23 Ιουν 2009

Η αξία του να δουλεύεις σε ανδρικά περιοδικά...

Tatyana Usova by Ben Watts

Lucy Gordon by Sandrine Quiska

Charlotte Gainsbourg by Kate Barry



Και μια μόδα με μαγιό του Steve Hiett...

Μιλώντας για ανδρικά περιοδικά, το Esquire θα κυκλοφορήσει κανονικά στα περίπτερα, την Τρίτη 30 Ιουνίου, παρά το κλείσιμο του Ελεύθερου Τύπου. Δεν ξέρω όμως αν αυτό θα είναι το τελευταίο του ελληνικό τεύχος ή αν θα συνεχίσει κανονικά, όπως στην πρό ΕΤ εποχή.

4 σχόλια:

Stratos Bacalis είπε...

Δηλαδήη αξία του να δουλεύεις σε αντρικά περιοδικά είναι να σαλιαρίζεις με φωτό γυναικών που δε θα έχεις ποτέ? Μπιχ, καλύτερα να πάω σε γυναικείο, μάλλον θα κάνουν και καλύτερο καφέ (πλάκα κάνω, μη με δείρετε)

discolata είπε...

όχι μόνο, ντίρεστ αμπόβ μι.

σαλιαρίζουμε και με φωτό τετρατρόχων και διτρόχων, ελικοπτέρων, υποβρυχίων, σκαφών, τρένων, θαλαμηγών, κρις κραφ, νταλικών, υδροπλάνων, αεροπλάνων, δικάμπινων, τρικάμπινων, υπερηχητικών, που δεν θα έχουμε ποτέ.

μπιτ δατ.

υ.γ.καλά στα σταρμπακς τα παραγγέλνουν. και μετά χύνουν το περιεχόμενο σε φλιτζάνι. σιγά μη το κάνουν μόνες. πφ. μα ντιπ δε σας κόβει πια.

Homo Ludens είπε...

Η αξία του να δουλεύεις σε αντρικά περιοδικά είναι ότι δεν σαλιαρίζεις, αλλά πηγαίνεις με γυναίκες σαν κι αυτές. Κι αν κάποιος είρων ρωτήσει αν έχω πάει με την Τατιάνα Ούσοβα, τον ενημερώνω ότι έχω πάει με καλλίτερες (αλλά ένας gentleman δεν αποκαλύπτει ποτέ τέτοιες λεπτομέρειες).
Άντε. Σας βαρέθηκα...

discolata είπε...

μη μιλησω. δε θα μιλησω. συγκρατουμαι. μπορω. αληθεια μπορω.
οριστε, δε μιλαω. το βλεπεις ετσι;
κιχ δε βγαζω.
δε θα μιλησω. ορκιζομαι να με παω βολτα μετα, αρκει να μη μιλησω.
θα μου αγορασω οτι θελω, αρκει να μην απαντησω.