7 Ιουλ 2009

Εν τω μεταξύ στο Μονπελιέ...

...η Astana έκανε το παν για να ξαναφορέσει ο υπαρχηγός της, Λανς Άρμστρονγκ, την κίτρινη φανέλα του Tour de France (επέστρεψε φέτος μετά από 3 χρόνια αποχής), αλλά τελικά τον έφερε να έχει ακριβώς τον ίδιο χρόνο με τον Φαμπιάν Κανσελάρα, μετά το 4ο ετάπ (ήταν ομαδική χρονομέτρηση), με τον Ελβετό όμως να προηγείται λόγω βαθμών. Από εδώ και στο εξής, μάλλον θα υπερισχύσει η λογική σε σχέση με το μάρκετινγκ και δεν θα γίνουν άλλες απόπειρες να κιτρινίσουν τον Λανς. Γιατί έχουν κι έναν τίτλο να υπερασπισθούν (του αρχηγού, Αλμπέρτο Κονταδόρ). Και από την Παρασκευή αρχίζουν τα Πυρηναία...

(Μάλλον κανείς αναγνώστης του "ΠΠC" δεν κατάλαβε τι έγραψα τώρα, πέραν του ονόματος "Λανς Άρμστρονγκ", αλλά δεν πειράζει. Ο Γύρος Γαλλίας έχει ακόμη δύο εβδομάδες. Θα σας εξηγήσω τα πάντα, αν θέλετε!)

5 σχόλια:

Ovelikios είπε...

Ξέχασες το ταγκ "Δεν ειμαι γκέι"

Nikos Fotakis είπε...

@Ovelikios: ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

Anakiklosis είπε...

Γιατί; Και λίγο είναι μετά απο 3 χρόνια αποχής; Μπορούσε να είναι πολυ χειρότερα. Και έρχονται και τα Πυρηναία ..:-P

Stratos Bacalis είπε...

Επειδή γίνονται ταυτόχρονα, πάντα συνδύαζα τον Γύρο με τις επιδείξεις Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι, ένα καλοκαιρινό τελετουργικό άκρως γοητευτικό! Και ο Λανς είναι άπαιχτος!

Υ.Γ. Ναι, είμαι γκέη! :-P

Homo Ludens είπε...

Εκτός από tag "Δεν είμαι γκέι", θα εγκαινιάσω και ένα "Self Outing".

Στο μεταξύ, μετά τον αρχιβλάχο Μάθιου ΜακΚόναχι και το εφέ του στα κορίτσια, ξεκινάει νέος γύρος debate με το εφέ του άλλου αρχιβλάχου, Τεξανού καουμπόη, Λανς Άρμστρονγκ στη γκέι κοινότητα. Αν και δεν νομίζω ότι με το Λανς θα έχουμε πολλούς υποστηρικτές της άλλης πλευράς, χα χα χα.