22 Μαρ 2007

Τι δουλειά έχει ο Anthony Kiedis στους 300;

Το γυμνό από τη μέση και πάνω (ενίοτε και το ολόσωμο) είναι μια από τις λατρεμένες "αμφιέσεις" του Άντονι Κιέντις των Red Hot Chili Peppers επί σκηνής. Μετά την τεράστια επιτυχία της πιο μεγάλης χέβι μέταλ μπάντας που εμφανίστηκε ποτέ (μεγάλης σε μέγεθος: πια άλλη έχει 300 μέλη;) φήμες λένε ότι ο Κιέντις προσανατολίζεται στο να μηνύσει τον Στέλιο, μπαγλαματζή του γκρουπ του Λεονάιντιο ντι Σπάρτιο, διότι αντιγράφει το στιλ του. Αντιφήμες λένε ότι η ελληνική καταγωγή του Κιέντις και η περηφάνεια που ένοιωσε όταν είδε το ντοκιμαντέρ του Ζακ Σνάιντερ για το making of του νέου άλμπουμ των "300" (το "Hot Gates") τον απέτρεψαν από το να καταφύγει στην δικαιοσύνη.
Απόλυτα εξακριβωμένες, όμως, πληροφορίες του "Πο Πο Culture" αποκαλύπτουν μια εντελώς άλλη πτυχή: Ο Στέλιος ΕΙΝΑΙ ο Άντονι και οι "300" στην πραγματικότητα αποτελούν το side project του, για τις ώρες που βαριέται τις φανκιές των RHCP.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

???? o anthony exei elliniki katagogi? mlks...to msn mou-an ontos exei elliniki katagogi- einai ioannabasket@hotmail.com apantiste m pls