5 Οκτ 2009

Sic transit gloria mundi

O αγαπημένος μας enteka περιγράφει το ναδίρ του απερχόμενου πρωθυπουργού (που λίγοι πήραν χαμπάρι):

"Καθώς έβγαινε απ’ τη Ρηγίλλης για να πάει στο Ζάππειο να παραιτηθεί οι ελάχιστοι συγκεντρωμένοι τον επευφημούσαν και αυτός τους προσπερνούσε με βλέμμα βλοσυρό και υπεύθυνο. Και ξαφνικά από μια γωνιά εμφανίστηκε ο Παναγιώτης Κολλημένος.


Ο γνωστός Παναγιώτης Κολλημένος, που ξεκίνησε ως σωσίας του ΚατΜαν στο Je T’aime αλλά σύντομα απέδειξε το ταλέντο του (;) αναλαμβάνοντας την ευθύνη του δικού του ραπ/λαϊκού τραγουδιού Κολλημένος Μαζί Σου που μπήκε πρόπερσι στο επίσημο τσαρτ των cd singles της IFPI. Ο Καραμανλής προχωρούσε με βήμα γοργό, όταν όμως ο Κολλημένος του φώναξε ‘γερά πρόεδρε’ και άπλωσε το χέρι του μεγαλόψυχα για μια τελευταία χειραψία ο Καραμανλής έσφιξε το χέρι του Κολλημένου ευχαριστώντας τον και προχώρησε με το κεφάλι ψηλά προς το Ζάππειο. Προς την Ιστορία…"

4 σχόλια:

Αταίριαστος είπε...

Τώρα που δεν θα έχει και πολλή δουλειά (λες και είχε ποτέ) θα μπορούσε να γίνει τακτικός καλεσμένος της εκπομπής της Πάνια.

Ανώνυμος είπε...

εννοείς την κόρη του υπεύθυνου τύπου της ΕΥΔΑΠ κ. Γιάννη Στεβή, ο οποίος διορίστηκε στη θέση αυτή επί ΠΑΣΟΚ και είναι «βασιλικότερος» του υιου; gee μικρός που είναι ο κόσμος

Nikos Fotakis είπε...

@ανώνυμος:
1. αφήνεις λάθος σχόλιο σε λάθος post
2. αφήνεις σχόλια που επωνύμως ίσως έχουν κάποια αξία - ανωνύμως όμως γίνονται μικροπρεπή λόγια σκουληκαντέρας
3. υπαινίσσεσαι ότι η Μ. Στ. συνεργάζεται με την Guardian επειδή δούλεψε κάποιο δόντι; ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

enteka είπε...

(κατάφερα να ανεβάσω το βιντεάκι με την τελευταία χειραψία, στο ποστ μου...)