28 Ιουλ 2007

O Homo Ludens είναι κλειστός λόγω διακοπών

Από το μεσημέρι της Κυριακής 29 Ιουλίου, ο υπογράφων θα βρίσκεται παρέα με το μωράκι του στη Σίφνο. Χωρίς καμμία μα καμμία διάθεση να συνδεθεί στo Internet και να postάρει ή να σχολιάζει τα posts άλλων. Παρ' όλο που θα μπορεί να το κάνει. Το νησί του Σημίτη και του Χριστόδουλου βρίσκεται πολύ μπροστά στο θέμα των νέων τεχνολογιών...

Το "Πο Πο Culture!", παρ' όλ' αυτά, θα συνεχίσει να ενημερώνεται κανονικότατα και καθημερινότατα. Και εδώ θα ακολουθήσει μια αποκάλυψη που για κάποιους από τους αναγνώστες του blog ίσως αποτελέσει σοκ, γι' αυτό καλό θα ήταν να κάτσουν: Οι Homo Ludens, μπαρμπα-Μαθιός και zelig ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ το ίδιο πρόσωπο. Οι δύο πρώτοι ίσως, αλλά ο τρίτος όχι. Ο zelig αποτελεί αυτή τη στιγμή τη "χρυσή", νέα γενιά του "Πο Πο Culture!" και ως νεότερος δεν δικαιούται ακόμη άδειας, γι' αυτό και θα μείνει πίσω στις επάλξεις, πιστός φύλακας της Πο Πο Κουλτούρας μας, συνεπής τιμητής των πάντων, άξιος γκλενμιλερολόγος των δύσκολων -ένεκα καύσωνα- θερινών ημερών. Δύσκολο το έργο του, αλλά για κάποιον ανεξήγητο ακόμη λόγο, τον ζηλεύω.

(Να δούμε αν θα λέω τα ίδια κι όταν επιστρέψω. Ο Homo Ludens ξανά μαζί σας την Κυριακή 5 Αυγούστου... Καλό καλοκαίρι σε όλους!)

3 σχόλια:

Nikos Fotakis είπε...

Δεν ήξερα ότι η Σίφνος είναι νησί του Χριστόδουλου. Αυτό το blog αποτελεί μια αστείρευτη πηγή γνώσης...
καλή ξεκούραση

Ανώνυμος είπε...

Προσεχε Παναγη γιατί θα στείλω και την Δημητρουλα εκει... Μην σε δω σε κανα σκανδολοθηρικό περιοδικό. Καλά να περάσεις ρε....

Εγώ από Τετάρτη ταξιδεύω βόρεια...

Τα λέμε όταν επιστρέψουμε... μετά τις 15 that is :) Γιατί ο παλιός έχει 22 εργασιμες

Θάνος

Homo Ludens είπε...

@ zelig: Και του Χριστόδουλου και πολλών ακόμη που κυκλοφορούν incognito. Ανακάλυψα αρκετούς στα cruisers και τα ιστιοφόρα τους (επίτηδες έγραψα "ιστιοφόρα" και όχι "ιστιοπλοϊκά"), αλλά δεν μπορώ να προβώ σε ανκοίνωση ονομάτων διότι κινδυνεύω με απόλυση από την εταιρεία που μου παρέχει τον κύριο μισθό μου.

@ Θάνος: Ξέρω καλά ποια Δημητρούλα εννοείς, θα προσέχω, αλλά δεν μπορώ και να μην ξεράσω το φτηνό λογοπαίγνιο: "Εδώ δεν πιάνει η Δημητρούλα. Μόνο η Ρομίλντα" (και πλάκα πλάκα, κάνει 7 ώρες ταξίδι. Με το Highspeed είναι 3 κι ένα τέταρτο, με φουσκωτό και μπουνάτσα γύρως στις δύο...).
Υ.Γ. Θανούλη, πότε θα μάθεις επιτέλους πώς να υπογράφεις ως "ΘΑΝΟΣ" και όχι ως "Ανώνυνμος" που απλά κοτσάρει ένα "Θάνος" από κάτω; Έλα, προσπάθησέ το. Στα τεχνομαγικά ήσουν κάποτε γκουρού!