12 Ιουν 2007

To καλλίτερο video του You Tube. Τέλος!


Επόμενο είναι, Διονυσάκη μου, άμα ασχολείσαι μ' αυτά, να τα τρως πέντε πέντε τα γκολ στο Πρωτάθλημα Τύπου... Anyway, άξιζε τον κόπο. Τέλος.
(Ρε συ! Τον Σον Πεν πώς κατάφερες και τον έκλεισες για το ταινιάκι;)

9 σχόλια:

Homo Ludens είπε...

Το παρακάτω αναρτήθηκε στο blog της Σίσσυς Πασπαρτού και αφορά το δικό μου post. Φυσικά και δεν θα μπορούσα να το αφήσω αναπάντητο:
Με αφορμή το video που αναρτήθηκε πριν από λίγες ώρες στο φτωχικό του μπαρμπα Μαθιού-Ludens η Σίσσυ Πασπαρτού, δηλαδή εγώ, ανεβάζει πίεση 32 και έχει να πει τα ακόλουθα.
Με ποιο δικαίωμα χλευάζετε τους ομοφυλόφιλους, μπαρμπα Μαθιέ;
Έχετε μήπως αποδείξεις και για ερωτικές σχέσεις διάσημων ζευγαριών, όπως Τσιπ και Ντέηλ, Μπόλεκ και Λόλεκ, Φίλιππος και Ναθαναήλ (όχι η Έλενα, ο αυθεντικός);
Μήπως την έχετε δει Ευαγγελάτος των blogs; Όχι, τίποτα άλλο να 'ρθω να παίξω τη Μαρία Βουτσινά (να ξέρατε πώς μου πηγαίνει η οριζόντια ρίγα...χάρμα οφθαλμών είμαι σας λέω).
Πόσο traffic έχουν προσφέρει στο blog-ο-φτωχικό σας οι (π)οδρές των ομοφυλοφίλων, homo Ludens;
Πόσα blogs ομοφυλοφίλων κάνουν link στο blog σας, αγαπητέ μου;
Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας, Νίκο Τσιαμτσίκα;
Και τελικά, το τηλέφωνο του μουστακαλή μπορείτε να μου το δώσετε, διότι έχω κι ένα ξάναμμα σήμερα η μπάμπω;
Η μάχη μόλις άρχισε, μπαρμπα Μαθιέ-Ludens.

1oν: Δεν χλεύασα κανέναν ομοφυλόφιλο! Ίσα-ίσα που από τη στιγμή που η gay κοινότητα αποτελεί το μεγαλύτερο κομμάτι των αναγνωστών μου, ανέβασα το εν λόγω post (και) γιατί είναι ένα θέμα που την αφορά και το οποίο ελπίζω ότι θα αντιμετωπίσει με χιούμορ.
2ον: Την εν λόγω τηλεφωνική φάρσα (που εδώ πλέον μετετράπη και σε βίντεο) την έχει ακούσει πια ολόκληρη η Ελλάδα. Άλλοι γέλασαν, άλλοι όχι, ωστόσο αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι η φάρσα αυτή είναι πια ένα αναπόσπαστο κομμάτι της Ποπ Κουλτούρας μας. Κι ένα blog σαν το "Πο Πο Culture!" απλώς δεν θα μπορούσε να την αγνοήσει, ειδικά την μετεξέλιξή της σε ένα βίντεο που θα αποτελέσει το νέο hit του You Tube και ακόμη ειδικότερα από τη στιγμή που ένας εκ των πρωταγωνιστών του εν λόγω βίντεο τυγχάνει φίλος μου.
Αυτά, και ελπίζω να λύθηκε η παρεξήγηση!

Ανώνυμος είπε...

To kalitero video pou ehei paihtei meta tou epaggelmatia gia ton epaggelmatia. Enas imnos stis kragmenes sikies pou allonizoun anenohlites sto asteio blog sou

Homo Ludens είπε...

Αγαπητέ Αυλακιώτη, θέσατε για άλλη μια φορά τα πράγματα στο σωστό τους πλαίσιο. Αστείο blog όντως, άμα τα παίρνει όλα στα σοβαρά. Ζήτω ο επαγγελματίας! Ζήτω οι λούγκρες! Ζήτω οι περιπέτειες του Τζον Αυλακιώτη. Και τώρα, στείλτε μου κάποιο από τα δικά σας περιβόητα βίντεο. Σας ικετεύω!

pascal είπε...

Σας ενημερώνων ότι το βίδεο ετούτο είναι μόνον η αρχή.
Έχει ήδη συσταθεί εταιρία με σκοπό την αποδόμηση της μεταδόμησης και την επανεφεύρεση του στρουκτουραλιστικού ιδεώδους μέσα από την ετερότητα.
Αναμένατε.

(οι τύποι είναι φίλοι μου, μπήκα στο team ως σερναριογράφος)

Homo Ludens είπε...

@ pascal: Και περάσατε από εδώ για να αυτοδιαφημιστείτε; Όπως και νά 'χει, είναι τεράστια τιμή για το "Πο Πο Culture!" να σας φιλοξενεί -και κυρίως να βγάζει τέτοια είδηση. Σας ευχαριστώ, σας λατρεύω, σας ασπάζομαι.
Δεν είστε γκέι, έτσι;

pascal είπε...

Α, σας περικαλώ.
Αν ήθελα να αυτοδιαφημιστώ θα χρησιμοποιούσα το δικό μου blog.

Μου κάνετε κόρτε;

Η τιμή είναι όλη δική σας
;)

Homo Ludens είπε...

Όλη δική μου, πράγματι. Ρώτησα για να μην έχουμε παρεξηγήσεις, διότι είπαμε να είναι gay friendly τούτο το blog, αλλά από ένα σημείο και μετά, η κοπέλα μου θα αρχίσει να ανησυχεί με όλα αυτά που διαβάζει...

Ανώνυμος είπε...

Επειδή, όπως ξέρει κι ο homo, βαριέμαι την ζωή μου και συνεπώς και το γράψιμο έχω να πω ότι:
1. Φοβερό το intro του βίντεο με Tom Jones (αν θυμάμαι καλά)
2. Απίστευτες φάτσες και στήσιμο
3. Καθόμαστε και συζητάμε για κάτι που όλη η Ελλάδα έχει ακούσει και μάλιστα έχει μπει και στην καθημερινότηττα μας. (σας λεει κάτι η έκφραση Τέλος; )
4. Δεν χλευάζεται κανείς αφού ο gay (ας μου επιτραπεί ο χαρακτηρισμός) έχει βάλει αγγελία σε περιοδικό. Επίσης ούτε στην τηλε-φονική version ούτε στο video clip υπάρχει το όνομά του ή περισσότερα στοιχεία που να οδηγούν στην ταυτότητά του.
5. Τα 'θελε και τα 'πάθε. Αφού καθόταν και τα έλεγε στο τηλέφωνο καλά να πάθει. Ως γνωστόν "Το ΓΕΣ/ΔΔΒ προειδοποιεί... Το τηλέφωνο δεν παρέχει ασφάλεια, ο εχθρός σας παρακολουθεί"
6. Αδελφές και παληκάρια γίνανε μαλλιά κουβάρια. ΤΕΛΟΣ

Τώρα για το θέμα gay κτλ βαριέμαι να πω περισσότερα αλλά αν θέλει ο homo ας ανοίξει νέο "κεφάλαιο" να το συζητήσουμε

Θάνος

Homo Ludens είπε...

Βρε καλώς το Θανούλη... Βλέπω μόνο με "κλαδικά" θέματα ασχολείσαι ε;