19 Ιουν 2007

Αργύρης Καμπούρης και Final Countdown, 20 χρόνια μετά

Στα πλαίσια των επετειακών εορτασμών για την κατάκτηση του Eurobasket της Αθήνας, πριν από 20 χρόνια, το σουηδικό pop-metal συγκρότημα Europe θα ανοίξει το φετινό Rockwave Festival στη Μαλακάσα. Τα μέλη του συγκροτήματος θα εμφανιστούν με το look που είχαν το τιμημένο '87, δηλαδή με περμανάντ, πέτσινα μπουφάν και δοντάκια λεοπάρδαλης για σκουλαρίκια. Θα ξεκινήσουν, φυσικά, τη συναυλία τους με το γνωστό τους άσμα "The Final Countdown". Ακριβώς πριν την εμφάνισή τους θα διεξαχθούν τα δύο πολυαναμενόμενα special events του φετινού φεστιβάλ. Ο Αργύρης Καμπούρης θα σουτάρει βολές από τη γραμμή του φάουλ μέχρι να σκοράρει δύο συνεχόμενες, ενώ ο γίγαντας Τκατσένκο θα ρίξει μια συμβολική αγκωνιά στον Παναγιώτη Γιαννάκη, ο οποίος θα μας χαρίσει για μία ακόμη φορά το ύφος "κλαμμένο μουνί" με το οποίο αντιμετώπιζε τα σφυρίγματα του φέροντος κόκκινα γυαλιά διαιτητή Κοτλέμπα.

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ούτε η αλέξης κωστάλας τέτοια ενδελεχή γνώση. αλήθεια, συμμαθήτριες δεν ήσαντο μ' αυτήν;

Homo Ludens είπε...

@ Σίσσυ Πασπαρτού: Αν κρίνω από την ευρύτερη διαδικτυακή διαγωγή σας τον τελευταίο καιρό, το σχόλιό σας είναι μάλλον δηκτικό. Ωστόσο, υπάρχει όντως σύνδεση του Αλέξη Κωστάλα με την Εθνική Μπάσκετ του '87, την οποία το "Πο Πο Culture!", αρπάζοντας την αφορμή που του δίνετε κυρία μου, θα αποκαλύψει στο κοινό του: Όταν ήταν παιδί στην Αμερική ο Νίκος Γκάλης, άνοιγε πάντα την τηλεόραση στο κανάλι που λάμβανε το σήμα του δορυφόρου της ΕΡΤ και απολάμβανε τον Αλέξη να περιγράφει πατινάζ στον πάγο. Από εκεί κόπιαρε και μερικές από τις "ιπτάμενες" κινήσεις του, έχοντας την ελπίδα πως μια μέρα ο Κωστάλας θα ζωγράφιζε με την χαρακτηριστική του φωνή και τα "γκαλικά" κατορθώματα. Δυστυχώς για το Νίκο, ο κλήρος έπεσε στον Φίλιππα Συρίγο. Ο τελευταίος πάντως έκανε φιλότιμες προσπάθειες να μιμηθεί τον Αλέξη. Εξ ου και η περίφημη φράση: "Ελίσσεται σαν αίλουρος"

Ανώνυμος είπε...

θα αρκεστώ σε ένα διπλό τόλουπ!

julia είπε...

Αντί να τσουρουμαδιέστε στα blogs κάντε κάτι που θα πιάσει και τόπο. Πέστε σε όλους για τη στήλη μου. Αφήστε θα το κάνω εγώ. Λοιπόν αγαπημένοι μου θέλω όλοι να διαβάζετε τη στήλη μου,Μανχάταν, στο περιοδικό Big Fish,της εφημερίδας το πρώτο θέμα. Να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε κάτι από εσάς. Σας αγαπώ.

Homo Ludens είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Homo Ludens είπε...

@ julia: Είχατε και ένα blog με συναφές θέμα, ή θυμάμαι λάθος; Τι να απέγινε άραγε εκείνη η κάποτε φιλόξενη γωνιά του διαδικτύου; Από πότε έχει να ανανεωθεί; Ασχολείται κανείς μαζί της; Και, τέλος πάντων, τι σχέση έχουν όλα αυτά με τo 1987, τη χρονιά που ο Πάτρικ Σουέιζι έγραφε τη δική του ιστορία με το "Dirty Dancing";

Ανώνυμος είπε...

το 1987 κλείσατε κι οι δυο σας έναν αιώνα ζωής. το ξεχνάτε, κοκώνες μου;

julia είπε...

Βλέποντας βέβαια τη φωτογραφία σας καταλαβαίνω κυρία Σίσσυ και την ηλικία σας. Για αυτό τα βάζετε με εμένα και τον Μαθιό γηραιά κυρία

Ανώνυμος είπε...

άντε, χρυσή μου, ασχολήσουμε με την εμμηνόπαυσή σου κι άσε με εμένα. άλλωστε εγώ την έχω δηλώσει την ηλικία μου. είμαι πολλών, πάρα πολλών αιώνων.

υ/γ: συμβουλές για την εμμηνόπαυση θα σας δώσει σίγουρα ο homo ludens. είναι αυθεντία η γλυκιά μου.

julia είπε...

Εχετε δίκιο καλέ μου κύριε homo ludens. Απλά δεν διαβάσατε προσεκτικά το blog μου. Εχω χαθεί στη Νέα Υόρκη. Οταν βρω το δρόμο θα με ξαναδείτε μπροστά σας. Μέχρι τότε διαβάστε με στο Big Fish.
MANXATAN

julia είπε...

Η μόνη παύση που πρέπει να κάνω είναι αυτή του αχαλίνωτου σεξ.Είμαι sex maniac και sex machine σε αντίθεση με εσένα κυρία μου που έχουν πιάσει αράχνες τα μπούτια σου

julia είπε...

νυχτερίδες και αράχνες......

julia είπε...

Φυσικά τα δυο πιο πάνω σχόλια αφορούν τη γηραιά κυρία Σίσσυ και όχι εσάς κύριε Μαθιέ-για να μη γίνουν παρανοήσεις.