ο Γιόντα της αίθουσας σύνταξης του περιοδικού στο οποίο δουλεύω...

Stratos Bacalis είπε...

Ο Τομ Φορντ είχε μπει επειδή ήταν η εποχή που τριγύριζε στο Χόλλυγουντ μπας και κάνει καμιά ταινία σαν σκηνοθέτης, μόλις την είχε "κάνει" από τον Γκούτσι.