17 Ιουλ 2007

Woody (& Scarlett) in Barcelona

Αυτές τις μέρες ο Γούντι Άλεν βρίσκεται στη Βαρκελώνη, για τα γυρίσματα της νιοστής του ταινίας, με τίτλο εργασίας Midnight in Barcelona.


Ελπίζω να είναι εφάμιλλη του Deconstructing Harry, του Sweet and Lowdown και του Match Point (που είναι οι καλύτερες από τις πιο πρόσφατες ταινίες του) και εν πάση περιπτώσει καλύτερη του Hollywood Ending, του Curse of the Jade Scorpion και του Scoop (σιγά το δύσκολο - οτιδήποτε μπορεί να είναι καλύτερο από αυτά).


Ελπίζω επίσης να αξιοποιήσει καλά το καταπληκτικό cast: την αγαπημένη του(μας) Scarlett Johansson, την Penelope Cruz, την υπέροχη Patricia Clarkson και τον Javier Bardem.

Οι φωτογραφίες είναι από έναν ερασιτέχνη φαν. Ζηλεύω. Θα ήθελα να είμαι κι εγώ εκεί.


Και το χειρότερο είναι ότι, αν όλα πάνε καλά, θα είμαι - σε ένα μήνα όμως (τι; είναι πιο φθηνό από το να πάω στην Πάρο, και πιο ενδιαφέρον), που θα έχουν τελειώσει τα γυρίσματα.
Γαμώτο.

υγ. Εν τω μεταξύ, σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ελληνικά blog βρήκα ένα ονειρεμένο link, σε μια παλιά συνέντευξη του Woody στο Time.

Τότε που ήταν ακόμα ανερχόμενος, πριν ακόμα δημιουργήσει αριστουργήματα...

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=u6kCq-oQDZ0

(ως ένα μικρό ευχαριστώ για το εξαιρετικό ετούτο ποστάκι)

Homo Ludens είπε...

@ Pascal: Για άλλη μια φορά, προσκυνώ...

Homo Ludens είπε...

Στο μεταξύ -και επειδή ξέρω ότι αυτό είναι το πρώτο ερώτημα που καίει τα μυαλουδάκια όλων σας- η Πολυξένη είναι ήδη τρία χρόνια μεγαλύτερη από τότε που τραγουδούσε το μεγάλο της χιτ "Σε είδα με τη φίλη μου στο πάρτι μου και θέλω όλους τους φίλους σου για πάρτη μου". Δεδομένων των: 1.Κοντεύει πια να φτάσει στο τέλος της εφηβείας, 2. Στα σχολεία τα πράγματα δεν είναι πια τόσο αθώα όσο ήταν τότε που πηγαίναμε εμείς Λύκειο, 3. Φορά νούμερο σουτιέν 70C, 4. Η φωνή της έχει χάσει πια τη χροιά "τι-είναι-τούτο-το-durex-που-μου-λες;" , οι πιθανότητες να μην είναι πια παρθένα έχουν αυξηθεί κατακόρυφα, με αποτέλεσμα το Betfair να αποσύρει το σχετικό στοίχημα. Ωστόσο, μπορείτε ακόμη να ποντάρετε στο Interwetten.com.

enteka είπε...

:)

[και κάτι για το κλιπ της πολυξένης: τι αγχωτικός ο παπαγάλος με το vocoder, γλώσσα δε βάζει μέσα! και ακούγεται λίγο σαν '80ς χάρυ κλυν ["ω ω ελλάδα μου")]

Nikos Fotakis είπε...

@pascal:
χαίρομαι που σας άρεσε το post, είναι πάντα ευχάριστο να μαζευόμαστε οι φίλοι του woody (ή/και της scarlett), αν και δεν καταλαβαίνω γιατί μου αξίζει η πολυξένη - είναι επειδή τόλμησα να αναφέρω ότι προτιμώ να περάσω τις λίγες μέρες των διακοπών μου σε μια ευρωπαϊκή πόλη, αντί για ένα υπερτιμημένο ελληνικό νησί; όπως και να 'χει, ευχαριστώ που εκτροχιάσατε το post, προς το πιο cult...

@homo ludens:
δεν υπάρχει λόγος να γίνεσαι δουλικός απέναντι στους άλλους bloggers. έχουμε και μια υπόληψη. όσο για τις πληροφορίες περί πολυξένης που έχεις τις βρίσκω ύποπτα πολλές.

@enteka:
σειρά μου να υποβάλω τα σέβη μου σε έναν blogger που εκτιμώ - κάθε τόσο μου θυμίζετε απίστευτες λεπτομέρειες, το τραγουδάκι του χάρυ κλυνν, εν προκειμένω...

Homo Ludens είπε...

@ zelig: Είναι που μαζευόμαστε πού και πού κι εμείς, οι φίλοι της Πολυξένης, και ανταλλάσσουμε πληροφορίες.