12 Ιουλ 2007

U.N.K.L.E? Προσκυνώ!

Το έχω ο μαλάκας κατεβασμένο κανα μήνα τώρα και σήμερα αξιώθηκα να το ακούσω πρώτη φορά. Στο "War Stories" των U.N.K.L.E. υπάρχει -μεταξύ άλλων μεγαλοφυών στιγμών- ένα τραγούδι ονόματι "Broken". To τραγουδά ο Gavin Clark (των SNAP! Πού τον θυμήθηκαν καλέ αυτόν;) και είναι το καλλίτερο κομμάτι που έχω ακούσει ως τώρα μέσα στο 2007. Γιατί ρε γαμώτο είναι τόσο θεοί οι U.N.K.L.E. και μου καταρρίπτουν χίλιες δυο πεποιθήσεις με κάθε τους κυκλοφορία; Δισκοκριτική θα σκάσει κάπου εδώ γύρω σύντομα (να ξεπήξω λίγο θέλω -μακάρι να γίνει πριν φύγω διακοπές) αλλά μέχρι τότε κατεβάστε το απ' όπου κατεβάζετε. Ξαναλέω, το "Broken" είναι το τραγούδι της χρονιάς. Κι ακολουθεί το "When Things Explode" με τον Ian Astbury (Cult και Doors, χε χε). Στο ίδιο αλμπουμάκι. Πακέτο...

7 σχόλια:

Nikos Fotakis είπε...

Βάλε και κανα λινκ στο γιουσέντιτ, ρε θείο!

Homo Ludens είπε...

Μπες ρε μάστορα σε κανα eMule και κατέβασέ το. You Send it και παπαριές. Λείγει σε δυο μέρες και αφήνει τρία downloads όλα κι όλα.
Βασικά πήγα να το κάνω γιατί ήξερα ότι θα μου το ζήταγες, αλλά έχω τόσο πήξιμο αυτές τις μέρες που και μόνο που κάθισα και το έγραψα μου φάνηκε τεράστιο πόνημα.

Homo Ludens είπε...

Και επειδή εσείς το ζητήσατε, ορίστε και το "Broken" στο YouSendIt. Αν -ως Ούνοι που είστε- δεν κάνατε κλικ παραπάνω, αντιγράψτε ετούτο το λινκ:
http://download.yousendit.com/5ABA2D09364DE199

Homo Ludens είπε...

Να δω πότε θα μας χώσουνε όλους μέσα σύσσωμους. Τέλος πάντων, επειδή είναι όλο αλμπουμάρα, τρέξτε αγοράστε το (και μην περιμένετε άλλα uploads). Περιμένω σχόλια για τραγουδάκι.

Nikos Fotakis είπε...

Αξιοπρεπέστατο, συνεπές electro για νοσταλγούς. Προσωπικά, ψιλοβαρέθηκα (αλλά έχω φτάσει πια σ' αυτό το επίπεδο που σνομπάρω τα πάντα - ό,τι γράφτηκε μετά τη λήξη του β' παγκοσμίου πολέμου, δηλαδή)

Homo Ludens είπε...

Κι όταν googlάρεις βιαστικά και σου λείπει και η στοιχειώδης μουσική παιδεία (για μένα λέω) βγαίνεις και γράφεις ότι ο Gavin Clark τραγουδούσε στους SNAP. Έλεος μπαρμπα-Homo Ludens. Η φωνάρα που κλέβει την παράσταση στο νέο άλμπουμ των U.N.K.L.E. είναι ο τραγουδιστής των Clayhill. Ζητώ συγγνώμη για την ασέβεια...

Homo Ludens είπε...

@ Zelig: "Συνεπές electro για νοσταλγούς"; Όχι και νοσταλγούς! Με τόση ένεση μπασοκατάστασης -όχι μόνο εδώ, σε όλο το άλμπουμ- οι τυπάδες θα μπορούσαν να βγαίνουν παρέα με τους Red Hot Chili Peppers στη σκηνή και να κάνουν break dance contests νέας κοπής!