4 Μαρ 2008

Να χέσω το 18,4% σας...


Πρώτα ήταν η μπανάνα, μετά τα πορτοκαλί παπούτσια, στη συνέχεια το total "ξεπλυμένο τζιν" look στο συνέδριο του Συνασπισμού... Ήλπιζα πως τα στυλιστικά ατοπήματα του "κουλ" (τι κουλ, ρε, γυφτομπαρόκ να λέτε καλλίτερα) Αλέξη Τσίπρα θα έληγαν αυτόματα με την ανάληψη των νέων καθηκόντων του στην Κουμουνδούρου. Φευ! Το ότι πέρασε σήμερα το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου με τζιν και χωρίς γραβάτα θρυμμάτισε με πάταγο κάθε μου ελπίδα.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τσούζει λίγο ή μου φαίνεται;

Homo Ludens είπε...

Ίσα ίσα. Μακάρι να γίνει και πρωθυπουργός ο Αλέξης. Να μπορέσω επιτέλους να γράψω -κατά το "Ένας ήρωας με παντούφλες"- και το "Ένας Πρωθυπουργός με σαγιονάρες".

Mantalena Parianos είπε...

Συμφωνώ για το γυφτομπαρόκ.
αναρωτιέμαι μάλιστα αν είναι ΑΥΤΟ που "πουλάει" και όχι τα νιάτα και η ομορφιά (η ποιά;) του Αλεξ.

Όσο για το μέγαρο, τι εννοείς; Θα ρποτιμούσες να πήγαινε πιστά στο πρωτόκολο; Γραβάτα κ.λπ.;
Ούτε στο γάμο του δεν θα βάλει γραβάτα αυτό το παιδί! (δεν ξέρει να τη δέσει, εικάζω)

ΥΓ.
εγώ πάντως, αν ήμουν στη θέση του, θα πήγαινα με μαύρο παντελόνι τζιν με διάφορες τσέπες και αλυσίδα, μπότα βέρμαχτ, και μαύρο μακρυμάνικο πουκάμισο, αρκετά ανοιχτό στο στήθος.
Κανένα περιδέραιο, μόνο ασημί σκουλαρίκια - σπαθάκια και κεραμιδί κραγιόν.
"Γεια σου παππού 'Λια"...

μανταλενομούτς

Nikos Fotakis είπε...

Σε έχει καταστρέψει το GK - θεωρείς ότι όλοι πρέπει να κυκλοφορούν με 3piece κοστούμι sur mesure και γραβάτα με κόμπο γουίνδσορ... Μήπως θες να κάνουμε και μανικιούρ;

Homo Ludens είπε...

@ Mr. Arkadin: Σύνελθε ρε, που φταίει το GK. Στο γάμο της ξαδέλφης μου είχε ντυθεί καλλίτερα απ' ότι σήμερα στο Προεδρικό. Είναι προφανές ότι το κάνει επίτηδες. Για να έχουμε να ασχολούμαστε με τις καινοτομίες του και να χαίρονται οι πιτσιρικάδες με τα Vans. Παπαριές. Σαν τις ατάκες του για "νεο παρτιωτισμό". Ή δεν τα άκουσες ούτε αυτά; "Νέος πατριωτισμός είναι να μην πουλήσουμε τα λιμάνια μας". Ε, ρε παπαρολογία...

Nikos Fotakis είπε...

Να σου πω: μήπως να αρχίσουμε να συλλέγουμε και να καταγράφουμε τσιπρολογίες;
tsiprisms today...

Homo Ludens είπε...

@ Mr. Arkadin: Α, τώρα μου το γυρίζεις... Έτσι ήσασταν πάντα εσείς οι κρυφοπασόκοι. Μην ανησυχείς. Σε 2-3 χρονάκια θα έχετε ένα μεγάλο κόμμα που θα μαζεύει 45% και θα στείλετε την Δεξιά για πάντα στη λήθη. Και οι τσιπρολογίες θα θεωρούνται ευαγγέλιο. Σαν τους λαϊκισμούς του Αντρέα.

Nikos Fotakis είπε...

Δεν έχεις καταλάβει: δεν έχω κανένα πρόβλημα ΚΑΙ να χλευάσω τον Τσίπρα ΚΑΙ να τον ψηφίσω στις εκλογές. Έτσι άλλωστε δεν λειτουργεί το εκλογικό σώμα στην Ελλάδα από ιδρύσεως του Ελληνικού Κράτους;

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Εγω αν και δεν συμφωνω με την ιδεολογια του ΣΥΡΙΖΑ,γουσταρω απιστευτα που μπροστα εχει μπει ενας νεος ανθρωπος...

Homo Ludens είπε...

Υπέροχα τα αντανακλαστικά του πάντοτε απολαυστικού Αθήναιου. Ιδού τι πυροδότησε στο εφευρετικό μυαλό του η χθεσινή επίσκεψη Τσίπρα στο Προεδρικό.