17 Ιουλ 2007

Δεν έχει Τέλος! Ακού τώρα και το remix...

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πότε πρόλαβες ρε;;;;;

Τέλος

Θάνος

Homo Ludens είπε...

@ Θάνος: Όπως πάντα, εδώ στο "Πο Πο Culture!" λειτουργούμε με το μότο "γρήγορα, αλλά όχι πρόχειρα". Ωστόσο, σου έχω παραπονάκι. Με ενημέρωσαν κι άλλοι για το εν λόγω remix πριν από εσένα. Μήπως έχεις αρχίσει να χαλαρώνεις Θανούλη; Θα σε φάει το ανοιχτό πανεπιστήμιο μου φαίνεται!

Nikos Fotakis είπε...

Συγγνώμη, τι είναι τούτο πάλι;

Ανώνυμος είπε...

Σε ενημέρωσαν αλλά δεν στο έστειλαν.... οι κακοί άνθρωποι... από εμένα μπορεί να έχεις λίγο καθυστερημένη ενημέρωση αλλά με στοιχεία.... link κτλ...

Θάνος

Homo Ludens είπε...

@ zelig: Μια φορά κι έναν καιρό, προτού ορμήσεις σαν σίφουνας κουλτούρας σ' ετούτο το blog και το εκτοξεύσεις σε δυσθεώρητα πολιτισμικά ύψη, οι περισσότεροι από τους μισούς αναγνώστες έμπαιναν είτε για να θαυμάσουν το πλαστικό βυζί της Όλγας Φαρμάκη, είτε για να γελάσουν με την μεταφορά στην πολύ μικρή οθόνη (του YouTube) της περίφημης φάρσας με τον κωδικό τίτλο "Τέλος". Το remix είναι μια νέα (μουσική αυτή τη φορά) μελέτη πάνω στο "Τέλος". Σύμφωνα με τις πληροφορίες του "Πο Πο Culture!" σύντομα θα κυκλοφορήσει και λαϊκό άσμα από την εταιρεία του Γιαννίκου (ναι, αυτή που βγάζει Πολυξένη, Ζουζούνια και "Ζετεμάδες") με στίχους, εμπνευσμένους από την περίφημη φάρσα.
Όσον αφορά τώρα το ποιοι μπαίνουν πια στο blog από τότε που μας πήρε και μας σήκωσε ο κουλτουροσίφουνας zelig, να ρίξω μια ματιά στα stats μου: A, τι έκπληξη! Περισσότεροι από τους μισούς μπαίνουν για να θαυμάσουν τα βυζιά της Φαρμάκη και να γελάσουν με την φάρσα. Τέλος!
@ Θάνος: Ο τρόπος που υπογράφεις "Θάνος" μου θυμίζει με κάποιο απροσδιόριστο τρόπο την λέξη "τέλος", όπως την προφέρει ο φαρσέρ. Ρε μπας και έχετε σχέση;

Ανώνυμος είπε...

Δισύλλαβα και τα δύο, μελαχρινοί και τριχωτοί και οι δύο... Λες;;;

Θάνος